Πόρνη μπάλα!

Aρκούσαν 6 λεπτά για να γίνει η ζημιά..

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε σήμερα στην Λεωφόρο μας για να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη και να μην μπαίνουμε σε ματς do or die. Οι Βέλγοι με δύο ευκαιρίες κάνανε δύο γκολ και μας...ρίξανε στα προκριματικά του Europa League.

Συνολικά στα δύο ματς η ομάδα μας έδειξε πως ήταν ανώτερη αλλά της έλειπε το γκολ. Δημιούργησε ευκαιρίες αλλά είτε η ατυχία είτε η δυσκολία στο τελείωμα των φάσεων μας στέρησαν μια πρόκριση που μπορούσαμε να έχουμε πάρει.

Αν έμπαινε η μπάλα σήμερα στα δίχτυα, όλοι θα μιλούσαν για τον Ευρωπαϊο Παναθηναϊκό που πάτησε τους Βέλγους. Τώρα που δεν μπήκαν τα γκολ, όλοι θα ψάξουν να βρουν τα προβλήματα. Έτσι πάνε αυτά.

Η ουσία για μένα -πέραν του αποκλεισμού- είναι πως η ομάδα έδειξε πως και Ευρωπαϊκά...το χει. Μπορεί να μην παίξαμε με καμία super ομάδα, αλλά και πάλι δεν αντιμετωπίσαμε κανένα κωλοχώρι..

Τώρα, εν αναμονή της κλήρωσης...

ΥΓ: Αρνητικοί για μένα σήμερα οι Τριανταφυλλόπουλος, Μπεργκ και Πέτριτς. Από την άλλη μου άρεσε ο Νάνο.

ΥΓ2: Προσωπική εκτίμηση (και δεν την αποκόμισα σήμερα) πως ο Κοτσόλης είναι λίγος για βασικός μας πορτιέρο.

Σχόλια

  1. Καταρχήν συγχαρητήρια στους παίκτες για τον αγώνα που έκαναν και στον κόσμο που τήρησε άψογη στάση.



    Το είχα γράψει σε σένα Πρες , το είχα πει και στον Τσάρλι ραδιοφωνικά: Φοβάμαι το παιγνίδι με την
    Σταντάρ. Καμία Ελληνική ομάδα δεν την έχει αποκλείσει. Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε πολύ , είχε 3 δοκάρια στα 2 ματς , αλλά ήταν φοβερά αναποτελεσματικός.

    Υπάρχουν διάφορες απόψεις για τους λόγους που χάσαμε αυτή την πρόκριση. Ίσως το πιο λογικό θα ήταν , αν θέλαμε να κάνουμε την υπέρβαση , να αγοράζαμε τον Αμπέντ από την Νιούκαστλ. Ανέβαινε η αξία της ομάδας , αλλά από την άλλη , θα είχαμε έναν παραπάνω παίκτη που θα έκανε την διαφορά στα χαφ. Ο Αλαφούζος είναι ένας άριστος επιχειρηματίας , -καμία σχέση με τους προηγούμενους στον Παναθηναϊκό που δεν ήσαν- , αλλά δεν απλώνει το πόδι του παραπάνω από το πάπλωμα του κρεβατιού του. Ίσως εδώ να χρειάζονταν.

    Τέλος πάντων , η ομάδα μας τα έδωσε όλα , προσπάθησε , αλλά δεν τα κατάφερε. Συνεχίζουμε τον αγώνα για να μπούμε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ , με πίστη στο υπάρχον πλάνο και στους ποδοσφαιριστές μας.

    Να χαιρόμαστε που παίξαμε προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι παίκτες μας είναι αξιολογότατοι , αλλά ακόμη δεν έχουν τις εμπειρίες και τα παιγνίδια στα πόδια τους για αγώνες τέτοιου επιπέδου. Θα τα αποκτήσουν με την πάροδο του χρόνου και τότε θα γευτούμε μεγάλες επιτυχίες. ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Apostolos Pos6/8/14 1:52 π.μ.

    Simfono apolita. Eine krima omos etsi pos xasame epidee:

    1. Den Exoume Right Back akoma ke eprepe na peksi O Triadafylopous.

    2. Kapinos elipe simera tha epiane to proto goal pistebo pou ebale Standard Liege.

    3. O Koutroubis aftee ti stigmee den eine gia tetio epipedo

    Omos 3 dokaria eixame ke E Standard Liege balane 2 goal se 2 efkeries. Akoma Ke O Klonaridis pou pistebo tha ekane ti diafora tramautistike amesos pou mpike simera.

    Ama perasoume sto Europa League mikro to kako gia mena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια βραδια που ολα πηγανε στραβα. Αλλα γινανε και λαθη πριν απο εχτες..Ας αρχισουμε

    ΜΕΡΟΣ Α.

    Α)
    Για μια ακόμα φορά ξεκίνησε το κατα συνθηκη δεξι μπακ Τριαντα ..Και αυτη τη φορα όπως και σε μερικές άλλες γκέλες που έγιναν πέρυσι ο αντίπαλος προπονητής είχε σημαδέψει αυτή τη πλευρά. Το παλικάρι λίγο φταίει και την ευθύνη την έχει ο προπονητής . Έτσι είναι το σωστο και όπως όλοι λέγαμε για τη καλή εικόνα της ομάδας πέρυσι έτσι πρέπει να τονιστούνε και τα λάθη του.

    Β)
    Κεφάλαιο Πέτριτς.. Τα λέω τα ξαναλέω..τα γιουσουφάκια που ζούνε από τον Παναθηναικό λένε τα δικά τους.. Το παλικάρι οτι και να λένε οι πληρωμένοι απλά δεν κάνει για την ομάδα. Και δεν κάνει γιατι δε μπορεί να έχει απο τα υψηλά συμβολαια στην ομάδα και να έχει βάλει ενα γκολ μόνο και να ειναι άφαντος στους μισούς αγώνες..
    Σε κάθε περιπτωση η ομάδα επιθετικά πρέπει να ξεκινάει σε αυτή τη φάση από Μπεργκ ( παιχτάρα ) και Κλωναρίδη Καρέλη που ειναι εξελιξιμοι και τα δινουνε ολα. Ο Πετριτς όσο πιο γρήγορα αποχωρησει τοσο το καλύτερο .

    Γ)
    Κεφαλαιο Πράνιτς . Το παιδι σήμερα έπαιξε 90 λεπτα.. ενώ έδειξε τον εαυτό του εκτος ομάδας από τις αρχες του καλοκαιριου. Είναι φανερα ανέτοιμος και δε δινει το 100 % . Καλυτερα κ γι αυτον και για εμας να αποχωρήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ψιλολογικό. Με τέτοια ενδεκάδα δεν πατάμε εύκολα ευρώπη. Εξ άλλου πουλώντας τον βασικό μας τερματοφύλακα και λέγοντας θα κάνουμε μεταγραφές όταν περάσουμε, μειώνουμε την προσπάθεια του κόουτς. Με αυτούς που έχει, τέτοιες αλχημείες μπορεί να κάνει.
    Ο τριανταφυλλόπουλος είναι προβληματικός παίκτης και στη θέση αυτή που δεν την κατέχει και στα φάουλ. Ο ατζαγκούν παλεύει στην τρύπα του αμπέντ και ο πέτριτς είναι πολύ αργός για να πλαισιώσει τον μπεργκ.

    υγ: Πόσο χάλια ήταν στην προετοιμασία καρέλης και ντίνας σε βασικό σχήμα, που στην ανάγκη σήμερα, άλλαξαν όλη τη μορφή της ομάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re file auta ta leme apo thn pwlhsei tou kapino oti o kotsolis einai ligos! Pane me to etsi thelw na ton kanoune vasiko! Ajagun, trianta, petric, berg.. kakoi para poly kai sta 2 paihnidia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕΡΟΣ Β.


    Δ) Απουσια του Λαγού. Έλλειπε ενας παικτης και στο κέντρο είχαμε μια τρύπα να..με το συμπαθειο.. Εφυγε και ο Αμπειντ που μαζι με τον Ζεκα και τον Λαγο κραταγανε περυσι ολο το κεντρο . Και σημερα απο αυτους επαιζε μονο ο Ζεκα και ο Μεντεζ. Ο Μεντεζ οταν παιζει μονος του χωρις το Λαγο φαινονται ολες οι χτυπητες του αδυναμιες . Ειναι καλουτσικος οργανωτικα αλλα τρωει πολλες φασεις στη πλατη του ειδικα απο καθετες πασες των αντιπαλων.


    ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ !



    Εχεις να παρεις 3-4 παιχτες καλους που να ανεβασεις την ομαδα επιπεδο και αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να τους παρεις νωρις ωστε να τους εχεις στο χρονο που πρεπει. Οι θεσεις που εχουμε ελλειψεις ειναι γνωστες .


    ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

    ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΧΑΦ με αμυντικο προσανατολισμο που να παιζει οργανωτης.

    ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΧΑΦ που μπορει να παιξει στα πλαγια


    Αυτες οι θεσεις επρεπε να καλυφτουνε με πραγματικα καλους παιχτες. Αντ αυτου μεχρι στιγμης σημερα δεν ηρθε κανενας απο αυτους για να σηκωσει τη θεση του βασικου και να μας ανεβασει επιπεδο.. Ε τι να πουμε απο εκει και περα.


    Προφανως και η Στανταρ ηταν μια αδυναμη ομαδα που θα μπορουσαμε να την ειχαμε περασει εστω και ετσι με αυτο το ροστερ. Ομως δε παυει ο σχεδιασμος να ειναι παλι λειψος και να κινειται παλι με ραθυμους ρυθμους. Και για μια ακομα χρονια να ψωνιζουμε απο το ραφι που δε μπορει να μας ανεβασει επιπεδο να κανουμε τη διαφορα.



    Η στανταρ ηταν κληρωση λουκουμι μια αδυνατη ομαδα που στα παιχνιδια που επαιξε με την Παναθα ξεπουλησε και τους δυο τρεις καλους παιχτες που τις ειχανε απομεινει. Τις κανεις 20 φασεις και σε αποκλεει εντος εδρας.. Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας και το σημερινο ηταν αυτοκτονια και μεγαλο πληγμα οικονομικο αλλα και πρεστιζ.


    Ειχαμε μια τεραστια ευκαιρια να επιστρεψουμε στα σαλονια της Ευρωπης να τσεπωσουμε εκατομμυρια και την πεταξαμε στο καλαθο των αχρηστων . Καλο το γλυψιμο καλο το ρουφιανεμα που πλασαρουνε ορισμενοι αλλα η αληθεια πρεπει να ειπωθει μπας και αλλαξει το πραγμα και ανεβουμε επιπεδο .



    Το να ειπωθει πως ολα καλα δε τρεχει και τιποτα θα ειναι το μεγαλυτερο λαθος που μπορει να κανουμε γιατι σε αυτο το ροστερ ορισμενα παιδια κυριως οι Ελληνες αξιζουνε πολυ μεγαλυτερα πραμματα.


    Y, Γ Για Κοτσολη λιγο φταιει σημερα.. ( οχι οτι ειναι τερματοφυλακας που μπορει να σηκωσει την ομαδα μας..ειναι στα τελειωματα ) Πουλας Καπινο και παιρνεις τον Στιλ απο Β εθνικη ..Ειναι ενα δειγμα και αυτο..


    Υ.Γ 1 .. Δυστυχως στη μπατιρικη λογικη που εχουνε αυτοι που εχουνε αυτη τη στιγμη τα ηνια του Παναθηναικου τα πραμματα καπως ετσι θα πανε ..και σημερα ηταν ενα σκληρο μαθημα. Οποιος καταλαβε καταλαβε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα είμαι λίγο αιρετικός και θα πω πως ότι η πρόκριση δεν χάθηκε στην Λεωφόρο αλλά στο Βέλγιο και ας βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε ένα καλό σκορ την προηγούμενη Τετάρτη που θα μας έδινε ένα παραπάνω πλεονέκτημα αλλά την ευκαιρία την πετάξαμε.
    Στα ευρωπαϊκά κύπελλα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 100% και στα 90 λεπτά διότι οποιοδήποτε λάθος κάνεις ακόμα και αυτή η μέτρια Σταντάρ μπορεί να τo εκμεταλλευτεί όπερ και εγένετο. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο μετράει το ποιος στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και όχι ποιος έχει τις περισσότερες ευκαιρίες.
    Θεωρώ ότι και ο Αναστασίου έκανε τα λάθη του στον καταρτισμό της ενδεκάδας αν και του έκατσε και η "στραβή" με τον τραυματισμό του Λαγού.
    Θα συμφωνήσω με τον press ότι σήμερα χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη και να εξασφαλίσουμε την είσοδο στους ομίλους του Europa League. Κακά τα ψέμματα αυτός ήταν ο βασικός μας στόχος αφού ακόμα και αν περνάγαμε την Σταντάρ θα ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα.
    Από κει και πέρα δεν ξέρω τι έχουν στο νου τους για την περαιτέρω ενίσχυση όμως πλέον τα πράγματα είναι συγκεκριμένα δεν υπάρχει τρίτη ευκαιρία. Είμαστε ισχυροί στα πλει-οφ του Europa League και θα πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να βρεθούμε σε ομίλους μετά από δύο χρόνια, ακόμα και αν χρειαστεί μια μικρή οικονομική υπέρβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aneksarthtos Eksarthmenos6/8/14 7:59 π.μ.

    Magkes apla den mphke h mpala goal mh to psaxnoume... 3 dokaria sta dyo mats me tous velgous...pornh mpala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κρίμα, χάθηκε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία τόσο στο οικονομικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι.
    Κριτική καλοπροαίρετη : Ήταν φανερό και στη Λιέγη ότι ο Αναστασίου με το δίδυμο Μπεργκ - Πέτριτς πιο πολύ μπερδεψε την ομάδα του παρά την βοήθησε.Γιατί το επανέλαβε και χθες ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω.
    Όσον αφορά τον Πράνιτς, εκεί τον δικαιολογώ. Δεν είχε άλλον. Και θα είναι δύσκολο να τον εμπιστευτεί ξανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αλήθεια να λέγεται καναμε ανοητο ματς απο το 1-0 ως το τελος του ημιχρονου αλλα και αυτη η πουτανα η μπαλα ποσο πορνη παιζει να ειναι. Λαθος του Αναστασιου η επιλογη Πετριτς. Δυστυχως ακομα δεν εχει βρει πως να τον βάλει μεσα στην ομαδα και γι αυτο επρεπε να κατσει παγκο. Μπραβο στον Ντινα που ηταν πολυ καλος. Για τον Μπεργκ δε θα ελεγα οτι ηταν κακος, απλα ηταν ΟΛΗ η ομαδα της στανταρ μεσα στην περιοχη και τον ειχαν "απενεργοποιησει".


    Τζαμπα χαθηκε το ματς παντως, με λιγη προσοχη στο 1-0 θα τελειωνε ευκολα 2-0 ή 2-1... κριμα. Ειμαστε νεα ομαδα με νεο προπονητη και ολοι μαθαινουν.


    ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να περάσουμε europa για πολλούς και ευνόητους λόγους.


    Η χαρα των Βαγγεληδων το χθεσινο ματς....


    ΥΓ Αν μπορουμε να βρουμε ενα θετικο μεσα απο τη μαυρη χθεσινη βραδιά ειναι οτι οι μαγκες θα πεισμώσουν μετα τη βαρια σφαλιαρα που φαγαν και θα τα δωσουν ολα στη συνεχεια, το πιστευω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Dimitris Leto6/8/14 12:41 μ.μ.

    Βασιλης : Προφανως και η Στανταρ ηταν μια αδυναμη ομαδα

    χαχα. Προφανως.

    15 εκατομμυρια μπατζετ μισθων.

    Μπορω να σου απαντησω και για καθε μια απο τις αλλες πιπες που γραφεις αλλα δεν εχει νοημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μια νεανικη ομαδα χτιζεται σιγα σιγα και ποτέ δεν φτανει στο ανωτατο της σημειο αν πρωτα δεν φαει τα χαστουκια της..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το συζητάγαμε και χθες στο γήπεδο. Οι 2 τους μαζί στην επίθεση δείχνουν σα να χάνουν τους ρόλους τους. Μπορεί να είναι και ιδέα μου ή να θέλουν παιχνίδια μαζί, ασχέτως αν έχουν αγωνιστεί ξανά μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. απογοητευση γιατι αν το δεις σφαιρικα απεφυγες στην κληρωση δυνατες ομαδες και επεσες πανω στην ασθενεστερη σταντάρ , τις έκανες τοσες κλασσικές ευκαιρίες και μεσα και εξω , δεν σε απειλησε παρα μονο 2-3 φορες στο βελγιο και αλλες τοσες εδω μεσα που εγιναν γκολ


    και καταφέραμε και αποκλειστήκαμε χανοντας πρωτα απο ολα σε πρεστιζ και κατα δευτερον σε χρημα


    τωρα να κατσουμε να πουμε αν επρεπε να παιξει ο ενας ή ο αλλος ή ο αναστασιου επρεπε να διαλεξει αλλο συστημα ......οκ.......τα ξεπερασαμε εδω και χρονια τα απωθημενα του μανατζερ και του φιφα




    παμε παρακατω η χρονια ακομα δεν άρχισε και η ομάδα μας χρειαζεται διπλα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παντως εχουμε μια γκαντεμοπαραδοση τα τελευταια χρονια σχεδον παντα οταν γεμιζει το γηπεδο, το ματς στραβωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Απο οτι βλεπω μεσα επεσα, 3-4 μερη εγραψε ο αθεοφοβος. Και να περνουσαμε θα τα εγραφε στο επομενο ματς.


    Τελος παντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ασ τον Νίκο , μην ασχολείσαι μέσα σε ένα κοινόβιο , σε μια πολυκατοικία με τόσο κόσμο , θα υπάρχουν και 2~3 που θα ξεφεύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μιχάλης Περβολαρακης6/8/14 10:38 μ.μ.

    φαίνεται 'οτι εγώ πήγα σε άλλο γήπεδο! Μετά το πρώτο 25λεπτο τι το καλό είδατε; τα φοβερά λάθη που μας στοίχισαν τα γκολ; Την ανυπαρξία του κέντρου, τις όμορφες κα γλυκές σέντρες ή το παράλληλο ποδόσφαιρο στη σέντρα; Τα σουτ από μακριά, γιατί ποιος θα 'έμπαινε στην περιοχή στα πουλιά και μόνο μετά την είσοδο του Ντίνα ανέβηκε η ομάδα αλλά ήταν αργά. Αυτός προσπάθησε να μπει κια να κάμει υποφερτές σέντες για να έρθει το δοκάρι και οι δυο αποκριούσεις του τερματοφύλακα. Η ομάδα άφησε 45 λεπτά να πάνε χαμένα ( 30ο λεπτό α' ημιχρόνου μέχρι που μπήκε ο Ντίνας. Απλ'ά μου φαίνεται μόνο ο τίτλος του ανεξάτρτητου μένει. Κριτικάρουμε αλλά όχι με εμπάθεια. Επιβεβαιώνουμε δηλαδή τα χτεσινα παιδαριώδη λάθη που κόστισαν τα δηυο γκολ; έκανε άλλη ευκαιρία η Σταντάρ; Στο πιάτο της τα δώσαμε! Τονίζουμε τα λάθη να μην ξαναγίνουν και αποδεχόμαστε ότι δυστυχώς ΟΜΑΔΑ δεν έχουμε. Προσπαθούν να δημιουργήσουν, αλλά λείπει το βασικότερο. Το ΧΡΗΜΑ, αλλά και η στήριξη που είναι απαραίτητη Ο κόσμος της ομάδας ειναι χωρισμένος σε φατρίες και οργανώσεις που στηρίζουν 'όποιον τους τα δίδει ή όποιον κατά τη γνώμη τους τους είναι αρεστός και όχι την ομάδα που παλεύει σε πέλαγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπερβολικός! Δεν έχουμε ομάδα; Έχουμε κατά 85~90% την ίδια ομάδα με πέρυσι. Πέρυσι πήραμε 2η θέση στο πρωτάθλημα , κατακτήσαμε Κύπελλο Ελλάδας και νικήσαμε 3-0 τον ΟΣΦΠ και 4-1 τον ΠΑΟΚ.


    Προφανώς , οι παίκτες δεν ξέχασαν την μπάλα που παίζουν. Ο κόσμος της ομάδας , εν γένει , δεν είναι χωρισμένος. Δυστυχώς , υπάρχουν οι περίφημοι νοσταλγοί που προσπαθούν ακόμη και τώρα να μας πείσουν ότι ο Παναθηναικός διανυούσε ημέρες δόξας τα προηγούμενα 30 χρόνια , ενώ τώρα έχει μικρύνει.


    Προσωπικά δεν μασάω , η ομάδα είναι πολύ καλή και με την προσθήκη κάποιου παίκτη θα πάει καλύτερα από ότι πέρυσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου