Η απάντηση του Παναθηναϊκού στα ψέματα του Καμίνη



Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, σεβόμενος την ιστορία του και τα εκατομμύρια φίλων του ανά τον κόσμο, δεν μπορεί πλέον να σιωπά στα καθημερινά ψέματα και τις ανακρίβειες του νυν «Δημάρχου Αθηναίων», ο οποίος συνεχίζει να προκαλεί τον κόσμο του Τριφυλλιού αλλά και να εμπαίζει όλους τους Αθηναίους και τις Αθηναίες!

Από το μεγαλύτερο ψέμα μέχρι τη μικρότερη ανακρίβεια έχουμε και λέμε:


1. «Ουδείς διαφώνησε με τη ρύθμιση Μπιρμπίλη».

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος είχε διαφωνήσει και ως απόδειξη αυτού παραθέτουμε Δελτίο Τύπου στις 6/6/2011, όπου το έχει κάνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

2. «Η νομοθεσία έτσι όπως ο Δήμος την ετοίμασε αποκλείει το γκρέμισμα του γηπέδου, προτού χτιστεί καινούργιο».

Το Προεδρικό Διάταγμα που ετοίμασε ο Δήμος (αλήθεια από πότε ο Δήμος ετοιμάζει Π.Δ;) προβλέπει το γκρέμισμα του γηπέδου της Λ. Αλεξάνδρας χωρίς την προϋπόθεση καινούργιου γηπέδου για τον Παναθηναϊκό. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, ο Παναθηναϊκός έκανε προσφυγή κατά του Προεδρικού Διατάγματος και ο Δήμος έκανε παρέμβαση στο Συμβούλιο Επικρατείας εναντίον του Π.Α.Ο.

Άρα, λοιπόν, η σημερινή «Δημοτική Αρχή» θέλει ξεκάθαρα να γκρεμιστεί το γήπεδο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ξεσπιτώνοντας το μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο.

3. «Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αποφασίσει τι θέλει»

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο έχει αποφασίσει ότι θέλει σύγχρονο γήπεδο στη Λεωφόρο και σε αυτό έχει θετικά τοποθετηθεί τόσο η ΠΑΕ Π.Α.Ο, όσο φυσικά και ο κόσμος.

4. «Είμαι Παναθηναϊκός» («Κοινωνία ώρα MEGA» 2014)

O κ. Καμίνης τον τελευταίο καιρό δηλώνει Παναθηναϊκός! ΟΧΙ κ. «Δήμαρχε» δεν είστε. Αφού προεκλογικά δηλώνατε Πανιώνιος (13/10/10, Lifo)

Να αναφέρουμε –επιπλέον– ότι η σύμφωνη γνώμη του Παναθηναϊκού Α.Ο δόθηκε μόνο το 2007, οπότε και υπεγράφη η σύμβαση που όριζε τη Διπλή Ανάπλαση μεταξύ του Π.Α.Ο και του Δ. Αθηναίων.

Τέλος, ο Παναθηναϊκός Α.Ο θέλει να πληροφορήσει τον κ. «Δήμαρχο» ότι όχι μόνο θα ζητηθεί η ακύρωση του Νόμου της Διπλής Ανάπλασης (με του οποίου τη σημερινή μορφή ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχουμε συμφωνήσει) αλλά θα προχωρήσει σε ενέργειες, ώστε να επιστρέψουν οι πολεοδομικοί χαρακτηρισμοί τόσο του γηπέδου της Λ. Αλεξάνδρας, όσο και της περιοχής του Βοτανικού στην προ-2006 εποχή

Σχόλια

  1. Οπως πρεπει, γαμηστερη ανακοινωση απο τα παιδια του ερασιτεχνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΩΣΕΙ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΚΑΜΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dimpaogate137/4/14 9:32 μ.μ.

    Όποιος θέλει να βοηθήσει πραγματικά τον Παναθηναϊκό έχει επιλογή στον Δήμο της Αθήνας : Παναθηναϊκό Κίνημα . Το φάει άκυρο ο Καμίνης και να πάνε οι ψήφοι σε Κακλαμάνηδες και Αρούληδες είναι μια τρύπα στο νερό . Ήρθε η ώρα να πάρουμε εμείς την μπάλα στα πόδια μας και να παίξουμε το παιχνίδι με τους δικούς μας όρους . Δεν πάμε να βγάλουμε δήμαρχο αλοίμονο αλλά για σκεφτείτε ένα δημοτικό συμβούλιο με 2-3 μέλη του Παναθηναϊκού Κινήματος μέσα . Έτσι θα διασφαλιστεί η Λεωφόρος μας με το γράμμα του νόμου . Να πάει η φωνή μας στα κέντρα αποφάσεων επιτέλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Vasilis Loisios8/4/14 10:43 π.μ.

    Ναι σε ολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολύ σωστό το άρθρο!!μπράβο, έρχεται τώρα η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και ελπίζω να τελειώσει με νίκη, θα μπω στη σελίδα της Nova στο Nova/WebTv να δω όλα τα γκολ σε καταπληκτικούς χρόνους και εύχομαι από την νέα σεζόν να είμαστε όσο πιο δυνατοί και ενωμένοι μπορούμε για το καλύτερο της ομάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. dimpaogate138/4/14 6:02 μ.μ.

    Σωστό και ελπίζω να μην .. θαυμάσουμε ξανά από το καλοκαίρι τον καρατυπάραψυχάρακαραγκουνάρα και τα νταβατζιλίκια του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν νομιζω να τον παρουμε πισω και αν 1 στο εκατομμυριο τον παρουμε θα φαει γερο παγκο.Απλα θα ερθει για να κρεμασει την φανελα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το θεμα ειναι οτι αμα φαει παγκο θα εχουμε αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. dimpaogate138/4/14 7:36 μ.μ.

    τον φερέιρα πάντως τον έθαβε στα φιλαράκια του τους δημοσιογράφους παρέα με τους κατσουρανοκλικαδόρους επειδή τον κράταγε σωστά στον πάγκο για να παίζει ο σιμάο τότε . Μακάρι να μην δούμε ξανά το φιλαράκι των πειρατών της εθνικής γκαγκάτση στον Παναθηναϊκό . Δώνης , Λαγός και στήριξη στα παιδιά της ακαδημίας από Έλληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Sashuke, όταν μια ομάδα τρέχει τόσο πολύ όπως ο ΠΑΟ φέτος, δεν είναι κακός κάποιος παίκτης τύπου Τσόρι... Ειδικά αν ο τύπου Τσόρι είναι και καλός φαουλάκιας.... Παίκτης που μπορεί να αλλάξει παιχνίδι γρήγορα και μία μπαλιά να ανοίξει το παιχνίδι στην κόντρα δεν καθυστερεί την ανάπτυξη. Στην τελική αν θες γρήγορο ρυθμό, βγάλτον και βάλε τον Ατσαγκούν. Αλλά δεν κάνει κακό να έχεις στην ομάδα κι ένα τέτοιο δεκάρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου