Και το τρολάρισμα συνεχίζεται: 400.000 ευρώ για Μάντζαρη!


Διαβάστε την ανακοίνωση της ΚΑΕ..

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κινήθηκε σοβαρά, επίσημα και υπεύθυνα  σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο απόκτησης του Βαγγέλη Μάντζαρη. Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μας εξέπληξε με δεδομένο ότι θεωρούσαμε πως έχουμε να απευθυνθούμε σε μιά σοβαρή εταιρεία.

Μετά τη λάθος εκτίμησή μας- αν και θα έπρεπε να την έχουμε κάνει νωρίτερα με τα non paper και τους "κύκλους" που δημοσιεύτηκαν αβασάνιστα- υποσχόμαστε πως θα αντιμετωπίζουμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός όπως ακριβώς επιτάσσει το ύφος της ανακοίνωσής της: ως ανέκδοτο! Τους καταλαβαίνουμε όμως, καθώς πρέπει να είναι αρεστοί εκεί που λογοδοτούν χρόνια τώρα!

Μια σοβαρή εταιρεία θα έδινε επίσημη απάντηση (θετική ή αρνητική) ή έστω θα ρωτούσε τον αθλητή αν ενδιαφέρεται. Μια σοβαρή ΚΑΕ, όπως προαναφέραμε, θα τα έκανε αυτά.

Προφανώς με τη σοβαρότητα δεν συναντήθηκε ποτέ η ΚΑΕ Ολυμπιακός, παρά μόνο με την παραλία όπως φαίνεται κι από το ύφος της ανακοίνωσης. Το ότι χρειάστηκαν δε, περίπου 36 ώρες ώστε να αποφασίσουν να βγάλουν μια ανακοίνωση 5-10 λέξεων είναι ενδεικτικό και των ταχύτατων αντανακλαστικών τους.

Παρ' όλα αυτά, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανεβάζει την προσφορά της, στις 400.000 ευρώ

Σχόλια

  1. μπραβο τρακηηη!!!!!κανε τα επικοινωνιακα σου χουνερια στους αυγουλοματηδες,σ αυτο εισαι πραγματι καλος,και για την ομαδα φερνε 17χρονους να παιξουν ...ευρωλιγκα!!!!ΑΞΙΟΣ!!!...ΤΡΑΚΗ...γιατι τρακης εισαι...δυστυχως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκου φίλε λιγάκι . Ο Τράκης έχει φέρει δυο double και έχουμε χάσει επί προεδρίας του δυο F4 στο ένα από αυτοχειρία στο τέλος και το άλλο από την διαιτησία . Ο Τράκης είναι ο μόνος που στον Παναθηναϊκό ΣΥΛΛΟΓΟ εν έτη 2014 βάζει ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ .

    Γενικώς μην προτρέχετε γιατί δεν θα παίζουμε με 17χρονα και θα το δείξει το τέλος των μεταγραφών αυτό . Παρόμοια καταστροφολία είχαμε και το 2012 και η συνέχεια γνωστή και οι κωλοτούμπες επίσης.

    Και κάτι άλλο , επικοινωνιακό χουνέρι είναι να σκας 400.000 για παίκτη ? Αν ναι , εγώ θέλω κι άλλα τέτοια .. επικοινωνιακά χουνέρια φίλε .



    Υ.γ : Επειδή γράφω πάνω από χρόνο τις απόψεις μου στο blog αυτό , οι παλιοί ξέρουν πόσες φορές έχω κράξει τον ΔΓ . Αλλά να ξέρουμε σε τι πράγμα κάνουμε κριτική κάθε φορά . Εκεί είναι η μαγκιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ξερουμε τι παιχνιδια παιζονται παρασκηνιακα , γιαυτο καλυτερα να μασαμε παρα να μιλαμε
    ας κανουμε λιγο υπομονη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη το νευριάζεις γιατί θα φέρει και τον Κουφό από το NBA και αυτός ηλικιακά στα "17χρονα" ανήκει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ??????33 ΦΑΓΑΜΕ..!!!ΦΥΣΙΚΑ Κ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ 2 ΝΤΑΜΠΛ,ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΣΤΟ ΒΟΛΕΥ,ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Κ ΑΛΛΑ....Ο Μ Ω Σ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ, ΤΑ ΝΤΟΥ ΣΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ,ΤΟ ''ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΟ''ΣΤΟΙΧΗΜΑ[ΞΑΝΘΗ-ΠΑΟ],ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ Κ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΦΥΓΗ ΤΟΥ Μ Ε Γ Ι Σ Τ Ο Υ ΖΟΤΣ!!!!Κ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ Η ΟΠΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑ Κ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΝΑ ΧΩ ΠΡΟΕΔΡΟ-ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ''ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ''..!!!!ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΟΥΜΠΑΙΟΙ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...Κ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΔΕΣ Κ ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ ΠΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταρχάς αν και διαφωνώ μαζί σου (θα σου πω που), μου αρέσεις γιατί έχεις επιχειρήματα, οπότε μπορεί να ξεκινήσει μια σοβαρή κουβέντα.


    Λες όλα τα αρνητικά του Γιαννακόπουλου. Που για μένα δε τα λες όλα, το μεγαλύτερο αρνητικό του είναι που κατέστρεψε τη πολυμετοχικότητα με τις κόντρες του και ακόμα και τώρα, μπλοκάρει την όποια βοήθεια Πατέρα. Δε λες για τη πράσινη πόσο μεγάλο κακό έχει κάνει στο ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό.


    Όμως ακόμα και με όλα αυτά τα αρνητικά, αν τα βάλεις σε μια ζυγαριά από τη μια αυτά και από την άλλη όλα τα θετικά, η ζυγαριά ΣΠΑΕΙ, από τα θετικά προφανώς.


    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.


    Εσύ πες μας ξεκάθαρα, θέλεις να φύγει αύριο το πρωί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από τον Μπασκετικό Παναθηναϊκό και να βυθιστεί το μπάσκετ στις πιο μαύρες μέρες του και να φύγουν όλοι οι αθλητές επειδή δεν θα υπάρχει μπάτζετ?? Το θέλεις??


    Αν ΟΧΙ στήριξε τη φάση και μην κρίνεις πριν δεις τα αποτελέσματα.

    ΝΤΑΜΠΛ ο Παναθηναϊκός δεν παίρνει εύκολα σε κανένα άθλημα. Μην είμαστε αχάριστοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το 2011 ητανε παικτησ περιστεριου παντως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γαύρος είσαι παικταρά μου;
    ο τωρινός παίκτης του οσφπ στην βαρκελώνη το 2011 με φανέλα του Συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου