Tζάκι, ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες!


Μετά την νίκη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ στον πρώτο προημιτελικό του Πρωταθλήματος επί της Αναγέννησης Ν.Ρ έγινε γνωστό πως η Τζάκι Γέμελος την Πέμπτη το πρωί θα αναχωρίσει για την Αμερική με σκοπό να δοκιμάσει την τύχη της στο WNBA, συμμετέχοντας στο training camp των Atlanta Dream, πατώντας πάνω στον όρο που είχε θέσει στο συμβόλαιο της.


Προφανώς η κοπέλα δεν έπαιξε πουστιά στην ομάδα, αφού εξαρχής άπαντες ήξεραν πως ήρθε με σκοπό να πάρει παιχνίδια, να βρει την φόρμα της και να επιστρέψει στην Αμερική. Απόλυτα δεκτό και κανείς δεν μπορεί να τις πει τίποτα.

ΟΜΩΣ...

υπάρχει κι ένα όμως και έχει να κάνει με το ότι ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες και όνειρα του κάθε αθλητή. Δεν μπορώ να ανεχτώ μέσα μου πως αφήνει την ομάδα στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με την φυγή της δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου, αλλά θα ελαχιστοποιηθούν αυτομάτως και οι πιθανότητες να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Καλή τύχη Τζάκι και μαγκιά σου που παρά τους τραυματισμούς ακόμη κυνηγάς το όνειρο σου, αλλά Παναθηναϊκός θα πει μαχητική ψυχή. Και εσύ τον άφησες στην πιο κρίσιμη στιγμή...

Σχόλια