Πάει Εφές ο Λάσμε;


Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, ο Λάσμε είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και στην Εφές του Ίβκοβιτς. Οι Τούρκοι του προσφέρουν διετές συμβόλαιο με 1,5 εκατομμύριο ευρώ ετησίως. Πρόταση που δεν μπορεί -όπως φαίνεται- να την ματσάρει ο Παναθηναϊκός, την στιγμή που του δίνουμε λιγότερα από όσα έπαιρνε φέτος (κάτω από 900.000 δολλάρια).

Μεγάλη απώλεια αλλά και υπερβολικά το 1,5 μύριο ευρώ τον χρόνο. Αν θέλαμε βέβαια τον κρατούσαμε εξαρχής χωρίς να σπάσουμε την option, αλλά τέλος πάντων..

Σχόλια

  1. Με την φετινή του χρονιά δεν άξιζει τα 1,2εκ που θα λάμβανε βάσει του περσινού συμβολαίου ( που τον υπέγραψαν μετά τους τελικούς και το 3-0 στο εξοχικό με ότι αυτό σημαίνει για τον ενθουσιασμό ) .
    Ο Στεφάν αυτή την στιγμή είναι παίκτης των 600-800.000 .
    Η Τούρκοι πληρώνουν υπεραξίες οπότε αν πάει βάσει χρημάτων εκεί θα υποράψει .
    Μόνο που στην Εφες δεν κατεβάζει μπάλα ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ .

    Μακάρι να γίνει η ανατροπή και να μείνει ο Στεφάν πάντως τον γουστάρουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τις συζητήσεις για αναπροσαρμογή τις κάνεις διατηρώντας το κλειστό συμβόλαιο για να μην βγει στη πιάτσα ως ελεύθερος, πέσουν τα κοράκια και εκεί που παίζεις μόνος σου, ανταγωνίζεσαι τη μισή Ευρώπη..

    Συμπέρασμα; ο Παναθηναικός ήθελε να διώξει το Λάσμε ή να το κρατήσει με ψύχουλα. Ο χειρισμός αυτός ήταν για να μας ρίξει στάχτη στα μάτια ότι δήθεν μας τον πήρανε, την ώρα που εμείς αφήσαμε το παίκτη να χαθεί..

    Τέλος, όσο για αυτό που γράφει ο φίλτατος dim, θα συμπληρώσω ότι η υπεραξία του παίκτη στο συμβόλαιο του παίκτη δε φταίει μόνο η πρόταση από Τουρκία, φταίει και το ότι δεν βρίσκεις 5άρια για Ευρωλίγκα και αν βρεις δεν γίνεται να είναι φτηνά. Δες πόσα χρήματα παίρνει ο Καιμακόγλου που είναι ο μισός Λάαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρα φτηνα 5αρια βρισκεις στην Ευρωλίγκα!
    Με ποσα πηγε ο Τζειμς στη Μακαμπι? Ο Λαουαλ στη Μιλανο? Ο Μενσα Μπονσου στη Γαλατα? Ο Ταιους στη Μακαμπι? Ο Ντανστον στο γαυρο? Ο Χαινς στο γαυρο? κλπ κλπ
    Γενικα, ψηλοι αθλητικοι αμερικανοι υπαρχουν να φανε και οι κοτες! Ο συνδυασμος αθλητικων προσοντων με τεχνικη και καλο post παιχνιδι τινασουν την μπανκα στον αερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Μακάμπι χρειαζόταν 4 ισάξιους ψηλούς για να καλύψει το κενό ενώς Λάσμε, που δεν το λες φτηνά όταν συντηρείς τόσα συμβόλαια για το 5άρι... Τζειμς, Ταιους, Σχορτσιανίτης κτλ κτλ


    Εμείς το 5άρι το βγάζαμε με ένα Λάσμε, με ένα Μαυροκεφαλίδη και με δανεικούς από τη θέση 4...


    Όσο αφορά τις άλλες ομάδες, ισως με εξαίρεση το Ντάνστον, καμία από αυτες δεν έκανε σοβαρό πρωταθλητισμό, καμία δε πήγαινε σοβαρά για Ευρωπαϊκό όπως εμείς. Και όσο αναφορά τον Χάινς επειδή είχε χαμηλό συμβολαιο, γι' αυτό τους τον πήρε το επόμενο πρωί η ΤΣΣΚΑ...


    Παρ' όλα αυτά, παρά το ότι πιστεύω ότι για ευρωπαϊκά θέλεις ΠΕΚΟΒΙΤΣ και όχι πειράματα στου κασίδη το κεφάλι, μακάρι να έχεις 100% δίκιο και η θέση 5 να καλυφθεί με ένα πάμφθηνο παικταρά που με αυτόν θα πάμε φουλ για Πρωτάθλημα Ευρώπης...
    Μακάρι να κερδίζει ο Παναθηναϊκός να τα σαρώνει όλα και να φαίνεται ότι γράφω μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμεις δεν πηγαιναμε σοβαρα για ευρωπαικο! Με εναν PG και με εναν C δε μπορει να λες οτι παμε για ευρωπαικο! Αλλο τι ελεγε ο ΔΓ.
    Εγω δε σου λεω οτι δεν εχεις δικαιο. Για να παρεις εναν φτασμενο παικτη πρεπει να του τα σκασεις! Ομως υπαρχουν αμερικανοι αγνωςτοι που μπορουν να κανουν την ιδια δουλεια με λιγοτερα απο τα μισα χρηματα.
    Και εννοειται οτι γουσταρω και παω τρελά το λασμε, αλλα αυτο ειναι αλλο! Πρεπει να πεσει το χοντρο πακετο για τον PG, οι οποιοι ειναι ελαχιστοι οι κορυφαιας κλασης και ο ΔΔ εχει μια με δυο σαιζον ακομα και αυτες με 20λεπτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Swstos se ola. Diskola na vrei simpaixti san to Mitsara. Ti diskolo dld, pou den iparxei. Opote 8a doume, an telika epileksei tin Efes, ekane kala.


    YS: Elpizw i ipo8esi tou Kalathi sto telos na min mas girisei boumerang. Auto to "ta paizw ola" ripsokindinevontas ta panta poli me fovizei.


    YS2: Itoudis stin CSKA. Malista.

    Elpizw na min xasoume kai ton Zeliko tou xronou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Λάσμε είναι ή δεν είναι φτασμένος παίκτης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πλέον, φυσικά και είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραία οπότε έχουμε και λέμε:

    Biafra: δεν βρίσκεις 5άρια (όπως ο Λάσμε) για Ευρωλίγκα και αν βρεις δεν γίνεται να είναι φτηνά.

    graz: Για να παρεις εναν φτασμενο παικτη πρεπει να του τα σκασεις! Εγω δε σου λεω οτι δεν εχεις δικαιο.



    Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου