Στον Βαγγέλα ο Sentra FM!


Στην προσπάθεια του να πάρει σημαντικό κομμάτι από την πίτα των ΜΜΕ με στόχο την πιο οργανωμένη και ουσιαστική προβατοποίηση του κοινού, ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγόρασε -για την ακρίβεια θα αγοράσει- τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103.3!

Δεν περνάει στα χέρια του όμως και η εφημερίδα Goal News. Ελπίζω το ίδιο να ισχύει και το site του Sentra γιατί θα είναι κρίμα να αποκτήσει κι αυτό την αισθητική του ευεργέτη του Ελληνικού αθλητισμού και ολόκληρης της Ελληνικής κοινωνίας.

ΥΣ: Επόμενος -μεγάλος- στόχος κάποιο κανάλι με πανελλαδική εμβέλεια. Του την κάνει την ζημιά του ο ΣΚΑΪ βλέπετε, όσο κι αν μας φαίνεται υπερβολικό..

Σχόλια

  1. ΑΣΤΟ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΓΑΥΡΟ-ΣΥΣΤΗΜΑ! ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΟ ΣΠΟΡΤ ΦΜ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ! ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΓΩΡΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ; Α ΡΕ ΓΑΜΟΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΡΙΜΑ ΑΠΟ ΣΕΝΤΡΑ fm ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΑΤΑ fm.ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ PRESS ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΑΠ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας κάνει ο Αλαφούζος με τον Γιαννακόπουλο έναν σούπερ αθλητικό σταθμό και να σου πώ που θα πάει ο Σέντρα ΦΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ενα ραδιο ακουγα για αλλαγη απο την μουσικη μου (και οχι μονο) παιε και αυτο..! ελεος πια δεν θα μεινει τιποτα ορθιο σε αυτη την χωρα γ....ω την ξεφτιλα μου μεσα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ και πολύ καιρό σε σαιτ που ασχολούνταν με τα media είχε ανέβει η είδηση ότι ο Μαρινάκης ψάχνεται για να φτιάξει τον "Θρύλος FM" παρότι στην συνέχεια προέκυψε τα "Παραπολιτικά FM". Πολλά θα κριθούν στο ποιο θα είναι το δυναμικό του σταθμού υπό την νέα ιδιοκτησία και τότε θα μπορέσουμε να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου