Σοβαρευτείτε!


Είναι δικαίωμα σας να παίξετε και να χάσετε, όπως είναι απολύτως λογικό να υπάρξει η περίπτωση να χάσουμε από αυτόν τον Πάοκ μέσα στο ΟΑΚΑ. Όμως αυτό που συμβαίνει φέτος και εσείς οι παίκτες έχετε την μεγαλύτερη ευθύνη, δεν είναι ούτε σωστό ούτε κάτι που θα κάνουμε τα στραβά μάτια.


Το μπασκετικό τμήμα έχει μάθει αλλιώς να λειτουργεί τόσα χρόνια. Τον σεβασμό και την υποστήριξη μας στον μέγιστο βαθμό, την έχει κερδίσει όχι τόσο λόγω των τίτλων όσο των αξιών και των συμπεριφορών που βγαίνανε προς τα έξω. Αυτά τα δύο στοιχεία φέτος δεν υπάρχουν.

Πολλοί από τους παίκτες είναι αλλού για αλλού και δεν έχουν ούτε πάθος ούτε όρεξη. Μπορεί και να μην έχουν καταλάβει ποια φανέλα φοράνε...

Σήμερα η εμφάνιση της ομάδας ήταν ΑΘΛΙΑ. Ψυχή ούτε για δείγμα και καυλάντισμα καθόλη την διάρκεια του αγώνα.

Σοβαρευτείτε για να μην κλείσει αποτυχημένα αυτή η χρονιά. Δεν είναι δυνατόν οι Διαμαντίδης και Φώτσης που έχουν κερδίσει τα πάντα στην καριέρα τους να βγάζουν πιο πολύ πάθος από όλους τους υπόλοιπους.

Υπάρχει πρόβλημα και κάνει μπαμ.

Κερδίσατε το πλεονέκτημα έδρας, μην χαρίσετε το πρωτάθλημα. Πάρτε το και αυτοί που πρέπει αποχωρήστε οικειοθελώς από την ομάδα.


ΥΣ: Όσοι μιλάνε για προπονητή... ας σκεφτούν πως αυτό το ματς το έπαιρνες και χωρίς τέτοιον.

ΥΣ2: Δεν πίστευα ότι θα έγραφα ποτέ τέτοιο κείμενο για αυτό το τμήμα. Όμως ήταν τόσο προκλητικό αυτό που έγινε σήμερα στο παρκέ.  Η αντίδραση του Φώτση στο τέλος ικανή για να καταλάβετε πόσο μεγάλο και άμεσο ηλεκτροσόκ χρειάζεται στο τμήμα.

ΥΣ3: Όσο άθλια η παρουσία της ομάδας στο παρκέ, τόσο άθλια και η απουσία του κόσμου από τις κερκίδες.

YΣ4: Μπράβο στον Μαυροκεφαλίδη για την εμφάνιση του, αλλά όταν σου βάζει 32 πόντους καταλαβαίνεις ακόμη περισσότερο πως κάτι πάει στραβά.

Σχόλια

  1. ela re press o anthrwpos einai megalos kokakias...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΩΡΓΟΣ14/5/14 4:26 π.μ.

    η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ-ΕΚΤΡΩΜΑ.. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΠΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ RE THN ΚΟΥ..Α ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΙΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπορει να κανω και λαθος εσεις ξερετε καλυτερα αλλα απο τοτε που ανελαβε ο μικρος παμε απο το κακο στο χειροτερο..! μπορει να ειναι καργα παναθηναικος να εχει αποστευτη πορωση αλλα καπου το εχει χασει... με τραμπουκισμους τυπου γαυρου δεν φτιαχνεις ομαδα, εχουν χαθει τα αποδυτηρια και ο καθενας οπως σωστα λες κανει οτι του γουσταρει!!! και εγω δεν εχω προβλημα να χασει η ομαδα ειναι λογικο θα ελεγα, αλλα οντως βλεποντας το ματς εχθες σαν να κανανε αγκαρεια.... ομαδικοτητα καθολου θεληση πουθενα και ολα αυτα που μας θυμιζαν τον παλιο παναθηναικο κοντευει να γινει ανεκδοτο ελπιζω να συνελθει ο γιαννακοπουλος και την νεα σεζον να φαινονται αυτα τα αρθρα και τα σχολια σαν μια κακη παρενθεση και ενα κακογουστο αστειο..!
    ΠΑΟ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΘΥΡΑ 13

    Υ.Γ για τον κοσμο που για αλλη μια φορα ηταν απων δεν εχω καποιο σχολιο-αποψη μονο πικρα τιποτα αλλο..!
    Υ.Γ.2 Γιαννακοπουλε παρτο αλλιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απίστευτα μεγάλο πρόβλημα και κανείς δε ξέρει σίγουρα πού οφείλεται, αν κ συνήθως δεν είναι ένας παράγοντας μόνο. Έχουν το μυαλό στον τελικό, αυτό είναι το μόνο σίγουρο, αλλά αν συνεχίσουμε έτσι δε θα προλάβουμε να φτάσουμε και θα κάνουμε δώρο την κούπα στους άτιτλους για να μην αρχίσουν τα κλάματα. Ελπίζω να μην είναι και οικονομικό στη μέση. Πάμε παρακάτω.
    υγ: Στο προηγούμενο ματς προς το τέλος, ο παππάς είχε έντονη διαφωνία με τον φράγκι όταν του έκανε παρατήρηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως έχουμε ξαναπει εκατοντάδες φορές ..η αλλαγή προπονητή μέσα στη χρονιά είναι μεγάλο σφάλμα.. Ειδικότερα δε όταν αυτή φέρνει έναν μεγάλο Παναθηναικό τοτεμ που όμως δεν είναι προπονητής...


    Το σίγουρο είναι πως δε φταίει μόνο αυτό.. Ο σχεδιασμός ήταν από την αρχή κακός ..Εδώ που φθάσαμε όμως πρέπει να σηκώσουμε τον τίτλο ..Καλώς κακώς ο Πεδουλάκης τον γαύρο τον είχε πελάτη ..Με την σημερινή κατάσταση δεν είμαι τοσο σιγουρος.. Η ομάδα δειχνει πολύ μπερδεμένη και έχει χάσει την ταυτοτητα που την χαρακτηριζε..¨Ηταν τρομερά καλή στην άμυνα.. και κακή στην επίθεση.


    Τώρα είμαστε τουρλουμπούκι... Πρέπει φέτος το καλοκαίρι να τελειώσουνε οι κινήσεις οι επικοινωνιακες..τυπου Μπατιστ.. Κινέζος και να μπει το χέρι λίγο πιο βαθειά στη τσέπη.. Πάνω από όλα όμως πρέπει να κάνει κουμάντο ενας εμπειρος προπονητής Ευρωλιγκάς..και να μην αποφασίζει ο Δημητρης ο Γιαννακόπουλος για τα αγωνιστικά. Μάγκας που βάζει τα λεφτά του και το σεβομαι απεριοριστα αλλά τουλάχιστον αφού τα βάζει.. ας μη τα σκορπάει με ασχημο τροπο.. Ας πάρει μαθηματα από τους Παύλο και Θανάση..που τα κάνουνε όλα άψογα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου