Τι έμαθα σήμερα για τον Β.Μαρινάκη και την ομάδα του

Kαλογερόπουλος και σία...

Πολλοί χαρακτηρίζουν το Ελληνικό ποδόσφαιρο ως υποβαθμισμένο. Οι άδειες κερκίδες σε όλα τα ματς -ακόμη και στην μονίμως ευνοημένη ομάδα- είναι τρανή απόδειξη. Όμως σε κάθε ματς που αγωνίζεται η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως και αυτά των αντιπάλων του, είναι ευκαιρία για να γίνεται ο κάθε άνθρωπος σοφότερος. Να αντιλαμβάνεται ,τι θεωρεί ισονομία ο χρηματοδότης(;) της ΠΑΕ Ολυμπιακός και με ποιους τρόπους αυτή επιτυγχάνεται.


Σήμερα λοιπόν μάθαμε πως όταν σπρώχνει ένας παίκτης από πίσω τον άλλον της αντίπαλης ομάδας είναι απευθείας κόκκινη κάρτα. Όταν όμως αυτός που σπρώχνει, φοράει κόκκινη φανέλα, τότε η κάρτα που θα πάρει θα είναι κίτρινη. Επιπλέον, αν τον καυγά τον ξεκινήσει παίκτης με κόκκινη φανέλα, που όμως έχει ήδη μια κίτρινη κάρτα από πριν, σπρώχνοντας τότε οι διαιτητές θα κάνουν τα στραβά τα μάτια και δεν θα δείξει καν κάρτα!

Το πιο αστείο πάντως είναι ότι ο αγώνας είχε 5+1 διαιτητές, μιλούσαν με ενδοεπικοινωνία και πήραν αυτές τις αποφάσεις. Όσο περισσότεροι δηλαδή, τόσο μεγαλύτερα τα εγκλήματα.

Γελάει όλη η Ελλάδα με την πάρτη σου Βαγγέλη...

Σχόλια