Στην Λεωφόρο κανένας δεν γλιτώνει!

Εκεί που μάθαμε τα πιο όμορφα μυστικά...

Σε μια Λεωφόρο που θα πετάει σπίθες..
Σε μια Λεωφόρο που θα έχει γεμίσει 2 ώρες πριν..
Σε μια Λεωφόρο που θα είναι κατάμεστη από ανθρώπους με την ίδια τρέλα και το ίδιο πάθος..
Σε μια Λεωφόρο που θα οργανώνεται από τους παρόντες, αλλά και τις μορφές αυτών που μας κοιτάνε πλέον από τον ουρανό..
Σε μια Λεωφόρο που θα κρεμόμαστε από τα κάγκελα και θα φωνάζουμε μέχρι τελικής πτώσης για τον ΠΑΟ μας..
Σε μια Λεωφόρο που σε κάθε γωνιά θα έχει τρελούς και μόνο..
Σε μια Λεωφόρο που θα ζωντανεύουν ξανά, μόνο για εκείνο το βράδυ και μέχρι το επόμενο, εικόνες από το παρελθόν..
Σε μια Λεωφόρο που η ατμόσφαιρα της θα ξεπερνάει πολλές ιστορικές κερκίδες που έχουν γίνει στον Ναό αυτό..
Σε μια Λεωφόρο που όλοι σαν όπλο μας θα έχουμε την φωνή και μόνο..

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΘΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΕΠΙ ΤΗΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ..

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΟΙ ΒΕΛΓΟΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ...

ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΦΩΝΗ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΑΡΑ ΜΑΣ ΠΙΟ ΨΗΛΑ..

ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ. ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ...

ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ...

Σχόλια

  1. Πολυ υπουλο το 0-0. Πρεπει ο κοσμος να γεμισει τη λεωφορο και να βοηθησει την ομαδα για αυτη την ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ προκριση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΒΕΛΓΟΙ!ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ Κ ΠΟΛΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννοείται ότι πρέπει να φύγουμε βραχνιασμένοι από το γήπεδο και οι Βέλγοι με ζαλάδα στα αυτιά.

    Αλλά, όποιο τσογκλάνι φέρει κροτίδες και άλλο "πολεμικό" υλικό πρέπει να φάει τις μάπες του από τους διπλανούς. Να ξεσαβουρώσει η κερκίδα από όσους δεν καταλαβαίνουν ότι "όποιος δεν σέβεται την ομάδα δεν έχει θέση ανάμεσά μας".

    Άσε που μερικοί είναι βαλτοί και παίρνουν μεροκάματo για να κάνουν ζημιά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οσοι ειδανε εχτες το ματς καταλαβανε οτι η Στανταρ ειναι ομαδα που πρεπει να πέρασουμε.. Εναν παιχτη εχει ολο και ολο αυτον τον Καρσελα κατα τα αλλα τιποτα ιδιαιτερο.. Είναι απόλυτα στο χέρι μας η πρόκριση.. Πάντως ο Πέτριτς εξακολουθεί να μη πείθει πάρα τα όσα ορκίζονται οι διάφοροι παρατρεχάμενοι.. Η ομάδα θέλει ορισμένες πραγματικά καλές μεταγραφές που ακόμα δεν έχει κάνει..


    Και αυτές είναι έναν παιχταρά στο κέντρο να φτιάχνει παιχνίδι και να είναι κ τρεχαλατζής , και έναν καλό εξτρεμ να βοηθάει τον Μπεργκ..Και τέλος επειδη προβλέπεται πάλι Τριάντα..βασικό δεξί μπακ έναν παίχτη σαν τον Νανο για τα δεξιά .. Τώρα για το τέρμα με τον παίχτη της β' κατηγορίας και τον Κοτσόλη που είναι στα τελειώματα ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά..Σημαντικό θα ήταν επίσης να γυρίσει και ο Αμπέιντ...



    Τη Στανταρ πάντως έστω και έτσι την έχουμε για το παραπάνω σκαλοπάτι χρειαζόμαστε ενίσχυση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντα υπουλο ειναι το 0-0 εκτος, αλλα νομιζω οτι αυτη τη φορα θα περασουμε!


    ΥΓ1 Φωτο απο τη μοναδικη χωρογραφια που δεν με τρελανε!
    ΥΓ2 Παντα θα βρεθει ενας ηλιθιος να αναψει καπνογονο, ενω πριν τη χωρογραφια εχει ειπωθει 513 φορες να ΜΗΝ αναψει κανεις τιποτα!
    ΥΓ3 Συμφωνω με 4minister..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ομάδα είναι φανερό ότι συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, και πιστεύω ότι θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο. Θα συμφωνήσω με τον φίλο τον Γιώργο ότι το 0-0 είναι επικίνδυνο αποτέλεσμα εγώ θα το χαρακτήριζα ύπουλο και ελπίζω να μην την πατήσουμε όπως με τους Ρέιντζερς.
    Είναι κρίμα που δεν πετύχαμε κάποιο γκολ δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες όμως είτε στην τελική πάσα η στην τελική προσπάθεια ελπίζω να μην το πληρώσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε ναι, ανυπαρχτη η Στανταρ.... καλα κανεις ετοιμαζεις το εδαφος. Πλακα θα εχει να γινει κανα θαυμα και να ακουσουμε και για ανυπαρκτη Ναπολι/Λεβερκουζεν/Αρσεναλ κτλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νίκο τι να πείς. Η Σταντάρ δεν έχει τελειώσει ακόμη. Έχουμε άλλα 90 λεπτά ματς. Εκείνο που με νευριάζει με πολλούς είναι με τον Πέτριτς. Χάρη σε αυτόν , δηλαδή ότι κρατάει με την ποιότητά του 50 λεπτά μέσα στο γήπεδο , μπαίνοντας ο Καρέλης με τον Κλωναρίδης στα υπόλοιπα 30 , η ομάδα έχει διάρκεια στο παιγνίδι της 90 λεπτά συνολικά. Πέρυσι από το 30'~70' χανόμασταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το γήπεδο θα είναι φίσκα! Και επίσημα εισιτήρια τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν έχεις φέρει 0-0 στον 1ο αγώνα, είναι περίπου το ίδιο σαν να έχεις νοκ-άουτ με αντίπαλο σε μονό παιχνίδι, που θα γίνει στην έδρα σου. Πρέπει λοιπόν να κερδίσεις. Έτσι είναι και τίποτε διαφορετικό δεν στέκει.

    Το μόνο πλεονέκτημα είναι πως ξέρεις τον αντίπαλο, τον έχεις παίξει. Δεν τον γνωρίζεις μόνο από τη θεωρία, τον είδες στο χορτάρι. Κατά τα άλλα είναι ένα μονό παιχνίδι νοκ-άουτ στην έδρα σου.

    Γι' αυτό κανείς δεν έχει προκριθεί αν δεν κερδίσει πρώτα. Ούτε ασχολείται με τους επόμενους αντιπάλους, εκτός αν δεν μυρίζει το τόπι. Φωνή λοιπόν στο γήπεδο μέχρι ξελαρύγγιασμα. Κοσμιότητα, γιατί το συμφέρον της ομάδας είναι πάνω από το κάθε @ρχίδι που πάει στο γήπεδο για να παραμυθιάσει τον εαυτό του ότι είναι μάγκας. Η UEFA δεν αστειεύεται, πέφτει μαστίγιο.

    Έλα μωρή Πανάθα, φτιάξε μας το κέφι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου