Αφετηρία στην Λιβαδειά για την κούρσα της ανατροπής!

Εμείς εκεί, γεμάτη τρέλα για τα πράσινα όνειρα μας..

Η κλήρωση της Σούπερ Κλίκας έστειλε τον Παναθηναϊκό στις 23 ή 24 Αυγούστου στην Λιβαδειά για την πρώτη αγωνιστική, ώστε να ξεκινήσει η ομάδα του Γ.Αναστασίου και ο κόσμος του Συλλόγου τον μαραθώνιο των 34 αγωνιστικών απέναντι στο ποδοσφαιρικό σύστημα του Β.Μαρινάκη.

Ο στόχος είναι ένας και δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα. Μπορεί πέρυσι οι πάντες να είχαμε θέσει στόχους πολύ μικρότερους για την δυναμική και την ιστορία του Συλλόγου, όμως η ομάδα απέδειξε πως μπορεί να κοιτάξει και παραπάνω. Θα κληθεί να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και να υπερνικήσει καμικάζι-διαιτητές και ένα καθεστώς το οποίο δεδομένα θα προσπαθήσει να της βάλει τρικλοποδιές.

Η απαίτηση μας, μια και δεδομένη. Η ομάδα να τιμήσει την φανέλα και σε κάθε παιχνίδι να παίζει με πάθος για την νίκη.

Ραντεβού λοιπόν στην Λιβαδειά προς τα τέλη του Αυγούστου, να γεμίσουμε με πράσινες σημαίες το γήπεδο του Κομπότη και να ξεκινήσουμε ακόμη ένα ταξίδι..

ΥΣ: Καλώς ή κακώς το πρωτάθλημα δεν είναι αυτοσκοπός όπως άλλες χρονιές, ούτε από την κατάκτηση του θα κριθεί η συνέχεια αυτής της ομάδας. Η περυσινή σαιζόν μας έκανε σοφότερους και με βάση αυτήν θα πορευτούμε και φέτος. Υπομονή και στήριξη, όταν βλέπουμε δουλειά, πάθος και αποφασιστικότητα.

ΥΣ2: Ένα πρωτάθλημα στο οποίο δεν έχεις Άεκ, Άρη, Ηρακλή... πόσο το γαμήσατε!

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του πρωταθλήματος:

1η: Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

2η: Παναθηναϊκός - Πανιώνιος

3η: Καλλονή - Παναθηναϊκός

4η: Πλατανιάς-Παναθηναϊκός

5η: Παναθηναϊκός -Νίκη Βόλου

6η: Παναιτωλικός - Παναθηναϊκός

7η: Παναθηναϊκός - ΟΦΗ

8η: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

9η: Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

10η: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

11η: Παναθηναϊκός - Εργοτέλης

12η: Παναθηναϊκός - Βέροια

13η: Αστέρας Τ. - Παναθηναϊκός

14η: Παναθηναϊκός - Πανθρακικός

15η: Skoda Ξάνθη - Παναθηναϊκός

16η: Παναθηναϊκός - Κέρκυρα

17η: ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός

18η: Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός

19η: Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

20η: Παναθηναϊκός - Καλλονή

21η: Παναθηναϊκός - Πλατανιάς

22η: Νίκη Βόλου - Παναθηναϊκός

23η: Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός

24η: ΟΦΗ - Παναθηναϊκός

25η: Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

26η: Ατρόμητος - Παναθηναϊκός

27η: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

28η: Εργοτέλης - Παναθηναϊκός

29η: Βέροια - Παναθηναϊκός

30η: Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης

31η: Πανθρακικός - Παναθηναϊκός

32η: Παναθηναϊκός - Skoda Ξάνθη

33η: Κέρκυρα - Παναθηναϊκός

34η: Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

Σχόλια

  1. Σχετικά βατός πρώτος γύρος και " εύκολες " πρώτες αγωνιστικές.. Οπότε σημαντικό να κλείσουνε όσες μεταγραφές γίνουνε σύντομα για να μη την πατήσουμε όπως πέρυσι..


    Σίγουρα τραγικό που δε υπάρχουνε ΑΕΚ Ηρακλής ΑΡΗΣ κτλ αυτό από την άλλη όμως κάνει το πρωτάθλημα ..πιο εύκολο ..αφου ο ανταγωνισμός είναι σχεδόν μηδεν..Ουσιαστικά είναι κούρσα για δύο ..και τον Παοκ που όμως ειδικά εκτός Θεσσαλονικής..αντε Μακεδονίας έχει μεγάλο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και Σιωπήλη αντιπροέδρο και συννενόηση με τους γαύρους για προεδρείο κοινής αποδοχής. Καλά το πάει ο Αλαφούζος στη διάλυση της παράγκας ..Ειδικά με την τοποθετήση του μαχητή Σιωπήλη και την συναίνηση με τους γαύρους δείχνει έκδηλα οτι φέτος θα τους τελειώσει..................!>&#$%$@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυσκολες οι 4 πρωτες αγωνιστικες γιατι παιζουμε με 4 hardcore παραρτηματα και το κεκλεισμένων στη λεωφορο. Μαζεμενα τα ντερμπι σε εποχη που καλως εχοντων των πραγματων θα παιζουμε την προκριση απο τον ομιλο. Αν δεν εχει αλλαξει τιποτα οτι εχει να κανει με τη διαιτησια και τα παρατηματα δεν ελπιζω σε πολλα... τελος παντων παμε καθε ματς ξεχωριστα και βλεπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νίκο τι να κάνει; Πέρυσι του βγήκαν όλα , αν και πήγε κόντρα σχεδόν με όλους. Φέτος , κανείς , ούτε αυτός , ούτε ο οποιοσδήποτε από εμάς , μπορεί να πεί ότι όλα θα βγουν , όπως έγινε πέρυσι. Εν πάσει περιπτώσει , δεν γίνεται να παίζουμε στη Λεωφόρο και τα φάουλ , οι κίτρινες και τα στημένα να είναι 60% υπερ του αντιπάλου.

    Γίνεται μια συμφωνία κυρίων , εμάς και του ΟΣΦΠ , που πρέπει να τηρηθεί. Αν δεν γίνει καμία συμφωνία , νομίζεις ότι θα πάμε καλύτερα; Χειρότερα θα πάμε , με τις υποχρεώσεις που έχουμε στην Ευρώπη , τις εγχώριες μάχες (κύπελλο , πρωτάθλημα) , θα πρέπει να υπάρχει μαξιλαράκι ασφάλειας. Διαφορετικά , ούτε οι παίκτες (κυρίως) , ούτε εμείς οι οπαδοί , ούτε η διοίκηση δεν θα αντέξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι καλοκαίρι , λέω να μην αρχίσω. Εκεί που έφτασε η ομάδα , ευτυχώς που βρέθηκε ο ήρωας Αλαφούζος και την έσωσε. Δεν την έσωσε απλά , αλλά την έβγαλε 2η στο πρωτάθλημα , παίρνοντας και το κύπελο. Την στιγμή που εσύ και κάποιοι άλλοι , περιμένατε με περισσή αγωνία η ομάδα να πέσει στην Β΄ Εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή τι συμφωνια για τη 2η θεση αλλα τζιγκερ?? Δε θελω ουτε να φανταστω ενα τετοιο σεναριο. Θελω να πιστευω οτι κατι διαφορετικο εχει στο μυαλο του και το βολευει να το τρεξει σε μια περιοδο εικονικης εκεχειρίας.


    Θα δουμε, προς το παρον μονο εικασιες μπορουμε να κανουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. απλά αστείος.. Εσυ και ο Βασιλαράς τα ίδια και τα ίδια. ¨οταν βρεις μισο ποστ μου που έλεγα αυτό το πράμμα τα ξανάλεμε . Αντε και καλο καλοκαιρι..και φιλια στο φιλο σου τον ..σωτήρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι χαρακτηρισμοί να περιττεύουν , όταν μιλάω με λογική. Όσο για το πόστ σου , υπάρχει το γνωστό και μη εξαιρετέο " ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ήσουν στη Λεωφόρο , για να δείς τι γινόταν πέρυσι. Φέτος , με τις διπλάσιες υποχρεώσεις , αν υπάρξει τέτοια συμπεριφορά από τους διατητές , η ομάδα θα κλατάρει. Μην γινόμαστε μάντες κακών , αλλά όπως ήταν τα πράγματα πέρυσι , φέτος δεν θα έχουμε τις ελαχιστότατες ελπίδες για Ευρώπη.


    Συνεπώς καλώς κάνει ο Αλαφούζος , και βάζει Σιωπήλη , ώστε η ομάδα να προχωρήσει όσο πιο απρόσκοπτα γίνεται στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Μακάρι να κατακτήσουμε την 2η θέση , γιατί φέτος , μας ξέρουν και ο συναγωνισμός θα είναι τεράστιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ....ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΠΕΡΥΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ,Κ ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και λέω εγώ ένα φανταστικό σενάριο, ότι έρχεται ο αγριόγατος, τσακίζει το χοντρό και βάφει τη παράγκα κιτρινόμαυρη και ανελέητη (όπως είναι τώρα) και χοντρός (αν είναι ακόμα ελεύθερος) και κοντός συμμαχούν και ξαναγαπιούνται...
    Είπα φανταστικό το σενάριο.....



    Όπως και να χει εδώ είμαστε και είναι πολύ νωρίς για να εκφράσουμε τη δυσαρέσκειά μας από τη στιγμή που η σούπερ λιγκ είναι ξεπουλημένη.


    Αν ήθελε θα έβαζε Τσουκαλά πρόεδρο της σούπερ λιγδ και Αλέκο αντιπρόεδρο. Μην το ξεχνάμε αυτό.


    Δεν λέω ότι έκανε καλά, απλά λέω ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ούτε τις ειδικές συνθήκες, ούτε να βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. λοιπον , καταρχας βγηκαν οι ανυπαρκτοι μπουγατσογυφτοι και λενε διαφορα που ακομα να ξεχαστει η πουστια που εκαναν ως φιλοξενουμενοι στη λεωφορο και φυσικα περιμενουμε να δουμε τι θα γινει στο κας με την γνωστη ιστορια της προσφυγης αφου τελειωσαν τα ματσακια ( αλλη πουστια αυτη)


    τωρα τα χτεσινα ειναι οντως περιεργα με την ψηφο μας στον υπαλληλο του χοντρου καλο θα ητανε να περιμενουμε να δουμε που το παει ο αλαφουζος και τι κρυβεται πισω απο τα ενωτικα λογια κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καλα με τους μπουγατσομαλακες δε βγαζεις νοημα, ασε που ειναι πρωτοι στις βλαχοπουστιες.... γα@@ε τους. Αυτο που μας καει ειναι τι σκοπευει να πετυχει ο Αλαφουζος με αυτη την κινηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Με ποιον συμμαχιες ρε φίλος? Εκτος απο τον ΠΑΟΚ (λέμε τώρα) δεν είχαμε με κανέναν άλλον πάρε δώσε. Κανείς δεν ψήφιζε υπερ μας σε κάποια απο τις πολλές συνεδριάσεις της Σουπερ Λιγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου