Χάθηκε η ευκαιρία για το τώρα. Όχι για το μετά...


Μακράν η καλύτερη Εθνική Ελλάδος που παρουσιάστηκε ποτέ σε τελική φάση διοργάνωσης ήταν αυτή στην Βραζιλία.

Το έπος του 2004 μπορεί να μην συγκρίνεται με τίποτα στον Ελληνικό αθλητισμό, αλλά στο Μουντιάλ αυτό θαυμάσαμε μια Εθνική αρκετά κλικ πιο επιθετική, ελκυστική και με μέλλον.

Μακάρι αυτοί που κρατάνε τις τύχες της Εθνικής στα χέρια τους να μην καταστρέψουν αυτήν την μαγεία που υπάρχει και δεν συγκρίνεται με τον βώθρο του Ελληνικού πρωταθλήματος. Οι Έλληνες έχουν ψυχή και αυτή υπερνικάει το όποιο αντίπαλο ποδοσφαιρικό ταλέντο υπάρχει. Αν συμπεριφερθούν σε αυτήν την ομάδα με σοβαρότητα, θα έρθουν κι άλλες τέτοιες νύχτες που θα κυνηγάμε μεγαλειώδεις προκρίσεις..

ΥΣ: Όσο για τον αποκλεισμό; Προφανώς και άδικος. Ήμασταν αρκετά ανώτεροι από την Κόστα Ρίκα.

ΥΣ2: Όσοι κράζουν τον Γκέκα τουλάχιστον χαζοί. Προσωπικά τον θεωρώ μετριότατο παίκτη από τότε που αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό. Όμως να τον κρίνεις για ένα χαμένο πέναλτι είναι ηλίθιο..

ΥΣ3: Μόλις τελειώσει ο Καραγκούνης, βάλτε τον με πόστο μέσα στα αποδυτήρια. Ο τύπος είναι η ψυχή αυτής της ομάδας με όλη την σημασίας της λέξης.

ΥΣ4: Μανιάτη είσαι τουλάχιστον κομπλεξικός. Βάζεις πάνω από την Ελλάδα, τα βίτσια του προέδρου σου... για λύπηση είσαι! Τέτοιους παίκτες η Εθνική πρέπει να τους αποβάλλει άμεσα...

ΥΣ5: Το 2004 μας χαμογέλασε η τύχη. Φέτος μας έπαιξε παιχνιδάκια και μας ξέχασε στα...πέναλτι.

Σχόλια

  1. Πιο χαμενο πεναλτυ ρε?παμε καλα?ο τυπος ειναι ο μεγαλυτερος χασογκολης που υπαρχει στην επιθεση της ελλαδας.Το ειδες και εχθες που οταν ακουμπουσε μπαλα δεν ηξερε τι να την κανει,το ειδες και με την κολομβια που εχασε γκολ απο το 1 μετρο το ειδες και πριν παμε βραζιλια στο παιχνιδι με την βοσνια που εστειλε την μπαλα δοκαρι με αδειο τερμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ManoloSISMANIDIS30/6/14 11:23 π.μ.

    Gia to penalnty leme sta alla exeis dikio edw o bagio me to penalnty tou ekrine ena mundial htan ampalos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο τυπος υποτιθεται πως ειναι δεινος σκορερ και πως βαζει γκολ με καθε ευκαιρια.Εγω λεω πως ειναι παλτο και πως δεν θα επρεπε να παιζει γιατι δεν μπορει να κανει την δουλεια του.Ας εβαζε αλλα γκολ και ας το εχανε το πεναλτυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ματς χάθηκε από τις εμμονές του Σάντος. Ο Σαμαράς ήταν αγύμναστος , δεν είχε την επαφή με το γκολ. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα ματς που παίξαμε τα γκολ τα έβαλαν αμυντικοί.


    Πολύ καλό το καρέ των παικτών του Θρήνου. Εξαιρετικός ο Χριστοδουλόπουλος. Πολλοί καλοί οι Καραγκούνης και Κατσουράνης. Λίγος ο Τοροσίδης , θα είχαμε φύγει πιο νωρίς αν ο διατητής έβλεπε το χέρι που έκανε. Τεράστιος ο Παπασταθόπουλος.


    Προσωπικά ο Καρνέζης δεν μου άρεσε. Είναι πολύ καλός γκολκίπερ , αλλά δεν έχει παιγνίδια. Αυτή η θέση ανήκει στον Καπίνο. Δυστυχώς ο Σάντος με τις εμμονές του , που άλλες βγήκαν και άλλες όχι , δεν έβαλε κανένα παίκτη του Παναθηναικού.


    Το κρατάει γινάτι από τότε που έφυγε από τον Παναθηναικό. Όμως , σε αυτή την Εθνική ομάδα είχαν θέση πολλοί παίκτες του Παναθηναικού και ελπίζω ότι ο νέος προπονητής θα τους καλέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ManoloSISMANIDIS30/6/14 12:32 μ.μ.

    Oti einai asfairos kai ampalos einai alhtheia den eprepe na paizei kai sthn thesh tou eprepe na eixe parei ton klaous pio formarismemos htan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στην Εθνική ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση ! Άξιζε να περάσει.. Όπως έγραψα και τις προάλλες η αποκάλυψη του τουρνουά για εμάς είναι ο Λάζαρος.. Μεγάλη πατάτα που τον αφήσαμε να φύγει τσάμπα. Εχτες παιρνούσε τους Κολομβιανούς με όποια τρόπο ήθελε..Κατα τά άλλα στην άμυνα τρώμε σίδερα με τον υπερπαίχτη Παπασταθόπουλο που έβαλε και το γκολ της ισοφάρισης..


    Δυστυχώς ο Καρνέζης έφαγε για την κλάση του ένα εύκολο γκολ και μπήκαμε σε περιπέτειες..Δε πειράζει όμως αυτη την εθνική αξίζει και με το παραπάνω τη στηριξη μας.


    Ελπίζω ο Ρανιέρι να μη χαλάσει την τρομερή δουλειά του Σάντος που αφηνει πίσω τους δυο τεράστιες προκρίσεις σε Euro και Μουντιάλ και ελάχιστες ήττες !


    Τέλος μακάρι και ο Παναθηναικός να δυναμώσει ως ομάδα και να στηριχθεί και πάλι η εθνική πάνω του..χρειάζονται όμως φράγκα γι αυτό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου