Παναθηναϊκοί, ψηφίστε για τον Παναθηναϊκό μας!


H μεγάλη ώρα έφτασε! Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του και αυτά που δεν μπόρεσαν να κάνουν -ηθελημένα ή όχι- ανίκανοι λεφτάδες και κράτος, θα τα κάνει αυτός.

Με το Παναθηναϊκό Κίνημα πάμε να αποκτήσουμε λόγο μέσα στα κέντρα αποφάσεων και να διαφυλάξουμε την ίδια την ιστορία του Συλλόγου. Το σπίτι μας, την Λεωφόρο.

Κάθε Παναθηναϊκός που ψηφίζει στην Αθήνα και δεν έχει σκοπό να δώσει την ψήφο του στους Παναθηναϊκούς, ας σκεφτεί πόσο...όμορφα θα νιώθει όταν κάποια στιγμή άλλοι θα παίρνουν αποφάσεις για εμάς και θα ετοιμάζουν με μπουλντόζες να γκρεμίσουν το σπίτι μας, τις αναμνήσεις και τα όνειρα μας.

Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς για να το καταλάβετε.

Είναι ΙΣΤΟΡΙΚΗ ευκαιρία αυτές οι εκλογές. Ι Σ Τ Ο Ρ Ι Κ Η !!

Μην σνομπάρετε αυτήν την προσπάθεια και όλοι οι Παναθηναϊκοί να πράξουμε με το συναίσθημα και να αναλογιστούμε πόσες εικόνες έχουμε ζήσει σε αυτό το μαγικό μέρος. Ο χρόνος κύλησε και έδείξε Λεωφόρος ακριβώς! Μην τον αφήσουμε να μας προσπεράσει.


ΥΣ: Μέσα στο Παναθηναϊκό Κίνημα βρίσκονται άνθρωποι που είτε τους ξέρουμε προσωπικά, είτε τους βλέπουμε χρόνια να τραβιούνται στα γήπεδα ακολουθώντας αυτό το τριφύλλι. Δεν είναι ούτε φαντάσματα Παναθηναϊκοί, ούτε ουρανοκατέβατοι. Είναι πρώην αθλητές του Συλλόγου που έχουν αποδείξει πως πονάνε αυτόν τον Σύλλογο.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΡΑΤΣΑ... ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Σχόλια

  1. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t31.0-8/10298461_1421267701478047_3644958968540313912_o.jpg
    +

    http://aioniapistos.gr/images/ipopsifioi.jpg

    =

    https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/t1.0-9/10294281_735596219795170_4381317512689890383_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τις αλλαγες που ετοιμαζονται δε νομιζω να περναει απο το μυαλο σε καποιον εντος της ΠΑΕ να φυγουμε απο τη λεωφορο, θελω να πιστευω οτι αυτος ο τυπος αποτελει μειοψηφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όμως Νίκο , υπάρχει , και είναι ψηλά στην ιεραρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απεταξάμην τα συλλαλητήρια αδερφέ press

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ( μέχρι τώρα ) φάνηκε και η απήχηση του "" κινήματος """ sic..
    Το ποσοστό που παίρνουνε είναι και αυτό που τους πρέπει..ανυπαρκτο..
    Οι Παναθηναικοί δε πιάνονται κορόιδα...


    Σε αντίθεση για μια ακόμα φορά στο δημο Πειραία τα ζώα ψηφίσαν με κομματικά κριτήρια και βγάζουνε Μαρινάκη πανηγυρικά..Μιλάμε για γελοιότητες..Πολύ φοβάμαι οτι ..αν εκανε κομμα με τοση γαυριλα που υπάρχει στο μυαλο και με τον φανατισμό που υπάρχει οι γαύροι θα βγάζανε και κυβέρνηση..


    Δόξα το Θέο οι Παναθηναικοί διαφέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλα αντ' άλλων ως συνήθως .

    Το Κίνημα δεν κατέβηκε να πάρει τον Δήμο αλλά να πάρει από μια έδρα και πάνω

    Και το πέτυχε .

    Περίπου 5.000 ψήφοι στην Αθήνα και με πρωτοφανή κλίμα πόλωσης και δικομματισμού .

    Για ένα Κίνημα χωρίς προβολή , χωρίς ΠΑΕ και ΚΑΕ να το σιγοντάρουν .

    Χωρίς προβολή από τα ΜΜΕ που έδειχναν το 1,3% των Οικολόγων , ενώ το 3%+ του Κινήματος ως δια μαγείας δεν υπήρχε πουθενά .

    Χωρίς επιχειρηματίες και ψηφοδέλτια να μοιράζονται από θεσμικά όργανα .

    5.000 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    Και έρχονται και οι Ευρωεκλογές την άλλη Κυριακή .

    Εκεί που ψηφίζει ΟΛΗ η Ελλάδα .

    Το Κίνημα ήρθε για να μείνει .

    Οι άλλοι στηρίξτε Καμίνη , Κασιδιάρη και κορμοράνους .

    Μια μεγάλη νίκη σήμερα μιας παρέας που κατάφερε ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΑ να βάλει την φωνή του Παναθηναϊκού στην πιο νευραλγικό δήμος της χώρας .

    https://www.facebook.com/panathinaikokoinima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε μια χωρα που μαστίζεται από ενα τρομερά μεγάλο ποσοστό ανεργίας με μηδενική σχεδόν ανάπτυξη , με μηδέν ευκαιρίες για τους νέους με χρυση αυγή Μπέους Μαρινάκηδες αυτό που μας ελλειπε από όλη αυτή τη σαλάτα είναι ..η κομματική ταυτότητα στην ομάδα που αγαπάω.

    Επιπλέον αυτό το οι αλλοι στηριξτε αυτούς.. είναι απλά αστείο.. Δεν έχω δώσει την εντύπωση από τον λόγο μου εδώ μέσα οτι στηρίζω κανέναν κομμα και ούτε είμαι κομματόσκυλο κανενός και δε διαφημίσω κανέναν , όπως κάνεις εσύ. Αλήθεια ανήκεις και εσύ σε αυτό το ψηφοδέλτιο γι αυτο κάνεις αγώνα.. ;Γιατι εσύ έχεις δώσει δικαίμωτα για τέτοιες ερωτήσεις.. εγω ΠΟΤΕ . Οποτε πεστα αλλου τα στηριξτε τους χ , ψ κτλ . Ούτε είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω τι ψηφίζω. Όταν όμως μας έχουνε πρήξει τα δημοσιογραφάκια της κακιας ώρας για το Πανκι κ το Πανκι ε και ερχεται η ωρα της κάλπης ε και καταποντίζεται..Νιώθω ικανοποιήση οτι όλοι δεν είμαστε πρόβατα ή υποκινούμενοι ή εξαρτώμενοι και υπάρχει ακόμα ελπίδα.

    Διάβασα και το άλλο κείμενο που λέει οτι ήταν επιτυχία.. αυτό το 3 % . Εντάξει ναι γι αυτούς είναι επιτυχία όταν σε στηρίζουνε τελικά οι συγγενεις και οι φιλοι σου. Άλλωστε η γελοιότητα της υπόθεσης είναι ..πως σχεδόν ένας στους 30 Έλληνες βαζει υποψηφιότητα .. ένα ακόμα δείγμα τεμπελιάς και απροκοπιάς.Αντί να ψάξει να βρει μια δουλειά ο κάθε πουθενας αντι να παιδεύτει στη ζωή του πιστεύει οτι μπορει να " σώσει " τη χώρα δημιουργώντας ένα κόμμα ή μπαίνοντας ως δημοτικός σύμβουλος στο οποιοδήποτε κόμμα .. Οπότε η αποτυχία είναι ακόμα περισσότερο παταγώδης όταν σε αυτό το ρευστο πολιτικό σκηνικό που ευημερούν οι Μπέοι αυτού του κοσμού ..έρχεται το κίνημα που καπηλευεται τον Παναθηναικό και στην περιοχη που υποτιθεται ειναι το κεντρο του ενδιαφέροντος τους ..παίρνουνε ότι πήρανε.

    Και βάζουνε και στην Ευρωβουλη ..μα μιλάμε για μεγάλη σχέση του Παναθηναικού με την Ευρωβουλη και τα ψηφισματα της Ευρωπαικής ένωσης.. Μεγάλη σχέση μα βέβαια.. ο αθλητισμός με το μέλλον στην Ευρώπη.. Πολύ αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι από αυτούς γνωρίζουνε τη σημασία της Ευρωπαικής κοινότητας ή εχουνε ασχοληθεί ποτε με Ευρωπαικά ζητηματα.. Προφανώς βέβαια ο στοχος δεν είναι να ασχοληθούνε με αυτά ο στόχος είναι ξεκάθαρα το προσωπικό ώφελος. . Ε και αν απο τυχεί βρεθούνε Βρυξέλλες δε τους χάλασε. Άλλωστε ουτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταιοι ανιδεοι ειναι που θα βρεθούνε εκεί.. Έχουμε στείλει ενα σωρο λογης απαιδευτους - αχρηστους.

    Απλά το να καπηλευονται τον Παναθηναικό πάει πολύ.. Ας το ονομαζαν το κίνημα τους κάπως αλλιώς και ας πέρνανε .. και 100 % αλλά όχι και έτσι..

    Σε κάθε περιπτωση και πολύ ασχοληθηκα με τους ανυπαρκτους.. αξια τους δίνω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου