Σειρά μας να σε στηρίξουμε!


Στα δύσκολα, αυτό το τμήμα αποτέλεσε την υπερηφάνεια αυτού του Συλλόγου.
Μπορεί να αλλάξαν πρόσωπα και καταστάσεις όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε!

Απόψε με την φωνή μας τραγουδάμε -ανεξαρτήτως αποτελέσματος!- για όλα αυτά που μας χάρισε αυτό το τμήμα! Για όλες τις στιγμές που κλάψαμε από χαρά μαζί με τον Φράγκι, τον 3D, τον Φωτσένκο και τον Μάϊκ.

ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ!

ΟΑΚΑ: 19:45...

Σχόλια

  1. Το νου σας μάγκες όλοι ΟΑΚΑ τέτοιο τμήμα δεν είχε υπάρξει στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, στήριξη μόνο και τίποτε αλλο,Παναθα μου σε λατρεύω και ας είμαι στην άλλη άκρη της γης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λυπάμαι για τις δηλώσεις του. Ήταν στα πολύ κάτω του πέρυσι και φέτος ο Παναθηναικός τον οδήγησε στη Βραζιλία. Η ταπεινότητα και η σεμνότητα είναι προτερήματα που δεν υπάρχουν σε όλους τους μεγάλους παίκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. panagiotis avramidis29/5/14 11:33 π.μ.

    ego ksero oti o tupos epeze ama eixe oreksi.....sta perissotera den mporouse kan na parei ta podia tou.....katholou dimiourgikos......trupa...pou etrexan na kalupsoun oloi oi upoloipoi.........oute o sifo itan polu kalos stin arxi....alla pros to telos to esose.....fusika den ton exo ikano na stathei sto europaiko epipedo pou theloume....alla toulaxisto autos prospathei......ola itan paixnidia tvon atzentidon gia na pane kai oi duo brazilia.....giati opos oloi kserete kai i omada pairnei xrimata gia ti summetoxi tous,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντως ο Γαρρης εγραψε οτι απο την ΠΑΕ ψαχνουν να τον δωσουν γιατι δεν ικανοποιησε με την αποδοση του και η αληθεια ειναι οτι δεν εκανε το κατι παραπανω για το οποιο τον πηραμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αλήθεια είναι οτι και να φύγει δε θα μας χαλάσει και ιδιαιτερα.. Όχι οτι ήταν χαλια αλλά σίγουρα δεν έκανε και την διαφορά.. Και στη θεση του σγιουρα χρειαζόμαστε το κάτι παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. φοβερο πλασε για το 0-1 στο καραϊσκακη... ολα τ αλλα δε με αφορουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νίκο , είναι πολύ καλός παίκτης και σίγουρα ο πιο ποιοτικός από όσους διαθέτουμε , με εξαίρεση τον Μέντες. Βγάζει την καλή πάσα που είναι μισό γκολ. Αλλά είναι λιγάκι τζογλανάκος. Ήρθε από το σκοτάδι στον Παναθηναικό , ξανάγινε αστέρας και ευτύχησε να πάει Μουντιάλ. Πες ρε φίλε Πράνιτς και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα που αναζωογόνησε την καρριέρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΗΜΝΙΟΣ29/5/14 4:59 μ.μ.

    ΜΠΑ !!!!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ίσως η καλύτερη αλλαγή στο Νάνο... την έχει τη θέση :-p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TRYFOLOFOROS-13-29/5/14 10:04 μ.μ.

    Aμα περιμενεις απο τιν γαυροφυλλαδα σωθηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μακάρι , ο Σίφο να παραμείνει στον Παναθηναικό. Θα βοηθήσει την ομάδα και κυρίως τους νέους παίκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου