Για χρόνια ακόμη, οι δρόμοι χωρισμένοι...


Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Ζοτς μίλησε για το πλάνο που υπάρχει στην Φενερμπαχτσέ για τα επόμενα χρόνια και στο οποίο δουλεύει, βάζοντας ταφόπλακα σε όσους γραφικούς πιστεύαμε πως θα τον ξαναδούμε σύντομα στην γνώριμη του θέση στο ΟΑΚΑ.

Χωρίς αυτόν, δεν είχαμε ευτυχώς απώλειες στην Ελλάδα αφού κατακτήσαμε με εμφατικούς τρόπους 2 νταμπλ. Στην Ευρώπη πέσαμε ένα επίπεδο πιο κάτω.

Όμως δεν είναι αυτό το θέμα..

Είχαμε (κακο)μάθει αλλιώς να τρέχει το μπασκετικό τμήμα και μαζί με τα λεφτά των Γιαννακόπουλων είχαμε την τέλεια συνταγή για τις επιτυχίες. Και μαζί με συγκρκριμένους ανθρώπους μέσα στο τμήμα, είχαμε την τέλεια συνταγή για να βάλουμε γερές βάσεις, ομάδα-διοίκηση και κόσμος, σε αξίες που είχαν κάνει το τμήμα μια οικογένεια.

Υπήρχε η απόλυτη εμπιστοσύνη και βασικός υπεύθυνος σε αυτό ήταν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Πλέον αυτή η εμπιστοσύνη -καλώς ή κακώς- δεν υπάρχει. Και από μεριάς μου δεν υπάρχει. Κάθε μεταγραφικός στόχος γίνεται αποκλειστικό στα ΜΜΕ και πρωτοσέλιδο στην Πράσινη. Ένα πολυδιαφημισμένο πλάνο, που ακόμη είμαστε στο περίμενε. Μακάρι όλα να πάνε κατ ευχήν, αλλά πολύ φοβάμαι πως μαζί με τις θυσίες παικτών για τον Καλάθη, χάσουμε και τον ίδιο..

Είπαμε... Ζοτς τέλος για τα επόμενα αρκετά χρόνια και μακάρι κάποτε να ζήσουμε ξανά αυτήν την εικόνα..είπαμε...προς το παρόν αποθέωση προς το πρόσωπο του κάθε φορά που θα επισκέπτεται το ΟΑΚΑ με άλλη ομάδα..

Σχόλια

  1. Άσε ρε πρες και δε μπορώ άλλο να στεναχωριέμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αφου δεν θα ρθει ο ζοτς πρεπει να το κλεισουμε το μαγαζι..............τι να πεις γελαει ο κοσμος μ αυτα που γραφετε....λες και περσι με την ανυπαρχτη ομαδα που ειχαμε δεν ειμαστε δεκα φορες καλυτεροι απο τους τουρκους του ζοτς...............τεσπα φετος η ομαδα που θα φτιαξουμε περιπατο θα παρει την ευρωλιγκα σας αρεσει δεν σας αρεσει...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου