Ευτυχώς ο κόσμος δεν ξέχασε τους Βαρδινογιάννηδες!


Με το ματς χθες να οδεύει προς το τέλος του, κάποιοι μάγκες απέδειξαν πως δεν ξεχνάνε και θυμήθηκαν τους Βαρδινογιάννηδες...

Ευτυχώς ακολούθησε και το υπόλοιπο πέταλο το σύνθημα και μακάρι όσο ο Σύλλογος προχωράει προς την δόξα, τόσο εμείς να μην ξεχνάμε ποιοι πήγαν να μικρύνουν και να διαλύσουν τον Παναθηναϊκό.

Να μην ξεχάσουμε ποτέ και να θυμίζουμε σε όλους πως ο κόσμος του Συλλόγου στάθηκε περήφανα απέναντι σε μια από τις πιο ισχυρές οικογένειες της χώρας και παρά τα..."ο Παναθηναϊκός θα διαλυθεί και θα πέσει στην Γ Εθνική", ο Παναθηναϊκός γύρισε σπίτι του, συσπειρώθηκε και ξεκίνησε να σηκώνει κούπες απέναντι στο σύστημα που γιγάντωσε η ανοχή αυτής της οικογένειας.

Τώρα λοιπόν που έφυγε από την...μόδα το κρα στους Βαρδινογιάννηδες, να μην το ξεχάσουμε όσοι το είχαμε ξεκινήσει πολύ πριν το 2007.


ΥΣ: Κανένας λεφτάς δεν έχει μεγαλύτερη δυναμική από το μεγαλείο αυτού του Συλλόγου.

Σχόλια

  1. Μπράβο ρε μάγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουν τελειώσει οι Βαρδινογιάννηδες από τον Παναθηναικό. Να προσέχουμε. Σε πολλές περίεργες κινήσεις είναι από πίσω.


    Πάντως ο Αλαφούζος απέδειξε ότι με μπάτζετ περίπου 6 εκατομμυρίων ευρώ μπορεί να πάρει τίτλο και να ρίξει τριάρα στον Θρήνο μέσα στο τηγάνι , την στιγμή που ο Τζίγγερ στην 15ετή παρουσία του στο σύλλογο κατάφερε να πάρει μόνο 2 τίτλους , το περίφημο νταμπλ του 2004.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανικανος απο τους λιγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου