Σοβαρά και όμορφα για την πρόκριση - Με 4-2-3-1 και Καρέλη μπροστά


To εισιτήριο για τους ομίλους σφραγίζει απόψε στην MCH Arena ο Παναθηναϊκός και το μόνο που χρειάζεται να κάνει για να το πετύχει είναι να μην αυτοκτονήσει. Το σκορ του πρώτου ματς δίνει την δυνατότητα στην ομάδα να χάσει μέχρι και με 2 γκολ διαφορά, σκέψη που όμως δεν πρέπει να κάνουν οι παίκτες μας γιατί αν μπουν με αυτό το...μαξιλαράκι ασφαλείας στο γήπεδο δεν είναι απίθανο να χαλαρώσουν υπερβολικά πολύ και να μπουν σε περιπέτειες.

Οι Δανοί από την μεριά τους ελπίζουν πως θα κάνουν την ολική ανατροπή και θα ξαφνιάσουν όλη την Ευρώπη, όπως δήλωσε και ο προπονητής τους. Αντικειμενικά όμως κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο, αφού ούτε οι παίκτες μας θα μπουν χαλαροί στο ματς, ούτε η Μίντλαντ έδειξε πως είναι ομάδα που μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα.

Με σοβαρότητα λοιπόν, ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει μετά από 1 χρόνο απουσίας σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης και οι παίκτες θα βρεθούν μπροστά σε μια νέα μεγαλύτερη πρόκληση, ξεκινώντας ένα νέο ταξίδι. Για τον Σύλλογο, για εμάς και για αυτούς.

Η πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1) για το βράδυ και πρώτη απόπειρα χωρίς τον Μπεργκ, θα είναι:

Κοττσόλης, Μπούρμπος, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Νάνο, Μέντεζ, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Πράνιτς και Καρέλης.

Mόνη θέση για την οποία υπάρχει αμφιβολία είναι αυτή του center back, με τον Ρισβάνη να την ...φλερτάρει αντί του Κουτρουμπή.

Αν μη τι άλλο ο Γ.Αναστασίου δεν δείχνει διατεθειμένος να κάνει πειράματα με νέους παίκτες, δείχνοντας πως δεν θέλει να παίξει με την τύχη του.

Σχόλια