Kόντρα σε όλους και σε όλα!

Με την ίδια τρέλα
Σήμερα είναι το ματς της χρονιάς για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό. Μέχρι τον τελικό.

Σήμερα είναι η ευκαιρία για τους παίκτες να δώσουν στους εαυτούς τους την δυνατότητα να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω σε λίγες βδομάδες στο ΟΑΚΑ.

Πρέπει να μπουν το ίδιο αποφασισμένοι, το ίδιο πορωμένοι και έχοντας πλάνο και καθαρό μυαλό όπως πριν 1,5 μήνα στο Καραϊσκάκη.

Η πρόκριση απέναντι στον Όφη θα είναι δύσκολη και προφανώς κανείς δεν θα μας χαριστεί. Πρέπει όσοι αγωνιστούν να τα δώσουν όλα γιατί θα είναι απέναντι τους ένα ολόκληρο σύστημα.

Το ποδοσφαιρικό μέσω των διαιτητών που θα προσπαθήσουν να δώσουν την πρόκριση και το Ευρωπαϊκό εισιτήριο στον μη αδειοδοτημένο Όφη. Και αυτό του κράτους που δεν θα θέλει για κανένα λόγω τελικό Παναθηναϊκός-Πάοκ / Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ με μισούς-μισούς οπαδούς.

Ο κόσμος έκανε το χρέος του και εξαφάνησε τα εισιτήρια του αγώνα. Ήρθε η ώρα της ομάδας τώρα...

Σχόλια

  1. Αρχιζουν και το διαψευδουν απο το λιμανι. Λογικα θα τον δανεισουν αλα Στοικοβιτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝΤΕ ΛΑΘΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΜΕ ΠΑΛΜΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΩΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αμα βαλουν γκολ θα δουμε καταστασεις "ελευθερων σκοπευτων απο το Κιεβο" με την αβαντα του κορακα φυσικα οποτε 3 γκολακια οσο γρηγοροτερα γινεται και μετα αστους να κουρευονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TRYFILOFOROS-13-16/4/14 1:57 μ.μ.

    Στο πρωτο 10λεπτο γκολ.Και μετα γονατισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γερά για την δεύτερη θέση στα Play -off η τριφυλλάρα που οδηγει στο chl και εκεί αξίζει να είναι . Τα play -off εκτός τηλέορασης θα είναι live και στο nova web tv που έχει όλες τις φάσεις λεπτό προς λεπτό και αμα μπει και κάποιο γκολ το ανεβάζει σχεδόν αμέσω σε βίντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΛΗΜΝΙΟΣ16/4/14 8:45 μ.μ.

    Η ΚΑΦΡΙΛΑ.....ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου