Οι αλλαγές που θα γίνουν στην νέα Λεωφόρο


Διαβάστε τις αλλαγές που θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι και θα ολοκληρωθούν στα μέσα της ερχόμενης σαιζόν.

Ερωτηματικό αν το γήπεδο θα πληρεί τα κριτήρια να φιλοξενήσει Europa και Champions League.

Και τα σχέδια του ΠΑΝ.ΚΙ είναι εκεί και περιμένουν, μόλις ξεκαθαρίσει πλήρως το γηπεδικό..


*Η χωρητικότητα από 16.000 θα αυξηθεί στις 21.000! Ο ακριβής αριθμός εξαρτάται από το μέγεθος των καθισμάτων που θα επιλεγούν. Το επικρατέστερο σενάριο, πάντως, την δεδομένη χρονική στιγμή είναι για 21.000.

*Η χωρητικότητα θα αυξηθεί με δύο διαζώματα πάνω από τις κεντρικές θύρες. Δηλαδή πάνω από τα Vip και τα δημοσιογραφικά θεωρεία και τις θύρες 10, 11. Κάθε μία από αυτές θα χωρά 2.500 θεατές.

*Όλα τα παλιά καθίσματα θα ξηλωθούν και στην θέση τους θα τοποθετηθούν ολοκαίνουρια. Μάλιστα από την πρώτη ανακαίνιση του 2013 έχει προβλεφθεί ειδικός μηχανικός για τα «καρεκλάκια», ώστε να μην επηρεάζουν τα στεγανά του γηπέδου.

*Στις τέσσερις γωνίες του γηπέδου θα γκρεμιστούν οι κάτω σειρές! Και αυτό γιατί προβλέπεται στα κόρνερ να υπάρχουν σουίτες που θα καλύπτουν τις ανάγκες των πλέον απαιτητικών φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

*Εξωτερικά θα γίνουν εργασίες και όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετούς μήνες, την Λεωφόρο θα «ντύσει» ένα φωτιζόμενο πλέγμα που θα ανεβάσει επίπεδο την εξωτερική εμφάνιση του γηπέδου. Αντίστοιχο παράδειγμα το γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου.

Αυτό το πλέγμα είτε θα γράφει το όνομα του Παναθηναϊκού είτε μπορεί να φέρει μεγάλα έσοδα στα ταμεία της ΠΑΕ, φιλοξενώντας κάποια διαφήμιση. Μην ξεχνάμε πως μιλάμε για έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας, την Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

*Στο πέταλο των θυρών «6-7» το πλάνο περιλαμβάνει ένα «μπαλκόνι», στο οποίο θα φιλοξενηθεί εστιατόριο και πιθανότατα το μουσείο της ομάδας.

Σχόλια