Η νέα Λεωφόρος...


Θα αλλάζει όψη η Λεωφόρος από τα τέλη της ερχόμενης της σαιζόν ή το πολύ στις αρχές της μεθεπόμενης έχοντας μεγαλύτερη χωρητικότητα, άνω διαζώματα, νέα εξωτερική εμφάνιση, σουίτες, εστιατόριο και μουσείο.

Γενικά το μότο "μικρά αλλά σταθερά βήματα" πάει καλά και η αξιοπιστία πλέον αρχίζει και μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Επίσης πολύ θετικό ήταν πως υπάρχει μεγάλη περίπτωση να δώσουμε τα Ευρωπαϊκά ματς στην Λεωφόρο καθώς πως δεν υπάρχει και περίπτωση να μπει σε συζητήσεις η ΠΑΕ για την Διπλή Ανάπλαση.

Τέλος να μην ξεχνάμε και κάτι. Πως στόχος του Συλλόγου πρέπει να είναι να γίνει εκεί η ολική ανάπλαση της Λεωφόρου, ώστε να μείνουμε για τα επόμενα 100 χρόνια και όχι για τα επόμενα 5.

Εδώ το βίντεο με την νέα Λεωφόρο:

 

   

   

   

   

   

   

   

   

      null

   

Σχόλια

  1. παρα πολυ ομορφο...εντυπωσιακο...αλλα στα πεταλλα δε βλεπω κανενα σκεπαστρο...οποτε οσοι ειμαστε στα πεταλλα να φωναξουμε δυνατα....οεοεοε οεοεοε στη λεωφορο σκεπαστρο παναθηναικε(να μην βρεχομαστε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως Πολ/κος Μηχ/κος και Ενεργειακός Επιθεωρητής θεωρώ ότι είναι ένα πολύ ωραίο λειτουργικό και ασφαλές γήπεδο. Πολύ καλή η χωρητικότητά του θα προτιμούσα να ήταν κοντά στις 25,000 θέσεις. Αποτελεί μια μικρογραφία του γηπέδου που παρουσίασε το ΠΑΝΚΙ.

    Έχω διαφωνία ως προς το εξωτερικό πλέγμα φωτισμού , που θεωρώ ότι δεν ταιριάζει στον χώρο. Επίσης θα ήταν καλό , όλες οι εργασίες να γίνουν κατά τέτοιο τρόπο ώστε να μην πάμε ΟΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα διαρκείας της θύρας 13 δεν τα πουλάει η ΠΑΕ οπότε λογικό να μην αναφερθεί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για τα σκέπαστρα συμφωνώ με την άποψή σου. Για τις 6,7 μάλλον θα τις καλύπτει το εστιατόριο και το μουσείο. Για τις 13,14 δεν τις καλύπτει τίποτα. Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει κάτι στις θύρες αυτές , γιατί ο δρόμος _ Παναθηναικού_ λέγεται είναι μικρός , τα πεζοδρόμια είναι μικρά και συνεπώς που θα μπουν οι πυλώνες για να στηριχθούν τα στέγαστρα; Πάντως πιστεύω ότι κάτι μπορεί να γίνει ώστε να καλυφθεί ένα μεγάλο μέρος των θυρών αυτών , όμως νομίζω ότι όλες είναι σχετικά δύσκολο να σκεπαστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ιδανική λύση για το διάστημα μέχρι την λύση του Παναθηναικού Κινήματος.
    Τα κέρδη πολλά.Αύξηση των εσόδων,περισσότερες εμπορικές χρήσεις, αύξηση μελών της συμμαχίας, αλλά το σημαντικότερο είναι ένα : δεν κρεμόμαστε πλέον απο κανενός βαρδινογιάννη, ή μπόμπολα τα αρχίδια.όσο για το κράτος, αποχαιρετά την κερατιάτικη συντήρηση του οακα.
    Με λίγα λόγια ο Παναθηναικός γίνεται ΑΥΤΑΡΚΗΣ.Με λίγα αλλά σταθερα έσοδα, με το project λαικής βάσης σε εξέλιξη, με ΔΙΚΟ ΤΟΥ προπονητικό, παίζοντας στο ΔΙΚΟ ΤΟΥ γήπεδο.
    Τα καλύτερα έρχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TRYFILOFOROS-13-29/4/14 10:51 μ.μ.

    OK Δεκτο για τα διαρκειας αλλα για το πεταλο?Αν παρατηρησες δεν ειπε τιποτα για 13-14.ουτε πλανο εδειξε.Ειναι και ξεσκεπαστο.Βεβαια δεν με χαλαει το project του γιπεδου καθολόυ απλα μου εκανε εντυπωση.ΓΙΠΕΔΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολυ ομορφο. Οτι πρεπει για μεταβατική λύση μιας και η ουσιαστικη λύση του γηπεδικου φαινεται πως θα αργήσει

    http://i.imgur.com/N74jDsM.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πιστευεις πως υπαρχει τροπος να γινουν οι εργασιες χωρις να φυγουμε για ΟΑΚΑ? Και ειναι δυνατον ολες αυτες οι αλλαγες που φαινονται στο μοντελο να γινουν σε περιπου 2 μηνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μια ανακαινιση των 7εκ για να γινει ποιο ομορφη και λειτουργικη η λεωφορος ειναι βρε μαγκες. Το τελειο ειναι ακομα μακρια, εκτος αν βρεθει κανας καυλωμενος τρελος και χωσει λεφτα.


    ΥΓ Διαβαζοντας το onsports επεσα σε ενα αρθρο που ελεγε κατι για πιστα f1 στον πειραια απο ιδιωτες και μεταξυ αλλων ειδα και τον ΔΓ μεσα σε αυτους. Ακομα ενα μεγαλο φαουλ ΑΝ ισχυει αυτο γιατι μπορει και να καταλαβα λαθος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πιστεύω ότι οι αλλαγές μπορεί να γίνουν χωρίς να πάμε ΟΑΚΑ. Κλείνουν τις κερκιδες επί της ΛΕωφόρου Αλεξάνδρας και κάνουν τις βαρειές εργασίες. Την επόμενη φορά κλείνουν ττις κερκίδες επί της οδού Τσόχα και κάνουν τις βαρειές εργασίες. Βέβαια θέλει πολύ προσοχή ώστε να ισχύσει και στην πράξη ο φάκελλος ασφάλεις και υγείας (ΣΑΥ - ΦΑΥ).


    Πιστεύω ότι θα διαρκέσουν όλο το υπόλοιπο μέρος της σεζόν δηλαδή περίπου 1 χρόνος , γιαυτό δεν θέλω να πάμε ΟΑΚΑ. Αν πάμε εκεί , ύστερα από αυτά που έγιναν θα μας βάλουν να παίζουμε εκεί για πάντα. Δυστυχώς το άμυαλο και δάνειο κράτος μας κοίταζε να κάνει φαραωνικά έργα για να τα θαυμάζουν οι ιθαγενεις και να ψηφίζουν τους εκάστοτε πολιτικούς χωρίς περαιτέρω σκέψη και λογική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου