Γίνονται συζητήσεις για να μείνει ο Λάσμε

ΓΙΑ 700.000$. 
ΦΕΤΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ 1.200.000$.

Αυτό που γράφτηκε στο blog τελικά ίσχυε και η ΚΑΕ ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Λάσμε για ανανέωση της συνεργασίας του, αλλά με χαμηλότερες αποδοχές από αυτές που προέβλεπε το προηγούμενο συμβόλαιο του. Το επιβεβαίωσε και ο manager του, Μάριος Ολύμπιος, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει αν το κλίμα είναι θετικό ή αρνητικό.

Προσωπική μου άποψη είναι πως επειδή ο Λάσμε το εκατομμύριο θα μπορέσει να το βρει σε άλλη ομάδα της Ευρώπης -άντε κάτι λιγότερο από αυτό-, πρέπει εμείς να προτείνουμε ένα κλειστό διετές ώστε να ματσάρουμε καλύτερες οικονομικά προτάσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του manager του:

"Ο Παναθηναϊκός έκανε τη χρήση του option out. Υπάρχει ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν συζητήσεις για τον Στεφάν. Δεν το περίμενε όλο αυτό που έγινε. Τη φιλοσοφία της ομάδας την ξέρουν μόνο οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα. Η χρήση της οψιόν δεν έγινε για αγωνιστικούς λόγους. Δημιουργείται μια νέα εποχή στην ομάδα με Έλληνες παίκτες, μικρούς, νέο προπονητή και άλλο μπάτζετ. Τα συναισθήματα είναι λίγο μπερδεμένα. Δεν έγινε κάτι αθέιτμο. Το ότι δεν το περιμέναμε δεν έχει να κάνει με την απόφαση.

Πέρυσι υπήρχε οψιόν και από τον παίκτη για να αποχωρήσει. Υπάρχει έντονη κινητικότητα από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως είναι ελεύθερος στην αγορά. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό ακόμα"

Σχόλια

  1. Σωστη η λογικη να του προτεινουμε διετες.
    Το θεμα ειναι αν μιλαμε οντως για $ ή €. Στην περιπτωση του Καλαθη για παραδειγμα εγραφαν οτι του δινουμε 2 εκ δολλαρια (1.480.000 εκ. ευρω) αλλα σημερα εγραψαν για 2 εκ ευρω. Γενικοτερα η σχεση των δημοσιογραφων με το συναλλαγμα δεν ειναι καλη, λογικα αν σκεφτεις οτι τους περισσοτερους τους εχει διορισει ενας νονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλά δεν παίζει να του δίνουμε 2 μύρια σε ευρώ τον χρόνο.
    6.000.000 δολάρια για 3 χρόνια είναι η πρόταση που λογικά πρέπει να ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SAILOR YOUR FATHER15/6/14 7:28 μ.μ.

    Πολυ καλο DEAL.Μακαρι να δεση.απαραίτητο εργαλείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γι' αυτό σε προηγούμενο άρθρο ήμουν σίγουρος χωρίς να επειρεάζομαι από ΟΛΑ τα ΜΜΕ που έλεγαν ότι φεύγουν, εγώ σας έλεγα ότι Λάσμε και Γκιστ δεν φεύγουν ούτε με σφαίρες. Γιατί έλληνας Λάσμε δεν υπάρχει.
    Ο Γκιστ έμεινε και ο Λάσμε είναι πολύ πιθανό να μείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου