Tην Πέμπτη στο ΟΑΚΑ...


Ο Παναθηναϊκός δεν κατέβηκε ποτέ στο Σεφ και γνώρισε μια πολύ βαριά ήττα με διαφορά 25 πόντων, με την ομάδα για ακόμη ένα μεγάλο ματς σε δύσκολη έδρα να παρουσιάζει το κακό της πρόσωπο.

Μοιραία λοιπόν η σειρά πάει την Πέμπτη (19:45) στο ΟΑΚΑ και η ομάδα καλείται να πράξει το αυτονόητο και να υπερασπιστεί την έδρα της, συνεχίζοντας την θετική παράδοση με μηδέν ήττες σε τελικούς στο ΟΑΚΑ. Όμως η παράδοση δεν θα συνεχίσει να είναι θετική έτσι από μόνη της. Ούτε αρκεί το κόμπλεξ που έχει ο γαύρος και δεν μπορεί να μας πάρει ματς εκεί μέσα. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε τόσο άσχημα είναι απολύτως λογικό σε κάποια φάση να μην φανεί το κόμπλεξ του ικανό για να φύγει ξανά ηττημένος.

Το ματς την Πέμπτη θα είναι δύσκολο. Όχι γιατί έχουμε απέναντι μας έναν καλύτερο αντίπαλο, αλλά γιατί η φετινή ομάδα παρουσιάζει το χειρότερο μπάσκετ των τελευταίων -πάρα πολλών- ετών.

Για αυτό ο κόσμος πρέπει να σηκώσει τον κώλο του και να έρθει στο ΟΑΚΑ. Παίζεται ένα πρωτάθλημα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να σνομπάρουμε αυτήν την κούπα. Ούτε εμείς, ούτε η ομάδα.

Να πάρουμε το πρωτάθλημα και το καλοκαίρι να γίνουν οι πολλές αλλαγές που είναι επιτακτικές, αν θέλουμε να κοιτάμε του χρόνου ψηλότερα.

Σχόλια

  1. εμφανιση ντροπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε τι ομαδα ειναι αυτη? λοιπει ενας παικτης και επικρατει το χαος.. ετσι εχει φτιαχτει αυτη η ομαδα αμα λειπουν γκιστ, διαμαντιδης η λασμε χανεται η μπαλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ιστορία του Συλλόγου είναι πιο πάνω από τον κάθε πρόεδρο.
    Ο κόσμος οφείλει να έχει έντονη παρουσία. Δεν έχει να κρίνει κάτι. Παναθηναϊκός παίζει ματς για πρωτάθλημα και μάλιστα απέναντι στον γαύρο. Είσαι μέσα, χωρίς δεύτερη σκέψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ κ εσύ μπορεί. Μη ξεχνάς ότι ο καθένας κρίνει από τη μεριά που ζει και καταλαβαίνει ανάλογα. Και πάρα πολλοί καλώς ή κακώς έχουν συνυφασμένη την παρουσία τους με το αν βλέπουν προσπάθεια και καλό παιχνίδι. Δε μπορούμε να πούμε τίποτα σχετικά με αυτό.
    Με το τέλος της σεζόν έχουμε όμως να πούμε πολλά για άλλους τομείς. Και εκεί θα δούμε τί θα κάνει η διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι πολύ απογοητευμένος και εκνευρισμένος οχι τόσο απο το πολύ άσχημο αποτέλεσμα αλλά περισσότερο από τις πρακτικές της διοικησης που μας κοροιδεύει μπροστά στα ματια μας..
    1.Διώχνεις μέσα στη χρόνια που κρίνονται ακόμα όλα έναν προπονητή καλός κακός στραβός ανάποδος αλλά η ομάδα τον γαύρο τον είχε πελάτη..
    2.Φέρνεις έναν μη προπονητή ( τοτεμ του Παναθηναικού )
    3. Σαν να μην εφτανε αυτό παίρνεις έναν παίχτη από τη Μπαμπεργκ άσουτο τελείως τον παρουσιάζεις παιχταρά ( βλεπε Ραιτ ) και μένεις ουσιαστικά με 1.5 παίχτη στο άσσο δύο.. ( Διαμαντίδης και μισός Ουκιτς τραυματίας όλη τη χρονιά ) !!
    4. Στο 5 καμία ενίσχυση ενώ κανει μπαμ οτι εχεις μόνο τον Λάσμε και είσαι τυχερός που ενώ ολη τη χρονια ο Μαυροκεφαλίδης δεν έπαιζε..ξαφνικά κανει το μπαμ..
    5. Τρώς τόσους πόντους απο ΤΣΣΚΑ τρως άλλους 25 εχτες και σήμερα..
    Βγάζεις πρωτοσέλιδο για το πανκι ( που ασχολείτε ποσοστό λίγο πάνω από όσους ασχολούνται με την Ενωση Λεβέντη λίγο κάτω απο το κίνημα για το ψαρεμα και το κυνηγι ) μόνο και μονο για να γλύψεις αυτή τη μειοψηφία ανθρώπων.. τη στιγμή που η ομάδα σήμερα έχασε με κάτω τα χερια με κάτω τα χερία !!
    Ποια η ομάδα που σαρωνε τα πρωταθληματα και τις Ευρωλιγκες..η ομάδα που έχτισε ο ιδιος ο πατέρας σου και ο θειος..σου..
    Ε όλα αντέχονται αλλά αυτη η κοροιδια στα μούτρα ε δεν αντέχεται δηλαδή για πόσα μ..ες μας έχετε..?
    ΚΡΙΜΑ ..Ας ελπίσουμε μια που παραμένει ο μόνος που βάζει εκατομμυρια στον Παναθηναικο να βάλει μυαλό και να αφήσει τα καραγκιοζιλικια με τα μέσα που διαθετει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κοιτώντας ψηλότερα την οροφη του σεφ διέκρινα κάτι πανιά-λάβαρα να κρέμονται..μάλλον κάθε φορά που μας κερδίζουν κρεμάνε και απο ένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντως επειδη δεν θα γινουμε γαυροι .....αν παιζουμε ετσι προτιμω να το χασω γιατι αν το παρω με τετοια χαλια οπως εχω δεν βλεπω να κανω κατι το καλοκαιρι για να ενισχυσω ''σοβαρα '' την ομαδα κ οχι με ενισχυσεις τυπου εντυπωσεων ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδω πηγε κ ο .....δημαρχος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το καλυτερο μαθημα ειναι το παθημα .......οποτε ας χασω κ ενα ......δεν πειραζει στο κατω κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κριμα....με σπασμοδικές κινήσεις μεσα στη χρονιά βγάλαμε πάλι μονοι μας τα μάτια μας και κάναμε τους γύφτους να πιστέψουν οτι μπορούν.
    Παίζαμε μια καλή άμυνα μόνο,πάει κ αυτή......Άποφάσισε ο Άλβερτης να κάνει την ομάδα να τρέξει,κάτι που δεν το έχει με τίποτα με αποτέλεσμα να χάσουμε με συντριβή

    'Εχω σκάσει,η ομάδα του 0-3 να μοιάζει ακατορθωτο κ με άθλο να πάρει το πρωτάθλημα με πλεονέκτημα έδρας.Μάκαρι εστω κ με νίκες στον πόντο να το καταφέρουμε παρα τα τραγικά λάθη της διοίκησης φέτος.

    Πάμε με ψυχή μόνο κ με την ΦΑΝΕΛΑ που ζυγίζει τόνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από πότε μοιάζει με ακατόρθωτο και με άθλο να πάρουμε το πρωτάθλημα??? Από χθες??? χαχαχαχαχαχαχ μάλλον ΞΕΧΝΑΣ ότι ο gayρος έχει 47 χρόνια να νικήσει στην έδρα μας σε τελικούς πρωταθλήματος... Τη Πέμπτη και για όσους δε θυμούνται, πάμε γερά και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ να τους κάνουμε ένα καλό φρεσκάρισμα στη μνήμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου