Sold out με Λιέγη! - Αν δεν έρθετε με τρέλα, δώστε αλλού το εισιτήριο σας!

Όταν είσαι ΠΡΑΣΙΝΟΣ, όλα είναι πιο ωραία..
Το πρώτο επίσημο ματς στον Ναό μας την προσεχή Τρίτη είναι όλο και πιο κοντά και το πρώτο sold out είναι γεγονός. Ελπίζω τα τικέτα να έχουν καταλήξει στα σωστά χέρια και σε Παναθηναϊκούς που θα έχουν μέσα τους όλη την σωστή τρέλα για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια ατμόσφαιρα καυτή που θα στείλει την ομάδα μας στα αστέρια και θα δημιουργήσει εικόνες και συναισθήματα που δεν θα έχουμε ζήσει ξανά.

Αν νιώθετε πως δεν θα το έχετε την Τρίτη το βράδυ, δώστε άλλου το πολύτιμο εισιτήριο που κρατάτε στα χέρια σας. Σε κάποιον που με την φωνή του -το πιο δυνατό και σεβαστό όπλο του οπαδού- θα κάνει το καθήκον του προς την Παναθηναϊκή ιστορία.

Στην δεύτερη επιστροφή μας στην Λεωφόρο, μας πήρε δύο χρόνια για να...βρούμε τα πατήματα μας και να δημιουργούμε ατμόσφαιρες που ακόμη και μια δεκαετία μετά αποτελούν σήμα κατατεθέν για την ιστορία του Ναού μας. Την σαιζόν 2002-2003... τότε που με φωνή, πλακάτ, σημαίες, χωρογραφίες και πρωτοποριακές ιδέες σε φόντο πράσινο πηγαίναμε την φάση σε κάθε εντός, όλο και πιο πέρα. Τότε που δεν ήμασταν ενωμένοι όπως τώρα και μια..γαμημένη Ριζούπολη τα κατέστρεψε όλα και έκανε εκείνη την φωτιά, στάχτη. Και εκεί στο μηδέν που βρεθήκαμε, ξεκίνησε πάλι σιγά-σιγά να χτίζεται η πιο υγιής Θύρα 13 που έχει υπάρξει ποτέ και την βιώνουμε σήμερα (και δυστυχώς δεν την εκτιμάμε γιατί την θεωρούμε δεδομένη, ενώ ποτέ δεν ήταν δεδομένη μια ενιαία Θύρα 13). Και η υγιής Θύρα 13 δημιούργησε ίσως την πιο υγιή ομάδα που έχει φορέσει τα πράσινα (εξαιρούνται τα ρομαντικά χρόνια πολλών...δεκαετιών πίσω).

Την Τρίτην λοιπόν, έχετε αυτά στο μυαλό σας και έλατε με τα πράσινα και την φωνή να ξεκινήσουμε ένα νέο ταξίδι που θα ξεπεράσει την σαιζόν-ορόσημο για τα οπαδικά μας. Δεν είναι δύσκολο. Τρέλα και ρομαντισμό θέλει η φάση. Τότε έτσι την πήγαμε την φάση και κάθε εντός αποτελούσε γιορτή. Τώρα αρκεί να κάνουμε πάλι το ίδιο. Και τότε θα έρθουν οι ιστορικές νίκες, οι ιστορικές κερκίδες και οι νέες, πιο ιστορικές στιγμές. Όλα αυτά μόνο μέσα στο σπίτι μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Κανένα γαμωΟΑΚΑ και κανένα χλιδάτο καινούργιο γήπεδο δεν μπορεί να εμπνεύσει όσο η Λεωφόρος μας. Μόνο στο Ναό μας θα γαλουχηθούν με σωστές Παναθηναϊκές αξίες οι νέες γενιές.

Δεν είναι φλωριά να φωνάζεις. Ούτε είναι μαγκιά να είσαι αμίλητος και δύσκολος την ώρα που ο Παναθηναϊκός σε χρειάζεται.

Ο Παναθηναϊκός, η Θύρα 13 και η Λεωφόρος δεν είναι μόδα. Είναι ιδέες με ιστορία μεγάλη που άνθρωποι έχουν δώσει την ζωή τους.

Την Τρίτη πάμε λοιπόν την φάση παραπέρα και δημιουργούμε καταστάσεις, ομάδα και κόσμος, που δεν έχουμε ονειρευτεί στις πιο τρελές Παναθηναϊκές φαντασιώσεις μας!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ.
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ.

Σχόλια

  1. Δυστυχώς δεν πρόλαβα. Υπάρχουν ματς πρωταθλήματος , κυπέλλου που θα είμαι μέσα.


    Ακόμα και αν χάσουμε , οι οπαδοί να σεβαστούν την Λεωφόρο. Η Λεωφόρος είναι το σπίτι μας , είναι η έδρα μας. Οφείλουμε να την προστατεύσουμε και να σεβαστούμε την ομάδα , τον προπονητή και την διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργο, θες να ρωτήσω να δω αν μπορώ να σου βρω κανένα; (χωρίς να εγγυώμαι πως θα τα καταφέρω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρες , βεβαίως , αλλά όχι πάνω από 20~25 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε σε εκλιπαρώ,πέφτω στα πόδια σου μπορείς να μου βρεις 2 εισητήρια με 20-25 ευρώ;;;;Please!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργο, θα κοιτάξω και θα σου στείλω στο mail σου μέχρι το Σάββατο να σε ενημερώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορείς να μου βρεις και εμένα panathinaikospress δύο εισητήρια με 20-25;;;ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΣΕ ΕΚΛΙΠΑΡΩ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΩΣΩ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΟΥ...ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορείς σε παρακαλώ να μου βρεις 2 εισητήρια;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ελα ρε φίλε να πάρει.Για τον φίλο Γιώργο πώς γίνεται;;;Σίγουρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου