Μεγάλη νίκη για τον Παναθηναϊκό και την Αθήνα.


Καταρχήν θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σελίδα που μου δίνει τη δυνατότητα να εκφράζω την απόχη μου για τα δρώμενα της Παναθηναϊκής οικογένειας. Θα μπορούσα στο πρώτο μου κείμενο να γράψω πολλά. Για την απίστευτη υγεία της ομάδας, για τις επιτυχίες που είχε φέτος, για τους μπέμπηδες του Αναστασίου, για τον Ερασιτέχνη, για το γηπεδικό και για δεκάδες άλλα θέματα.


Αλλά αυτές τις μέρες η καρδιά του Παναθηναϊκού χτυπάει στους ρυθμούς του ΠΑΝ.ΚΙ. Στις χθεσινές δημοτικές εκλογές ήταν η πρώτη νίκη. 6.489 ψήφοι 2,91% και 1 έδρα στο δήμο Αθηναίων. Μια έδρα που δίνει φωνή στον Παναθηναϊκό και σίγουρα χαλάει πολλά σχέδια. Είμαστε εδώ και αυτό ήταν το πρώτο δείγμα του τι θα ακολουθήσει.

Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, πολύ καλύτερα γιατί σίγουρα είμαστε πολλοί περισσότεροι από "ένα πέταλο κόσμο". Εγώ προσωπικά σε μια τέτοια στιγμή για το σύλλογο περίμενα κάτι περισσότερο από τους Αθηναίους Παναθηναϊκούς. Η 1 έδρα είναι σημαντική, μας δίνει φωνή αλλά όχι τόση δύναμη όση αυτή που μπορούσαμε. Ανοίξτε τα μάτια σας, δείτε τι γίνετε και διορθώστε την ψήφο σας την ερχόμενη Κυριακή.

Μια Κυριακή το μήνυμα αναμένετε πολύ πιο ηχηρό. Μπορούμε να ψηφίσουμε από όλοι την Ελλάδα άσχετα αν έχουμε η όχι υποψήφιο από τον τόπο μας. Το ψηφοδέλτιο είναι Πανελλαδικό. Στις 170.000 ψήφους υπολογίζετε η 1 έδρα, δύσκολο αλλά εφικτό, γιατί εμείς είμαστε γεννημένοι για τα δύσκολα.

Υ.Γ. Όποιος συγκρίνει τα αποτελέσματα του ΠΑΝ.ΚΙ. στην Αθηνά με αυτά του "Διδάξαμε Ήθος" στον Πειραιά είναι για γέλια και για κλάματα. Ο αγώνας του Νίκου Αβραμίδη έγινε με τιμιότητα, σεμνά και ταπεινά. Στον Πειραιά όλοι είδαμε τι έγινε πάλι.

Υ.Γ.2 Έγραψα και για νικήτρια Αθήνα, και το πιστεύω. Μπορεί το γήπεδο στη Λεωφόρο να είναι ο βασικός στόχος μας, αλλά οι θέσεις του κινήματος δεν έμεναν μόνο εκεί. Οι Αθηναίοι πολίτες απέκτησαν μια δίκαιη φωνή για το καλό της πόλης.


Σχόλια