Μόνο 4.500 διαρκείας;


Διάβασα πως μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί 4.500 διαρκείας για την νέα σαιζόν..

Που είστε ρε μάγκες χαμένοι; Με το ζόρι δηλαδή φέτος να πιάσουμε 8.000 κάρτες και αν;

Και στον τελικό με τον Πάοκ να στήνετε ουρές σε Λεωφόρο και συνδέσμους;
Πως ακριβώς στηρίζετε τον Παναθηναϊκό εσείς; Με το 30ρικο σε 1-2 ματς της σαιζόν και αν;
Και μετά γκρινιάζετε αν σας βάζουν καπέλο σύνδεσμοι και Αλαφούζος ώστε να επιβραβεύσουν αυτούς που δεν είναι φαντάσματα;

4.500 διαρκείας μετά από μια σαιζόν σαν την περυσινή;

ΞΕΦΤΙΛΑ!


ΥΓ: Ο Παναθηναϊκός έχει την τύχη να έχει έναν μεγάλο πυρήνα άρρωστων με την Παναθηναϊκή ιδέα και την ατυχία όλοι οι υπόλοιποι να είναι φίλαθλοι, που θεωρούν πως έχουν, πολλά δικαιώματα και καμία υποχρέωση. Με παρουσία (οποιασδήποτε μορφής) μηδέν και συνεχή γκρίνια και κακοπροαίρετη κριτική στο μάξιμουμ.

Σχόλια

  1. Κρίμα. Ήταν ο καλύτερος γκολκίπερ που είχαμε τα τελευταία χρόνια και αγαπούσε πολύ την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μονο παο15/7/14 9:12 μ.μ.

    Σβησε το κειμενο και ασε μονο το υστερογραφο, αρκει. Μηπως και νιωσει κανενας(που δεν το βλεπω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τον πέμπτο τελικό με τους σκατιάρηδες στο μπασκετ υπήρχε ουρά από την Θ.10 της Λεωφόρου μέχρι την είσοδο του βενζινάδικου επί της Αλεξάνδρας. Καλά όποιος πέρασε πριν τον τελικό ποδοσφαίρου με τον ζμπαουγκ από συνδέσμους της Αθήνας , θα νόμιζε ότι είμαστε και 10.000 οργανωμένοι Παναθηναϊκοί .
    Ενα κομμάτι έχει την αίσθηση ότι με τα σχόλια στο net εξασκεί την οπαδικική του ιδιότητα.
    Ότι αν κράξεις Αλαφούζο ή Δημητράκη είσαι μάγκας και δύσκολος . Αλλά το χέρι στην τσέπη έχει καβούρια.
    Κάποιοι είναι πολύ μικροί για να θέλουν να αυτοαποκαλούνται οπαδοί του ΠΑΟ.
    Περίμενα από τους 25.000 του τελικού ποδοσφαίρου φέτος ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια εγγραφή στην Συμμαχία.
    Δε γίνεται να ήσουν μέσα φίλε και να μην κατάλαβες ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ.
    Λίγο σπρώξιμο θέλει γαμώ τα πάντα δηλαδή !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαλάκες λεφτάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημήτρη από μυαλοπώληδες η ομάδας μας είναι στην κορυφή. Όμως αυτοί που πουλάνε πνεύμα , να πάνε και να βοηθήσουν τον σύλλογο με την παρουσία τους στο γήπεδο και την εγγραφή τους στην ΠανΣυ είναι κομματάκι δύσκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ15/7/14 9:58 μ.μ.

    ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!!!!!
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΓΗΠΕΔΟ ΣΕ ΑΠΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΙΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ , ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΒΑΛΕ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ, Η ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΝΑ Η ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ!!!!!!!
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ 40.000 ΘΕΣΕΩΝ? ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ CL ΔΗΛΑΔΗ 4 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗ ΣΕΖΟΝ??? ΔΕ ΜΑΣ ΧΩΡΑΕΙ Η ΛΕΟΦΩΡΟΣ???ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ 8.000 ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ????
    ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ "ΛΙΓΟΙ" ΩΣ ΚΟΣΜΟΣ!!!!!!
    ΥΓ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. SAILOR YOUR FATHER15/7/14 11:14 μ.μ.

    Το μόνο που έχω να πω είναι ΝΤΡΟΠΉ σας (σε οποίον δεν έχει πάρει διάρκειας αναφέρομε).Αλλα ξέρετε τι θέλετε?Ενα κάλο σπάσιμο με τα εισιτήρια σε πολύ βασικά ματσάκια C.L ΚΑΙ ΝΤΈΡΜΠΙ.Σε ολα τα σπορ.Περιμένετε πως και πως να σκάσει καμιά μεταγραφαρα να πάρετε την γκόμενα στο γήπεδο για καμιά φώτο και να χαβαλεδιαζεται.
    Υ.Γ Το καπέλο επιβάλετε .
    Υ.Γ2 Όταν η ομάδα έχει τα χαλιατης εκεί γινόμαστε μπουχός,και μόλις παίρνει τα πανοτης με τρέλες πορείες στην ευρωπη και χτυπιση κάνα πρωτάθλημα γινόμαστε παναθηναικαρες ξαφνικά.
    Υ.Γ3 Στις χαρές και στις λύπες μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πανυγηρτζιδες και πουλημενοι ξεφτιλες

    μονη ελπιδα η Ουεφα και το τσλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΟΡΩΠΙ 1316/7/14 8:16 π.μ.

    Να προβαλει η ΠΑΕ ή η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ τους τροπους που μπορει να βοηθησει καποιος περνωντας διαρκειας ή απλα συμμετεχοντας στην συμμαχια, μεσα απο δοσεις!!!
    Ειναι πολυ σημαντικο στις μερες μας γιατι ΑΡΚΕΤΟΙ δεν εχουν να δωσουν μετρητα και μπορουν να δινουν ενα ποσο καθε μηνα.
    Παρακαλω πολυ οσοι το διαβαζουν ειτε απλοι φιλοι ειτε ανθρωποι της ΠΑΕ για να ενημερωσουμε και εμεις φιλους που θελουν να αγορασουν.
    Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντικαταστάτης του γυρολόγος της b κατηγορίας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πανακριβα τα δειαρκειας παντως. 400 euro το φθηνοτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τάσος Γ.17/7/14 4:04 μ.μ.

    Αυτή την κουβέντα την έχουμε κάνει άπειρες φορές από εδώ μέσα.Θα θυμάστε πολλοί από εσάς πόσες φορές έχω θίξει κι εγώ το θέμα μέσα από κείμενα μου.Δυστυχώς όλα δείχνουν ότι πάλι το κουπί θα το τραβήξουμε εμείς οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι που δώσαμε και την ψυχή μας αυτά τα τελευταία δύο χρόνια για να στηρίξουμε την ομάδα στην πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας της.Ακόμα κι αν δεν μπορούν να πάρουν διαρκείας πολλοί,γιατί σίγουρα δεν είναι εύκολο να δώσεις 400 ευρώ στις μέρες μας,τουλάχιστον ας δώσουν τα 50 στη Συμμαχία.Ακόμα κι αυτό δεν το κάνουν,τα κρατάνε για καφεδάκια,ποτά και τσιγάρακια στις καφετέριες και στα clubs.Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας φέτος είναι όταν θα μας παίρνουν τηλέφωνα στα ντέρμπυ και στα ευρωπαϊκά και θα μας ζητάνε εισιτήρια να τους κλείνουμε τα τηλέφωνα στα μούτρα.Αυτό έκανα κι εγώ πέρυσι και το ευχαριστήθηκα πραγματικά.Τέλος τα ψέματα,μετρηθήκαμε μεταξύ μας ξέρουμε ποιοι είμαστε και αξίζουμε μια θέση στην ιστορία της ομάδας πλέον.Αυτή είναι η αλήθεια και είμαι πεπεισμένος για αυτό.Μην γονατίζετε αδέρφια, είναι τιμή να στηρίζεις τον Παναθηναϊκό και είμαστε όλοι αδέρφια μεταξύ μας πια,αυτό να θυμάστε....ΠΑΟ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ, ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου