Κάντε τώρα την υπέρβαση!


Η ομάδα μας κέρδισε τον Πανιώνιο στην Ν.Σμύρνη και σε συνδιασμό με την ήττα του Πάοκ από τον γαύρο, τερματίσαμε στην 3η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Τώρα θα παίξουμε στα ημιτελικά με την Βουλιαγμένη έχοντας μειονέκτημα έδρας.
Δύσκολο να περάσουμε, αλλά η ομάδα πρέπει -και μπορεί- να δώσει το κάτι παραπάνω και να περάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στους τελικούς του πρωταθλήματος. Εμείς από την μεριά μας να γεμίσουμε τα κολυμβητήρια της Βουλιαγμένης και των Ιλισίων και να βοηθήσουμε με την φωνή μας όσο περισσότερο μπορούμε την ομάδα.

Σχόλια

  1. Ναι αλλά ο δικός μας επενδυτής θεωρεί καλό άνθρωπο τον κύριο βαγγέλη απλά έχει μεινέκτημα ότι είναι ολυμπιακός ... Α , και δίνει και συνεντεύξεις άμα λάχει και στα παραπολιτικά έτσι για την αλλαγή . Φαντάσου τώρα να τα έκανε αυτά κανένας ... Αλαφούζος , δεν θα μπαίνουν σε καλούπι οι αυθόρμητοι σχολιαστές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι είναι...
    Επίσης να ξέρεις οτι οι μεγαλύτεροι εχθροί του Παναθηναικου μας είναι ο Πατέρας, ο Παπαθεοδωρου, ο Βλάσσης, ο Αδωνις(!!!), ο Βετακης, η καθαριστρια του ΟΑΚΑ... Ποιος βαγγελης τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι ζούμε και δεν το μαρτυρούμε.... μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα υπόλοιπα γήπεδα πλην Λεωφόρου είναι άδεια. Η Λεωφόρος έχει πληρότητα 60% και σχεδόν σε όλα τα ματς είναι γεμάτη , ακόμη και αυτά που γίνονται στις εμβόλιμες αγωνιστικές. Είναι το μόνο γήπεδο που μαζεύει κόσμο , το Καραισκάκη και οι Τούμπα , _ανάλογα της χωρητικότητας που έχουν_ , είναι σχεδόν άδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το καραισκακη οχι μονο σε ποσοστα αλλα και σε "στεγνα" νουμερα ειναι πισω απο εμας... ασε που οι κλεφτες βαφτιζουν τους 5000 -> 15000 σε κατι ματς με ρουληδες και σια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νίκο , έχεις δίκιο 5,000 θεατές είναι και ζήτημα αν θα τους ξεπερνούν. Εμείς έχουμε 12,000 θεατές σε κάθε ματς και τους πηγαίνουμε στους 10,000.


    Δεν έχουν κόσμο , η Λεωφόρος σώζει την παρτίδα της Σούπερ Λίγκας. Αυτοί δε που είναι επικεφαλής , όπως ο Μώραλης , αντί να κάνει τεμενάδες στον Παναθηναικό (που θα έπρεπε) , κάθε αγωνιστική μας βάζει και από ένα χαράτσι - πρόστιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου