Aγοράζει Sportday-Sport Fm ο Αλαφούζος!


Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούσε σαν φημη, όπως φαίνεται όμως ο Γ.Αλαφούζος κάνει δυναμικό μπάσιμο στον χώρο των αθλητικών Μ.Μ.Ε. και παίρνει στα χέρια του την νο1 σε πωλήσεις εφημερίδα και νο1 σε ακροαματικότητα ραδιόφωνο.

Κίνηση πάρα πολύ σημαντική που δείχνει πως έχει πάρει αρκετά ζεστά την όλη εμπλοκή του στον αθλητισμό και πως έχει κοπό να κάτσει για καιρό. Στρατηγική κίνηση που, μια πολύ σημαντική περίοδο και όπως φαίνεται θα κάνει...πρώτη μούρη τον Β.Μαρινάκη.

ΥΓ: Επίσης πολύ σημαντική παράμετρος η -πιθανή- εμπλοκή του Β.Παπαθεοδώρου.

YΓ2: Μέσα στην συμφωνία πρέπει να είναι λογικά και στα sites τους..

Σχόλια

  1. Ο μεγαλύτερος πρόεδρος που είχε ποτέ ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός. Με αυτή την κίνηση ξεπερνάει πλέον τον Νικόλα Πατέρα!


    ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνώμη μάγκες εγώ δεν πανηγυρίζω....Δλδ κάνει μπίζνες και εισπράττει με άρμα τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ (μετά την φάση με τον ΟΤΕ) και στην ομάδα δεν βάζει 2 εκατ. να γίνουν μεταγραφές???
    Δλδ πάλι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (όπως επί βαρδινογιάννη) μπαίνει 2ος μετά τις επιχειρήσεις του???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dimitris Leto13/7/14 9:14 μ.μ.

    Καποιοι παρακαλαγαμε χρονια να αποκτησουμε τη δικη μας εφημεριδα και το δικο μας ραδιοφωνικο σταθμο. Τα λεφτα που εβαλε για αυτη την εξαγορα ειναι πολυ σημαντικοτερα απο οποιαδηποτε μεταγραφη με τον επικοινωνιακο ΟΧΕΤΟ που αντιμετωπιζουμε ολα αυτα τα χρονια.

    ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ το βλέπω αλλιώς.. χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει πάρα πολλά φράγκα για να υπερνικήσει γαύρο-διαιτησία (βλ. νταμπλ 2010) και χωρίς να κάνει καλύτερες δεύτερες συμφωνίες (βλ. εποχή Τζίγγερ), κάνει διάφορες κινήσεις προς την πτώση του συστήματος που θα του επιτρέψει με λιγότερα λεφτά και με βάση το σκεπτικό του για την λαϊκή βάση, να κάνει πρωταθλητισμό στην Ελλάδα (βλ. επιστροφή στην Λεωφόρο, ανάδειξη στημένων μέσα από ΜΜΕ πρώτης γραμμής).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Press σε ποια εφημεριδα ειναι αυτο το δημοσιευμα;;; Εαν ισχυει (δεν σε αμφισβητω) ειναι απο τα σημαντικοτερα νεα του καλοκαιριου. Η ομαδα ανεβαινει και εξω απο το γηπεδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν γνωρίζω. Κάποιος φίλος το ανέβασε σε σχόλιο άλλου κειμένου και μου έδωσε πάσα να το ανεβάσω μια μέρα νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδια εαν έγινε αυτο το deal μιλάμε για κίνηση ΜΑΤ του Αλαφουζου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να καταλαβω press το γνωριζες απο πριν?
    Ειναι διασταυρωμενο?
    Ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ σημασιας νεο κ δεν ειναι για να παιζουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΙΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΗΞΕΙ ΤΗ ΓΑΥΡΟΠΑΡΑΓΚΑ. ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΓΑΥΡΟΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι φίλε, είναι διασταυρωμένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. SAILOR YOUR FATHER13/7/14 11:22 μ.μ.

    Έτσι και καταφέρει και κάνει το DEAL θα γίνει τις τρελής.Τέτοιο μπάσιμο δεν τόλμησε κάνεις να κάνει.Αναρωτιέμαι όμως κάτι ρε παιδιά?Ο Γιαννακόπουλος πως θα το δει άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μπραβο μπραβο μπραβο πολλα μπραβο στον αλαφουζο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιές κινήσεις είναι αυτές....παιδιά κάνουμε την τρίχα τριχιά για να δείξουμε ότι παράγει έργο στο συγκεκριμένο τομέα. Η έρευνα της δικαιοσύνης έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια χωρίς αποτελέσματα έως τώρα. Παρά τις εκπομπές θωμαίδη και τα βιντεάκια παράγκα και όραμα. Σωστά? Το θέμα επανέρχεται μετά την κόντρα Μαξίμου- Μαριδα λόγω του συνδυασμού που κατέβασε στις εκλογές του Πειραιά. Και μας είναι άγνωστο αν θα καταλήξει κάπου ή θα έρθουν σε μια συμφωνία μεταξύ τους αφού εμείς ως ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ είμαστε ανύπαρκτοι στο όλο θέμα.
    Η εξαγορά του Sport Fm θα έχει σημαντικά οφέλη πρωτίστως για τον ίδιο. Αποκτά το σημαντικότερο μέσο αθλητικής ενημέρωσης η ακροαματικότητα του οποίου θα αυξηθεί αφού θα επιστρέψουν σε αυτό ένας σημαντικός αριθμός οπαδών του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. Λέω κάτι λάθος?
    Και μετά από αυτό εμείς θεωρούμε ότι νικήσαμε σε κάτι?? Που πουλάμε τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα για 2,3 εκατ. ευρώ ώστε να μπουν χρήματα στο ταμείο για να κλείσουμε τρύπες και μεταγραφές?? Έτσι θα στηθεί ο Ελληνικός κορμός που έλεγε?? Πουλώντας την πραμάτεια μας για να κλείσουμε τρύπες??
    Και δεν λέω ότι δεν έχει προσφέρει...¨Εχουμε πλέον ιδιόκτητο αθλητικό κέντρο, επιστρέψαμε στην Λεωφόρο έχουμε μια καθαρά ποδοσφαιρική νοοτροπία στην ομάδα και στον κόσμο. Δεν αρκούν όμως αυτά. Γιατί είτε το θέλουμε είτε όχι η εποχή του ρομαντισμού έχει τελειώσει. Το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό και χρειάζεται να μπουν κάποια σοβαρά λεφτά στην ομάδα. Δεν γίνεται να τα περιμένουμε όλα από τον κόσμο της ομάδας.
    ¨Αλλωστε και σε όλα (ΜΑ ΣΕ ΟΛΑ) τα σωματεία που εφαρμόζεται το μοντέλο της Λαικής Βάσης , τα έσοδα από αυτή την συμμετοχή δεν είναι το κύριο έσοδο της κάθε ομάδας. ¨Εχει ΔΣ μετόχων που καλύπτουν ανάγκες, έχει χορηγούς που προσφέρουν σημαντικά έσοδα, έχει και πώλησεις παικτών σε σωστές τιμές και στο τέλος ως έξτρα είναι τα έσοδα από την Λαική Βάση. Εμείς θέλουμε να πρωτοτυπήσουμε μετατρέποντας τα έσοδα από την συμμετοχή των μελών ως το κύριο έσοδο της ομάδας. Ε δεν γίνονται αυτά. Ειδικά όταν έχεις γήπεδο 13 χιλ θέσεων και όχι 67χιλ όπως η Μπενφίκα πχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για τον φιλο SAILOR YOUR FATHER που αναρωτιεται πως θα δει αυτη την κινηση ο Δ. Γιαννακοπουλος: Εγω αυτο που θα πω ειναι οτι εχω αρχισει να μην τον αντεχω τον Δημητρακη. Βγαζει εμετικα πρωτοσελιδα μεσω της Πρασινης με γαυρικη αισθητικη, τον Μαρινακη για καποιο λογο κωλωνει να τον αναφερνει, απ ο,τι φαινεται θελει να τα εχει καλα μαζι του, γενικα φαινεται να νοιαζεται μονο για την παρτη του. Και για τον μπασκετικο Παναθηναικο μονο και μονο επειδη ειναι ιδιοκτησια του.

    Αν για καποιο τροπο τα βρει σκουρα και φυγει απ το μπασκετ, ουτε που θα τον ενδιαφερει ο Παναθηναικος. Και προσωπικα εχει αρχισει να ωριμαζει μεσα μου ιδεα μηπως θα ηταν καλυτερα να πουλησει την ΚΑΕ σε καποιον αλλο, ελληνα κατα προτιμηση, επιχειρηματια, και να εξαφανιστει. Ειδικα που πλεον δειχνει να μην μπορει να γινει ευρωπαϊκη υπερβαση. Ετσι κι αλλιως τον γαυρο τον νικαμε με οποιονδηποτε προπονητη και οποιονδηποτε προεδρο. Και περα απο αυτες τις νικες, μονο αρνητικα φερνει στην Παναθηναικη καθημερινοτητα ο Δημητρακης.


    υγ. Αληθεια, την οικονομικη βοηθεια που σκοπευε να δωσει μεσα στο καλοκαιρι στην ΠΑΕ, ποτε θα την δωσει;... Προφανως η απαντηση ειναι ποτέ, εδω δεν βγαινει το μπατζετ για να φτιαξουμε ομαδα στο μπασκετ. Απλως το θυμιζω, για να μην ξεχναμε διαφορες υποσχεσεις που μας ταζουν ανα καιρους για να αποκτησουν τη συμπαθεια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aν φύγει από το μπάσκετ ο Γιαννακόπουλος, ξεχάστε το τμήμα. Θα πέσει στην μιζέρια και κανείς δεν θα βάζει τόσα, όσα βάζει η οικογένεια του.


    Αυτή είναι η πικρή αλήθεια.


    Για τα υπόλοιπα που λες συμφωνώ μέχρι κεραίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι από την live SPORT. Το άρθρο έλεγε ότι έχει ΚΛΕΙΣΕΙ η συμφωνία και όχι ότι "θα"...καθοριστικό ρόλο έπαιξε ότι ο Αλαφούζος είπε θα αναλάβει και τα χρέη τους. Επίσης στο ίδιο άρθρο αναφέρεται ότι γενικός διευθυντής θα'ναι ο B.Παπαθεοδώρου, άρα μειώνονται πιστεύω οι πιθανότητες να εμπλακεί ο Δ.Γ. με την ΠΑΕ. Τεράστια κίνηση για μένα, έπεσε ένα από τα ισχυρότερα κάστρα προπαγάνδας του χοντρού, αφήστε που θα ξεκουραστούν και εκεί στην ΠΡΑΣΙΝΗ, τόσο καιρό σχίσανε τα καλσόν τους από το πάθος τους να τα βάλουν με το κόκκινο σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. γι αυτο εγραψα οτι αν υποθετικα πουλαγε την ΚΑΕ να ηταν σε ελληνα επιχειρηματια κατα προτιμηση, ωστε να υπηρχε το στοιχειο του συναισθηματισμου, οπως και της ενασχολησης με το παρασκηνιο.


    Βεβαια ειναι και αυτο που λες ενα ενδεχομενο, η καταστροφη. Αλλα πιστευω οτι οπως και με τοσες ευρωπαικες ομαδες, ετσι κ η δικια μας εχει ενα απο τα 4-5 πιο δυνατα brandnames (μαζι με ρεαλ, μπαρτσα, μακαμπι, τσσκα) και οτι δεν θα χανοταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. με τον αλαφουζο δεν ξεμπλεξε κανενας,δεστε ιστορικο με κοντρες του.
    ο βαγγελας εμπλεξε ασχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου