All in για Καλάθη!

Από την σειρά αγώνων που τον μεγάλωσε μπασκετικά

Τριετές συμβόλαιο που αγγίζει τα 6.000.000 δολάρια λένε πως έχει καταθέσει στον παίκτη ο Παναθηναϊκός. Προσφορά που υπερισχύει κατά πολύ της αμοιβής που λαμβάνει από τους Memphis Grizzles (440.000 δολάρια καθαρά).

Αν έρθει μιλάμε για πολύ καλή κίνηση και έχει το πλεονέκτημα πως θα ταιριάξει αμέσως με τον Διαμαντίδη και θα μπορέσει να δώσει καλύτερο support στον Παππά που του χρόνου αναμένεται να πέσει όλο το τιμ πάνω του, ώστε να αποδώσει αυτά που μπορεί. Έτσι με τον πιθανό ερχομό του, ο Ιβάνοβιτς θα έχει μια πολλά υποσχόμενη γραμμή στον άσο.

ΥΣ: Ο Καλάθης έτσι; Που πριν την προημιτελική σειρά του 2011 με την Μπαρτσελόνα, ήταν για πολλούς ένας μέτριος παίκτης..

Σχόλια

  1. https://www.facebook.com/pages/%CE%8C%CF%87%CE%B9-%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CE%9B%CE%AC%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%93%CE%BA%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%9C%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B7%CF%82%CE%8C%CF%87%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%88%CE%B3%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1/723284231063874?notif_t=page_new_likes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν λες με τον πιθανο ερχομο του ιβανοβιτς με τρομαζεις panathinaikos press! σημερα πεμπτη 12 του μηνος και hδη ξερουμε εδω και δυο μερες τουλαχιστον οτι εχει κλεισει στον εξαστερο και σημερα εκοβε βολτες στο οακα!!!
    Eμενα αλλο με τρομαζει δινει τοσα για εναν παικτη και δεν μπορει να κρατησει γκιστ λασμε γιονας..? τους αφηνει να τους παρει ο γκε'ι' σκατογαυρος για να μας ταραξει στην καρπαζια? γιατι δεν ειναι θεμα ελληνοποιησης και αλλων τετοιων γραφικων δηλωσεων αλλα θεμα χρηματων και μονο..! οποτε δεν καταλαβαινω γιατι τοσα λεφτα για εναν παικτη ενω με αυτα τα φραγκα μπορει να κρατησει αυτους τους τρεις βραχους που σκυλιαζουν μεσα στο γηπεδο...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχιλλεας12/6/14 3:16 μ.μ.

    Στον πιθανο ερχομο του καλαθη αναφερεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ! Ας δούμε πρώτα τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα συμβεί και μετά το συζητάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To ότι δίνει περί τα 2 εκ δολάρια ( δηλαδή 1,7-1,8 εκ ευρώ / έτος ) στον Καλάθη και ψάχνεται για ξένο guard καλό , δεν δείχνει ότι το πρόβλημα είναι χρηματικό , πάντως .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οχι φιλε


    θα κραξουμε , θα κανουμε υποθετικα σεναρια με το μυαλο μας θα αυτομαστιγωθουμε και φυσικα θα προδικασουμε στηριζομενοι σε αρθρα που βγαινουν μονο μονο για κοψουν αντιδρασεις απο τον κοσμο
    δυστυχως καποιοι νομιζουν οτι μιλανε για τον τζιγγεριακο
    καθολου σεβασμος στην ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τελικα αδερφε.... φευγουν ολοι οι ξενοι... ισως μεινει ο γκιστ μονο επειδη ειχε 2 χρονια και οχι 1+1.


    Κλαφ' τα Χαραλαμπε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ποιο αλλο μπορει να ειναι το προβλημα αδερφε με τους λασμε γκιστ μασιουλη? τα δινανε ολα και μερικες φορες φετος οταν σερνοταν ο μητσαρας αυτοι βγαζαν το φιδι απο την τρυπα! ασε που ποιος πηρε τα δυο τελευταια χρονια τα πρωταθληματα? δεν ξερω ξενερωσα και με την ιδεα οτι μπορει να φαρεσουν κοκκινη φανελα και κατι τετοιο βλεπω! ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΝΕΡΑ που εδιωξε τους δυο τελικα και κρατησε μονο γκιστ ντροπη μας θα μας ταραξει στην καρπαζια ο γκεουλας και θα μου το θυμηθητε... με 17χρονα που δεν ειναι και παναθηναικοι δεν σηκωνεται αυτη η φανελα.... τιτλοι τελους για τον μπασκετικο παναθηναικο και μακαρι να διαψευτω πραγματικα μακαρι! με τον πανιωνιο θα παλευουμε για την 5αδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εχεις δικιο αχιλλεα!! σορυ press δεν το διαβασα εγω καλα δικο μου λαθος! ειχα διαβασει και αυτα για τους τρεις παικτες μας και ειχα θολωσει πραγματικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα φίλε και δεν θα παλεύουμε με τον Πανιώνιο για την .. 5άδα είπαμε εντάξει .

    Αν δεν τους άφησε ελεύθερους για να διαπραγματευτεί από το μηδέν νέα συμβόλαια με Λασμε , Γκιστ , Ματσιουλις πρόκειται για ΤΡΑ ΓΙ ΚΗ κίνηση. Και επίσης ο Γκιστ έχει συμβόλαιο 1+1 και δεν θέλω να πιστεύω ότι ψάχνουν τρόπο να του λύσουν και εκείνου το συμβόλαιο . Γιατί στους 5 που ανακοίνωσε ότι κάνει option out σήμερα δεν μπορούσε να ήτανε ο Γκιστ λόγω του ότι έχει διετές συμβόλαιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. SAILOR YOUR FATHER12/6/14 7:45 μ.μ.

    Δινει 500.000 ταβανι για κοουτς και κοντα στα 2 εκατομμυρια για τον καλαθη.OK Μας επεισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καμία μπασκετική λογική στο ρόστερ. Και προφανώς καμία συμμετοχή του προπονητή. Ο Ιβάνοβιτς ξέρει μπάσκετ, δεν είναι ρούκουνας σαν τον Τράκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έπεσα έξω ρε Νικ ή 50% αποτυχία. Συγγνώμη για την άστοχη πρόβλεψή μου για τον Λάσμε.


    Αυτό που φοβάμαι είναι ότι αυτή τη στιγμή ο Λάσμε, αν δεν υπάρχει σχετική ρήτρα στο συμβόλαιο του, είναι λουκουμάκι για τον γαύρο... Το δεύτερο είναι ότι Λάσμε έλληνα, δεν βρίσκεις...
    Μία με Πέκοβιτς, μια με Ράτζα, μια με Βράνκοβιτς, μια με Λάσμε, έλληνας 5άρι για ευρωλίγκα ΔΕΝ υπάρχει... Και το χοντρό από τη Μακάμπι τον θεωρώ ένα κλικ πιο κάτω από αυτούς... Λόγο Μπλατ το πήρε το Ευρωπαϊκό η Μακάμπι όχι λόγω χοντρου


    Θέλω να πιστεύω ότι τον Γκιστ, πέρα από το κλειστό συμβόλαιο, θέλει να τον κρατήσει γιατί δεν έκανε καν συνομιλίες για πιθανή λύση του κλειστού συμβολαίου του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου