Οι δανεικοί της Μπαρτσελόνα και οι αγορές του Μαρινάκη




Σχόλια

  1. Για τους λεφτάδες δεν θα το σχολιάσω. Το πρόσφατο παρελθόν οδηγός μας.


    Για τον απλό κόσμο που θα βοηθήσει είτε με πολλά είτε με λίγα, έχει δυστυχώς αποδειχτεί πως αυτοί που αγαπάνε τον Σύλλογο πραγματικά και το δείχνουν στην πράξη δεν είναι πάνω από 10.000. Μπορεί να λέω και πολλούς.


    Έχουμε την τύχη να έχουμε έναν "σκληρό" πυρήνα που παρά τα όσα έχουμε βιώσει σαν Παναθηναϊκοί τις τελευταίες 2 δεκαετίες, είναι εδώ και βοηθάει τον Σύλλογο. Οι υπόλοιποι είναι για τα μεγάλα ματς, τις μεγάλες νίκες, τις μεγάλες γιορτές και τις μεγάλες τηλεοράσεις και καναπέδες.


    Πίστευα μέχρι πέρυσι πως είμαστε πολλοί ...αυτοί του πυρήνα. Έπεσα έξω.


    Πορευόμαστε λοιπόν ως έχουμε και όταν έρθουν ξανά -γιατί θα έρθουν- οι μεγάλες στιγμές, τότε θα ενσωματωθούν και τα υπόλοιπα δεκάδες χιλιάδες φαντάσματα Παναθηναϊκοί.


    ΥΓ: Ο "σκληρός" πυρήνας αποτελείται από αντιδραστικό κόσμο. Και ευτυχώς που είμαστε και δεν συμπεριφερόμαστε σαν πρόβατα. Το κακό είναι πως κανένας λεφτάς δεν θέλει να μπλέξει με τους αντιδραστικούς. Και το κατάλαβαν καλά στην ιστορία με τους Βαρδινογιάννηδες.


    ΥΓ2: Ο Παναθηναϊκός δυστυχώς κρέμεται από τα @@ κάθε επιχειρηματία και από τις καύλες που έχει να ρίξει φράγκα στον Σύλλογο. Τέλεια παραδείγματα και η ΠΑΕ και η ΚΑΕ και ο Ερασιτέχνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταιριάζουνε δύο παροιμίες...
    "Ο νηστικός καρβέλια ονειρευέται. . "Δηλαδή ο Παναθηναικός δεν κάνει μεταγραφές που να ενθουσιάζουνε το κοσμο αρα τι μας μένει να μειώσουμε τις μεταγραφές του γαύρου μπας και χαρούμε λίγο .
    Περιμένουμε να μας βγει λαχείο ο Μπούι και ενας παιχτης οπως ο Αφελάι που εχει παραστάσεις να τους βγει σαπάκι.
    "Ο πνιγμένος απο τα μαλλια του πιανεται" Δηλαδή για ανθρώπους που κάνουνε απεγνωσμένες ενέργειες να κρατηθουνε στην επιφάνεια.. Ταιριάζει γάντι στη διοικηση του Παναθηναικού θελει να μεινει στη καρέκλα με καθε κοστος..

    Για την απαντηση του press ένα σχόλιο μόνο .. Αυτός ο πυρήνας των και καλά άρρωστων Παναθηναικών πρέπει να έχει σούστα...Δηλαδή με άλλη διοικηση ήταν απών η κυνηγουσε παιχτες η εβριζε γενικά φερόταν εναντια στην ομάδα.. Και τώρα όλα μυριζουνε αγιόκλιμα μα καθόλου πρόβατα μιλάμε.. Τώρα όλα είναι φανταστικά .

    Με την ευκαιρία πραγματικά δε ξέρω τι γίνεται στην ομάδα αλλα αυτά που βγαίνουνε από τα ρεπορταζ προκαλούνε θλίψη..Εξώφυλλο blast from the past οπλοστάσιο στα χερια του Αναστασίου..το ροστερ πιο δυνατο πιο γεματο..

    Και βεβαια καθημερινη αναλυση για τον Πετριτς ..και το ποσο προοδευει .. και τις αρμοδιοτητες του Φυσσα..Τωρα ομως με Σπορτ Φμ και Σντει ο τεραστιος Αλαφουζος θα κανει την ενημερωση ακομα πιο Παναθηναικη. Περιμένω τα νέα και από τον Μπαιράμι το δευτερο πιο μεγαλο συμβόλαιο της ομάδας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poly kala ta les !!!!!!!! poios se akouei ??????? mas doulevoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να εκτιμήσει κάποιος με ακρίβεια την περίπτωση Αφελάι χρειάζεται πρωτίστως επαρκή ηθική αντίληψη. Όταν γίνεται μια πράξη δανεισμού και αυτή "μεταποιείται" σε τριετές συμβόλαιο είναι ψέμα. Και σαν τέτοιο δεν είναι αποδεκτό από τον οποιοδήποτε έχει επαρκή ηθική υπόσταση και κρίση.


    Όταν θεωρείται κάτι «ντάξ' μωρέ, σιγά τα λάχανα» τότε καλά θα κάνει όποιος δεν ενοχλείται να κοιτάξει βαθιά μέσα του ώστε να ανακαλύψει τι του συμβαίνει και δέχεται το ψέμα αγόγγυστα. Το πρόβλημά του δεν είναι ποδοσφαιρικό, είναι γενικότερο και πολύ σημαντικότερο.


    Τα σέβη μου κύριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλέπω σε στενοχωρεί το γεγονός ότι οι 10,000 πορωμένοι "πιστοί" Παναθηναικοί δεν υποστήριξαν τον δικό σου. Ούτε πρόκειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AN NOMIZOUN STON PAO OTI ME TON MPOYI EXOUN MIA ENISXYSH EINAI GELASMENOI !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΒΑΓΓΩ ΣΟΒΑΡΑ; ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ; ΟΤΑΝ ΦΕΡΝΑΜΕ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ, ΓΚΟΒΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ... Η ΤΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5ΑΕΤΙΑ! ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ LOOSERS ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΡΑΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ! ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΔΩ! NA MEIΩΣΗ Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΛΕΝΔΕΤΑ! ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΑΦΛΛΑΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΑΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω ότι το πνεύμα του άρθρου του press δεν ήταν να χαρακτηρίσει την μετεγγραφή του Αφελάι, αλλά να καταδείξει το πως την περνάει επικοινωνιακά ο Ολυμπιακός. Η μεν Μπαρτσελόνα αναφέρει την μετακίνηση ως δανεισμό αφού άλλωστε μέχρι το καλοκαίρι του 2015 είναι δικός της, ο δε Ολυμπιακός την αναφέρει ως απόκτηση διατηρώντας το δικαίωμα για την περαιτέρω ανανέωση.
    Για τους οργανωμένους αφού δεν τους γουστάρεις έτσι και αλλιώς ότι και να κάνουνε θα το βλέπεις αρνητικά άρα κακώς ασχολείσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δε κατάλαβες μάλλον αυτά που έγραψα Πανο.

    Να στο πω πιο απλά αυτες οι κοντρες τις θεωρώ αστείες και να χαμε να λεγαμε ..και δε μπαίνω σε αυτό το τρυπάκι. Γι αυτό σχολίασα και συμφώνησα με το πρώτο σχόλιο που έκανε ο φίλος. Οτι ας κοιτάξουμε τη δική μας καμπούρα πρώτα . Εξάλλου δεν έχουμε και λίγα πρόβληματα δικά μας.



    Για τα άλλα που αναφέρεις δε διαφώνω απλά δεν έχουνε σχέση με αυτό που σχολίασα εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πρεςς to greenzone γιατι εκλεισε τελικα; δεν μας εχει πει κατι καποιος! τελος παντων αλλου θελω να καταληξω υπαρχει ενα σαιτ του ολυμπιακου η μπλογκ redsagaintshemachine.gr. Παιδια δεν υπαρχει! περνανε σχολια του τυπου πρε..ας και τον δημητρη τον συκοφαντουνε μερα, νυχτα και καπου πειρε το ματι μου kai απαντησει της πρασινης στης 12-8 οπισθοφυλλω http://www.newsbomb.gr/efhmerides/1854/20140812/prasini χοντραινει το παιχνιδι τον Μελισσανιδι τον αποκαλουν λαθρεμπορα στεγνα! τα ιδια με Αλαφουζο μιλαμε για την στοχοποιησει! Και δεν ειναι μονο τα σχολια που περνανε και ιδιοι οι διαχειριστες βριζουνε χειροτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Panagiotis Rosso Bianco IV ®14/8/14 3:19 π.μ.

    Ότι σας συμφέρει δημοσιεύετε... Για διαβάστε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ανακοίνωση της Μπάρτσα. Τελειώνει με την φράση "This is the last season of Afellay's contract at Barça.". Εξού και το "1+2" συμβόλαιο.

    Πηγή: http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/afellay-loaned-to-olympiakos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το συμβόλαιο είναι ένας χρόνος δανεισμός. Τέλος! Δεν επιδέχεται "ερμηνείες". Μετά το καλοκαίρι του 2015 ο παίκτης πάει όπου γουστάρει, εκτός αν έχει υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό. Αλλά και πάλι μέχρι το 2015 μιλάμε για δανεισμό. Η Μπάρτσα δεν έχει περαιτέρω - μετά το 15 - δικαιοδοσία πάνω στον παίκτη.

    Αυτό που είναι το παράξενο στην ιστορία, είναι πως οι ομάδες δεν δανείζουν παίκτη την τελευταία χρονιά του συμβολαίου. Ή τον πουλάνε ή τον αφήνουν ελεύθερο. Ειδικά παίκτη που γνωρίζει το τόπι, όπως ο Ολλανδός. Αυτό σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα ο παίκτης είναι σακάτης και η Μπάρτσα άδειασε μια κρεμάστρα στη ντουλάπα με τα χειμωνιάτικα.

    Τέτοια "μπαμ" κάνει ο Βαγγέλης ο Τζάμπας. Με ελεύθερους και δανεικούς που δεν κοστίζουν τίποτε. Όλο το μαρούλι - πάνω από 100 μύρια αυτά τα χρόνια - στη παντελόνα. Έχει αφήσει πολύ πίσω τον Καβουρογιάννη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Στην τελευταία παράγραφο συμφωνώ απολύτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου