Όλοι μέλη στον Ερασιτέχνη....



    Από εχθές ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε μια πολύ συμφέρουσα προσφορά για όλους τους φίλους του Συλλόγου.Δίνει την δυνατότητα σε όλους με 100 ευρώ να εγγραφούν μέλη στον Ερασιτέχνη και ταυτόχρονα να αποκτήσουν το ενιαίο διαρκείας για όλα τα ομαδικά αθλήματα (Μπάσκετ γυν..Βόλλει ανδ.και γυν. και Πόλο ανδρ.) για τη σαιζόν 2014-2015.

   Θεωρώ χρέος όλων όσων έχουν την δυνατότητα και αγαπούν πραγματικά τον Π.Α.Ο να σπεύσουν και να στηρίξουν την προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρυσι η νέα διοίκηση του Ερασιτέχνη.
Τα παιδιά που ανέλαβαν με προεξέχοντα τον εξαιρετικό πρόεδρο Κο Ηλία Μιχαλαριά,κάνουν τιτάνιες προσπάθειες για να σώσουν τον πληγωμένο Σύλλογο μας από την καταστροφή.Παρέλαβαν ένα χρέος τρίων εκατομμυρίων ευρώ από μια διοίκηση απούσα ουσιαστικά. αρτιριοσκληρωτική και αδιάφορη.Κατάφεραν να οργανώσουν τα ήδη υπάρχοντα τμήματα και να ιδρύσουν νέα όπως για παράδειγμα το Ραγκμπι,το Μπέισμπόλ και άλλα όπως επίσης και να αναγεννήσουν το θρυλικό τμήμα της Πυγμαχίας δίνοντας τα κλειδιά στην τεράστια μορφή του αθλήματος και σε έναν μεγάλο Παναθηναϊκό ,στον θρυλικό Γιάννη Αιδινιώτη.Ιδρυσαν εμπορικό τμήμα βγάζοντας πολύ όμορφα μπλουζάκια για όλα τα τμήματα.Όποιος δεν έχει περάσει απο τον Τάφο να ρίξει μια ματιά ,απλά χάνει....

   Ένα από τα μεγάλα παράπονα των φίλων του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα, και αυτό που τους φρέναρε για να μην εγγραφούν μέλη ήταν οι πολύπλοκες διαδικασίες που απαιτούνταν καθώς και η πολύ υψηλή τιμή της εγγραφής.Η νέα διοίκηση όρισε σαν τιμή τα εξήντα ευρώ το χρόνο.Δυστυχώς όμως μόλις 400 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα την περυσινή σαιζόν.

   Φέτος η ανταπόκριση πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερη.Οι πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές αλλά και οι ευρωεκλογές έδειξαν ότι υπάρχει ένας πυρήνας δυνατός που μπορεί να στηρίξει τον Ερασιτέχνη.Οι 42.000 ψήφοι που απέσπασε το ΠΑΝ.ΚΙ. δείχνουν ότι υπάρχει ελπίδα για τον Σύλλογο.Ο στόχος ήταν αν μπορούσαμε να φτάναμε το 3% και να παίρναμε την επιχορήγηση των 3.000.000 ευρώ με την οποία ο Σύλλογος θα ξεχρέωνε άμεσα και στη συνέχεια θα ατένιζε το μέλλον με αισιοδοξία.Δυστυχώς ίσως πολλοί δεν κατάλαβαν την κρισιμότητα αυτής της εκλογικής αναμέτρησης για τον Παναθηναϊκό αλλά ακόμα και αυτοί οι ψήφοι που πήρε το Κίνημα ήταν μια επιτυχία.

    Ας συνεχίσουμε λοιπόν όλοι μας αυτή τη στήριξη, έμπρακτα αυτή τη φορά για να μπορέσουμε να κρατήσουμε ζωντανή την Μάνα του Λόχου.Και όπως λέει και το γνωστό σύνθημα,είναι τιμή να είμαι οπαδός σου.Αυτή η τιμή είναι τεράστια όταν είσαι και μέλος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ....

                               Τάσος Γ.

Σχόλια

  1. Φοβερη κινηση. Με 100 ευρω να μπορεις να δεις τοσα ματς και να βοηθησεις τον ερασιτεχνη, κινηση που επρεπε να γινει χρονια τωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου