Ο Saric καθορίζει του Βεζένκοφ;

UPDATE: ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΡΟΑΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ESPN, ΟΠΟΤΕ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΕΖΕΝΚΟΦ

Σύμφωνα με το basketblog, ο ερχομός ή όχι του Βεζένκοφ στον Παναθηναϊκό θα εξαρτηθεί από τον Dario Saric. Ο 20χρονος Κροάτης που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον παίκτη του Άρη, είναι ο πρώτος στόχος της Εφές και αν δεν επιλέξει να πάει του χρόνου στο Νba -είναι στα drafts και μπορεί μέσα στην πρώτη δεκάδα- τότε πιθανότατα θα καταλήξει στην ομάδα του Ίβκοβιτς και ο Βεζένκοφ με την σειρά του θα έρθει σε εμάς.

Όπως καταλαβαίνετε, αν ισχύει αυτό το σενάριο, ο Βεζένκοφ δεν έχει τον Παναθηναϊκό ως πρώτη του επιλογή, αλλά το καλύτερο συμβόλαιο. Για αυτό και ο πατέρας του δήλωσε πως μετά το τέλος του Eurobasket νέων θα αποφασίσει τι θα κάνει ο γιος του. Ευελπιστώντας σε καλές του εμφανίσεις, σε αύξηση των μνηστήρων και στο όσο υψηλότερο συμβόλαιο μπορεί να πετύχει.

Λογική που ταιριάζει απόλυτα σε έναν επαγγελματία αθλητή, αλλά όχι και σε ένα πιτσιρίκι που έχει μέλλον πολύ αλλά προς το παρόν δεν έχει πλούσιο βιογραφικό.

ΥΣ: Τα drafts είναι προγραμματισμένα για τις 26 Ιουνίου..

Σχόλια

  1. Εγω στον λογο μου ΔΙΑΛΥΣΗ το 2012 δεν έβλεπα γιατι το μπάτζετ ητανε ικανοποιητικο εστω και πεσμένο. Και ας εφυγε ο Ζελικο πιστέψα οτι η σκληρη κριτικη προς Δημητρη και Αργυρη θα δυναμωσει την ομαδα. Το πιστεψα ακομα περισσοτερο μετα το διπλο στην ρεαλ και το κυπελλο και δικαιωθηκα. Φετος ομως ναι κατι δεν παει καλά, ο σχεδιασμος εχει παει στράφι καθως οι πρωτες επιλογες δεν εχουν ερθει και εχουνε φυγει και σημαντικοι παικτες οπως ο ΓΙΟΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΣΜΕ. Απο οτι φαινετε στην ελλαδα η ομαδα για 1-2 χρονια θα ειναι απων απο τους τιτλους δυστυχως καθως το δηλωσε και ο Δ.Γ οτι οι τιτλοι δεν ειναι αυτοσκοπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου