Ένα βήμα πριν τα αστέρια...



      Σήμερα το απόγευμα ο Παναθηναϊκός καλείται,χωρίς τον 12ο παίκτη στο πλευρό του,να κρατήσει το προβάδισμα και αν είναι δυνατόν, με κάποια πιθανή απώλεια του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη, να κλειδώσει από σήμερα την επιστροφή του στον φυσικό του χώρο,εκεί που έχει γράψει χρυσές σελίδες της Ευρωπαϊκής του ιστορίας.Στο Κύπελλο Πρωταθλητρίων,όπως το μάθαμε εμείς από παλιά ή στο μοντέρνο πλέον Champions League.

     Αντίπαλος η μοναδική ομάδα που δεν έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε φέτος,ο σκληροτράχηλος Ατρόμητος.Πολύ δύσκολο το παιχνίδι το οποίο θα γίνει ακόμα πιο δύσκολο λόγω της απουσίας του κόσμου του τριφυλλιού εξ'αιτίας της τιμωρίας της έδρας μας από τα γεγονότα με τον ΠΑΟΚ στο πρόσφατο παιχνίδι της Λεωφόρου. Σίγουρα αν δεν έρθει η νίκη δεν τελειώνει κάτι αφού την Κυριακή θα ρίξουμε την τελευταία ζαριά στην επίσης άδεια Τούμπα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να το τελειώναμε από σήμερα και να πάμε την Κυριακή στην Θεσσαλονίκη για μπουγάτσα και φραπέ...Θα το ξέρουμε το βραδάκι όταν θα έχει τελειώσει και το παιχνίδι της Τρίπολης.

    Από εκεί και πέρα η ομάδα δεν πρέπει να έχει άγχος.Η χρονιά είναι ήδη πετυχημένη έτσι κι αλλιώς.Ο Παναθηναϊκός έχει εξασφαλίσει ,λόγω της κατάκτησης του Κυπέλλου,το λεγόμενο καλό εισιτήριο του Europa League κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις τις μετά τα μέσα Αυγούστου,άρα θα έχει άπλετο χρόνο για να προετοιμαστεί σωστά. Από εκεί και πέρα αν τελικώς κατακτήσει την πρώτη θέση στα play off θα έχει μια μεγάλη ευκαιρία να παλέψει για να κάνει την υπέρβαση και να μπει στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League και να απογειωθεί οικονομικά λύνοντας κατά μεγάλο βαθμό το θέμα των χρεών που την ταλανίζει. Εκτός των άλλων όμως σε περίπτωση αποκλεισμού από τα προκριματικά θα έχει τουλάχιστον εξασφαλισμένη την είσοδο στους ομίλους του Europa League όπου και αυτοί θα αποφέρουν στα ταμεία της ΠΑΕ ένα αρκετά μεγάλο ποσό το οποίο θα κάνει πιο άνετη τη ζωή όλων στην ομάδα για την χρονιά που έρχεται.

   Ότι και να γίνει τα παιδιά αυτά έχουν μπει στις καρδιές μας και το μόνο που τους αξίζει είναι στήριξη και χειροκρότημα.Είμαι σίγουρος πάντως ότι και πάλι θα κάνουν αυτό που πρέπει και θα μας κάνουν ακόμα πιο όμορφο το καλοκαίρι μας...

Σχόλια

  1. Τάσο , το φοβάμαι το ματς. Έχουμε ξεμείνει από ενέργεια και πάθος. Ο ΠΑΟΚ έχει βάθος στο ρόστερ και αυτό μάλλον ίσως φανεί σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τάσος Γ.14/5/14 4:28 μ.μ.

    Σίγουρα είναι δύσκολο Γιώργο πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει επιτέλους να κερδίσουμε τον Ατρομητο.. Δεν έχουμε κερδίσει φέτος.. Πρέπει να γίνει . Και πιστεύω θα γίνει..
    Το επόμενο ματς είναι όλα τα λεφτά με τον Παοκ..Εφόσον πιστεύω οτι ο Παοκ θα περάσει εύκολα δύσκολα απο την Τρίπολη.
    Οποτε τιποτα δε τελειώνει σήμερα με νικη δική μας.. Εφόσον έαν κερδίσει ο ΠΑΟΚ τον Αστέρα και εμάς θα είναι πρώτος..

    Eπιπλεον αν τελικά βγούμε πρώτοι εμείς αν περάσουμε στο πρώτο γύρο προκριματικών του cha league και παλι θα έχουμε σχεδόν 2 εκ επιπλεον..Οποτε ακομα και αν τελικά δε περάσουμε στο δεύτερο γύρο ( των play-off του champions league ) πάλι θα έχουμε σημαντικό ώφελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TRYFILOFOROS-13-15/5/14 11:33 μ.μ.

    13 χρονια ζουσα ενα ονειρο που δεν ηθελα με τιποτα στον κοσμο να τελειώσει.13 χρονια ετσι με εμαθες,ετσι με ποροσες ετσι με καυλωσες.Και μια μερα ετσι ξαφνικα μου τα γαμησες ολα.Αυτο που ειδα στο Ο.Α.Κ.Α ΗΤΑΝΕ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ.Και με τιν ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ με εκανες να αναρωτιέμαι.Το εκανες εσκεμενα?απο εγωισμο?απο τι αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου