Haynes αν δεν κάτσει του Καλάθη;


Σύμφωνα με το Ιταλικό sportando, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στον 28χρονο Αμερικάνο (με Γεωργιανό διαβατήριο) guard της Σιένα, Marquez Haynes. Μια πρόταση που ισχύει, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του site, μόνο αν ο Καλάθης τελικά δεν καταλήξει στην ομάδα μας.

Σχόλια

  1. Το παλιό ρητό λέει "μεταγραφή που τραβάει τις 15 μέρες δεν γίνεται". Κάτι εξαιρέσεις τύπου Μπεργκ είναι για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Μια τέτοια μεταγραφή γίνεται και δεκάδες δεν γίνονται.

    Για τον Γαννακόπουλο ελπίζω να θυμάσαι τι λέγαμε press το Δεκέμβρη, με την επικείμενη τάχα μου είσοδό του στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Και στο μπάσκετ παρά τα επικοινωνιακά τρικ (ελληνοποίηση κ.λ.π.) ο άμεσος στόχος είναι ένας, η δραστική μείωση του προϋπολογισμού. Δεν έχει λοιπόν νόημα η απόκτηση ενός παίκτη με τόσο ακριβό συμβόλαιο, αυτό νομίζω.

    Επίσης ο 3D πόσο ακόμα θα μπορεί να παίξει με τόσο υψηλή απόδοση; Δυστυχώς ο χρόνος δεν σέβεται ούτε τους μεγάλους παίκτες, είναι αμείλικτος. Με το παρόν ρόστερ, που προβλέπεται να συμπληρωθεί με αντίστοιχου επιπέδου παίκτες, δηλαδή 2ο ράφι, χρειάζεται ένα θαύμα από τον προπονητή για να ξαναδούμε Final-4.

    Μπορεί να μην μας απασχολεί, αλλά παρόμοια δραστική μείωση φαίνεται να στοχεύουν και οι Red Carpaziers, αν επαληθευτούν οι φήμες για σημαντικές αποχωρήσεις που "σέρνονται" αρκετό καιρό τώρα. Όχι μόνο του ... Χοψονίδη ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου