Aπίστευτο μεγαλείο!


Το 34ο πρωτάθλημα Ελλάδος είναι γεγονός και ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την δυναστεία του στο Ελληνικό μπάσκετ, που όμοια της δεν έχει υπάρξει καμία. Χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης από το πρώτο λεπτό του αγώνα, υπέταξε τον Ολυμπιακό με 82-71 και υπενθύμησε σε όλους για ποιο λόγο είναι ανίκητος στην Ελλάδα και για ποιο λόγο ο Ολυμπιακός είναι ανίκητος στο κόμπλεξ απέναντι μας!

Το στοιχείο που έλειπε στους 3 πρώτους τελικούς από την ομάδα μας, εμφανίστηκε στους δύο τελευταίους με αποτέλεσμα το break στο ΟΑΚΑ να μην παίξει κανένα ρόλο και να μην αλλάξει το σύνηθες αποτέλεσμα. Οι φετινοί τελικοί μπορούν να μπουν κάλλιστα πλάι σε αυτούς του 1999 και του 2013, με μόνη διαφορά πως την φετινή σαιζόν είχαμε πολύ χειρότερη ομάδα. Και αυτό κάνει ακόμη μεγαλύτερο το επίτευγμα αυτής της ομάδας. Με κόντρα τους πάντες και τα πάντα κατάφερε να γυρίσει την σειρά και να σηκώσει την κούπα μέσα στο σπίτι της. Αν δεν αντιλαμβάνεστε για τι άθλο μιλάμε, τότε πρέπει να ρωτήσετε τα ίδια τα άτομα που αποτελούσαν το φετινό ρόστερ..

Σήμερα λοιπόν γράφτηκε ακόμη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία μας, με τον ίδιο τρόπο που έχουν γραφτεί και τόσες άλλες. Η παθιασμένη ομάδα μας νίκησε κατακράτως τον αντίπαλο σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ που φλεγόταν!

Ο άθλος έγινε, ας τον χαρούμε και από το επόμενο πρωί η διοίκηση ας κάνει τις αλλαγές που χρειάζονται ώστε να δούμε κάτι πιο όμορφο και πειστικό από τον φετινό Παναθηναϊκό.

Σχόλια

  1. Η στιγμή που περιμέναμε από τον Παντοκράτορα! Να γεμίσει υπερηφάνεια κάθε φίλαθλο της μεγαλύτερης ομάδας που αναδείχτηκε ποτέ και ένα ακόμη χρυσό τρόπαιο στην τεράστια τροπαιοθήκη μας. Ζήσαμε και μάθαμε πολλά αυτή τη δύσκολη χρονιά. Είδαμε τραυματισμούς, αστοχίες, απουσία πλάνου, αλλαγή προπονητή στα μισά, ιστορικό σπάσιμο έδρας, βλέπαμε τα πράγματα να γίνονται πολύ δύσκολα και νιώσαμε να τα παρατάμε. Αλλά όσο σκληρός γίνεται ο δρόμος μας, τόσο σκληρά θα πολεμάμε και εμείς. Μαζί. Σταθήκαμε στον Σύλλογο που μας στήριξε κι αυτός τόσα χρόνια, αναδείξαμε την καρδιά του Πρωταθλητή και γευόμαστε άλλη μία χρυσή παρακαταθήκη στην απίστευτα τιμητική Ιστορία του Παναθηναϊκού μας. Έκλεισε ένας κύκλος και μετά από τόσες δυσκολίες που περάσαμε φέτος και μετρηθήκαμε με τους εαυτούς μας, μόνο καλύτερα μπορούμε να σχεδιάσουμε το μέλλον και τη συνέχιση της δυναστείας μας. Ας γίνουν οι σωστές κινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μεγάλο μπράβο στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο , στον Αλβέρτη και σε όλα τα παιδιά της ομάδας μπάσκετ. Αν και σε εξαιρετική δύσκολη καμπή πήραν το πρωτάθλημα και έκλεισαν πολλά στόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. SAILOR YOUR FATHER5/6/14 3:12 μ.μ.

    Να ειναι καλα ολοι τους για οσα μας εχουνε χαριση.χιλια μπαβο σε ολους.Και τωρα οι ομαδα θελει ΑΛΛΑΓΕΣ.Ελπιζω και ευχομε καλες προσθηκες για να πανε καλα τα πραγματα.Η φετινη χρονια ηταν απιστευτη και πολυ δυσκολη.Ο

    Σχεδιασμος κατα την γνωμη μου πρεπει να γινει με χειρουργικη ακριβια.

    Υ.Γ Νομιζω πως 3 χρόνια είναι πολλά χωρις ευρωπαικο.Αλλιως εχουμε συνηθίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στην ομάδα που στους δύο τελευταίους αγώνες έδειξε χαρακτήρα και έφερε ένα ακόμα πρωτάθλημα. Ήμουν από αυτούς που μετά τον τρίτο τελικό ήμουν ιδιαίτερα απαισιόδοξος για την έκβαση της σειράς, όμως η ομάδα με διέψευσε και επιβεβαίωσε το μέταλλο που διαθέτει.
    Ευελπιστώ ότι φέτος το καλοκαίρι θα γίνει καλύτερος σχεδιασμός για να επιστρέψουμε και σε φάιναλ-φορ, εκεί που μας αρμόζει δηλαδή στην ευρωπαϊκή κορυφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dimpaogate135/6/14 9:37 μ.μ.

    Άντε και του χρόνο γαυριέλες .

    Αχόρταγοι έχετε καναντήσει



    ΒΑΣΙΛΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ... στον Πειραιά τσιμπουκλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου