ΕΛΛΑΔΑΡΑ συνέχισε να μας τρελαίνεις!



Όταν στην πρώτη αγωνιστική χάνεις με 3-0..
Όταν στην δεύτερη παίζεις με 10 για παραπάνω από ένα ημίχρονο και με αναγκαστική αλλαγή..
Όταν στην τρίτη παίζεις από το πρώτο ημίχρονο με δύο αναγκαστικές αλλαγές και παίρνεις παίζοντας καλύτερα την πρόκριση στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου..

Ε ΤΟΤΕ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ!!

ΥΣ: Μακάρι το Ελληνικό ποδόσφαιρο να μην είχε και την σαπίλα που υπάρχει εδώ και χρόνια.. θα ήταν πολύ καλύτερη φάση!

Σχόλια

  1. Μάλιστα...
    Εγώ πάντως το αλλωθι της βρωμοΕΠΟ=Σουπερλιγδας=ΑΡΔ=GAYρος δε προκειται να το υποστηριξω... οταν αποβαλλει τη βρωμια και τη μποχα του γαυρου, τοτε τα ξαναλεμε, αλλα η αληθεια ειναι πως με καθε επιτυχια αυτης της ομαδα αυτη η πιθανοτητα απομακρυνεται.... δύσμοιρο ελληνικο ποδοσφαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για αλλη μια φορα ο εμπορευματοποιημενος αθλητισμος χρησιμοποιειται για να αποπροσανατολισει τον κοσμο...οι λαοι πεινανε δεν πρεπει να χαιρομαστε με τετοια ψεμματα....οπως και το 2004 που το πηρε η ελλαδα γιατι οι ολυμπιακοι αγωνες ηταν στην αθηνα και επρεπε να ειναι ψηλα το εθνικο φρονημα ετσι και τωρα η ευρωπαικη προεδρια κανει θαυματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλη μπάλα εχτες η Ελλάδα ! Απρόσμενα καλοί πολλοί παίχτες .. Σπουδαίο επίτευγμα να περάσεις στους 16 του Μουντιαλ ενώ έμειναν εκτός Αγγλία Ισπανία Ιταλία !!!

    Η άμυνα μας ειναι τρομερή ..Ειδικότερα δε Παπασταθόπουλος θα έλεγα πως είναι από τους κορυφαίους αμυντικούς του μουντιαλ..ενώ και ο Μανωλάς κάνει πολύ καλά παιχνίδια.. Ένα πρόβλημα το έχει ο Χολέμπας όσον αφορά την άμυνα αλλά εχτες το αναπληρώσε με το κάτι παραπάνω στην επίθεση..
    Πολύ καλός ο Σάμαρης που δείχνει οτι από τον πρώην παίχτη Κατσουράνη αξίζει μια θέση στην εθνική..ΑΛΛΑ για μένα ο καλύτερος όλων εχτες ηταν ο ΛΑΖΑΡΟΣ ! Πάντα πίστευα στο τσαγανό και στο ταλέντο αυτού του παίχτη.. Θεωρώ λαθος του Παναθηναικού που τον άφησε να φύγει.. Εχτες έβγαλε μάτια και κατα την γνώμη μου ηταν βαρόμετρο στην επιθετική φορα που είχε η Ελλάδα ειδικά από την πλευρά του..

    Τέλος ο Σαμαράς και με τη πάσα στο γκολ αλλά και στο πέναλτι που κέρδισε δείχνει οτι χωρίς να βγάλει μάτια μπορεί να κάνει τη διαφορά και έχει τη στόμφα του παίχτη που μπορεί να πάρει την ομάδα πάνω του..

    Την χάρηκα αυτή την εθνική ! Μπράβο και στον Σάντος που μας πέρασε μια φορά στους 16 του Euro και μια φορά στους 16 του Μουντιαλ !

    Λυπάμαι γι αυτούς που κράζουνε την Εθνική ..και χαρίζουνε την επιτυχία της στην ΕποΜαρινακη και Σια..Χαρείτε και λιγο δε κάνει κακό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ στο σχόλιό σου. Αλλά θεωρώ ότι είχαμε πολύ τύχη, ιδίως με την Ιαπωνία , που μας πηγαίνανε καροτσάκι. Ο Σαμαράς δεν μου αρέσει , μου φαίνεται λίγο αγύμναστος. Η άμυνα και η μεσαία γραμμή ξεχωρίζει.


    Επίσης μου κάνει εντύπωση η μανία που έχει ο Σάντος με τον Παναθηναικό. Χθες , όταν τραυματίστηκε ο Καρνέζης , αντί να βάλει τον Καπίνο που είναι ο 2ος καλύτερος γκολκίπερ , προτίμησε τον Γλύκο. Πέραν του ότι δεν έχει καλέσει κανέναν άλλο παίκτη του Παναθηναικού στην Εθνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νίκο σε ότι λες για τον Σαρρή συμφωνώ. Αλλά η Εθνική πρέπει να υποστηρίζεται από όλους μας και οι επιτυχίες της δεν είναι του Σαρρή , αλλά ολόκληρου του Ελληνικού λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. MrMarten Xeimarros27/6/14 4:33 μ.μ.

    Πάμε ρε παιδιά δηλαδή τι άλλο να κάνει αυτή η ομάδα για να την αγαπήσουμε; Οκ ούτε εμένα μου αρέσουν κάποια πράγματα όπως οι λόγοι που κλήθηκαν ορισμένοι στην εθνική αλλά πάνω από όλα το εθνόσημο! 10 χρόνια μόνο χαμόγελα έχουμε για αυτή την ομάδα! Αλήθεια αν ήμασταν κάποια ιστορικά υπερομάδα όπως η Αγγλία, Ιταλία κλπ τι θα κάναμε αν αποκλειόμασταν με τον τρόπο που αποκλείστηκαν αυτοί; Μην λέτε λοιπόν ότι ως εδώ είμαστε, γιατί οχι και στους 8, γιατι όχι και πιο ψηλά! Μπάλα είναι και η μπάλα κατά Όσιμ είναι @#$%! Δείτε τι είπε ο Λάζος και δείτε το βλέμα του στις φωτό http://pamerio.gr/post/89973309285 Πάμε γερά λοιπόν και ενωμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου