O Παναθηναϊκός δεν θέλει να αγωνίζεται στην Λεωφόρο για τα επόμενα 5 χρόνια, αλλά για πάντα!


Έπιασε την "καυτή πατάτα" της Λεωφόρου και ο έτερος υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας Γ.Σακελλαρίδης, μπας και πει αυτά που θέλουν να ακούσουν οι φίλοι του Συλλόγου...

Όμως η διπλωματική απάντηση που έδωσε ότι "ο Παναθηναϊκός πρέπει να συνεχίσει να παίζει στη φυσική του έδρα, στη Λεωφόρο και να γίνουν βελτιωτικές εργασίες, ώστε να μείνει εκεί και να παίζει σε ένα γήπεδο ανακατασκευασμένο που ταιριάζει στην ιστορία του", δεν μας καλύπτει.

Η Λεωφόρος ανήκει στον Παναθηναϊκό και με βάση τον Ερασιτέχνη και όχι την Διπλή Ανάπλαση θα εξαρτηθεί το μέλλον της, το οποίο όπως έχει τοποθετηθεί η Μάνα του Λόχου θα έχει να κάνει με την ανάπλαση του Ναού μας όπως παρουσιάστηκε από το Παναθηναϊκό Κίνημα.

Στόχος μας δεν είναι να μας...κάνετε την χάρη να παίξουμε στο σπίτι μας για άλλα 5 χρόνια, αλλά να χτίσουμε εκεί το νέο μας σπίτι ώστε να μείνουμε για πάντα στην φυσική μας θέση. Αυτό οφείλει να το ξέρει και ο κ.Αλαφούζος και ο κ.Γιαννακόπουλος στην περίπτωση που κι αυτοί λένε ναι στην Λεωφόρο, αλλά για 4-5 χρόνια ακόμη.

Σχόλια

  1. MYRMIDONAS 1322/5/14 4:41 μ.μ.

    ουστ βρομοσκυλο απο την παναθα θυμομαστε τουσ κορμορανους του τσιπρα το γηπεδο στην λεοφωρο θα γινει γιατι το θελει ο κοσμοσ του τριφυλλιου παρτε τισ εξαγγελιεσ και τραβατε σε αλλα κοροιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου