Ξεπουπούλιασμα στις 26 του Απρίλη!


Δεν μας έκανε την χάρη ο Ολυμπιακός να βρεθούμε αντιμέτωποι σε ματς τίτλου στο ουδέτερο ΟΑΚΑ και έτσι η μοίρα μας έφερε τον Πάοκ ως το τελευταίο εμπόδιο για την κατάκτηση του Κυπέλλου.


Ένας τελικός που δεν είναι συνηθησμένος. Έχουμε να παίξουμε ,βλέπετε, σε τελικό με τον Πάοκ από το 1977! Ούτε τα χρώματα στις κερκίδες θα είναι συνηθησμένα. Έχουμε να βρεθούμε με τους Παοκτζήδες στο ίδιο γήπεδο, αν θυμάμαι καλά, από το 2006.

Πάντως αγωνιστικά μας βολεύει που θα παίξουμε με τον Πάοκ, καθώς οι πιθανότητες μας αυξάνονται για κατάκτηση του Κυπέλλου. Σίγουρα θα παίξουμε με πιο μοιρασμένη διαιτησία από ότι με τον Ολυμπιακό, έχουν το κόμπλεξ τους με την Αθήνα και θα κατέβουν χωρίς τους Κατσουράνη, Αθανασιάδη και Νάτχο που τιμωρήθηκαν σήμερα στο ματς με τον γαύρο. Δεν το λες και λίγο πράγμα..

Αναμένουμε να αποφασιστεί πόσα εισιτήρια θα δοθούν και μετράμε αντίστροφα για τις 26/4...

Σχόλια

  1. Απολαυστικά τα όσα συνέβησαν στην τ(ρ)ουμπα. Αναμένουμε βαρια τιμωρια των μπουγατσομαχων. Χαμηλά τη μπάλα πάντως. Ο ρόλος του outsider μας ευνοεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TRYFILOFOROS-13-17/4/14 12:51 π.μ.

    TΣΟ Κ ΛΟ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝΕ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΝΑΝΕ.THIS IS PARTA!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά να τα βλέπουν οι ΚΡΗΤΙΚΟΙ και να γελούν με τα χάλια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. TRYFILOFOROS-13-17/4/14 12:57 π.μ.

    Ακομα ξυλο τρωνε.BOOMERANG τους γυρισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ακομα χρωστανε πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TRYFILOFOROS-13-17/4/14 1:22 π.μ.

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα μη νομιζεις οι "γνωστοι" θα ευχονται απο την τηλεοραση να χασουμε, αλλωστε ο "ανυπαρκτος" αλαφουζος που κραταει φυλακισμενο τον Παναθηναικο παει να ισοφαρισει σε κυπελα τον "τεραστιο ποδοσφαιρικο παραγοντα" τζιγκερ. ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΛΕΜΕ


    ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και σε ΟΛΑ τα παιδιά των συνδέσμων τα τικέτα ( πέρα από τα μέλη της παν.συμ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γιατι να τιμωρυθουν βαρια αφου δεν κανανε τιποτα πιο ακραιο απο αυτα που κανουν τα αρχιδια του πειραια..! δεν ξεκινουσε ο αγωνας για δυο κιλα γαυρο? ειμαστε καλα? πηγε να το παρει στα χαρτια παλι ο διορισμενος.. τα ιδια κανουν και αυτοι και χειροτερα αλλα καμια τιμωρια στον προπονητη μας ριξανε ποτηρι και βγαιναν και λεγανε μαλακιες... δεν διαφωνω οτι ολο αυτο μας συμφερει αλλα αν τιμωρηθει η μπουγατσα θα πρεπει να τιμωρηθει για οσα κανει ο διορισμενος τοσα χρονια.... το κυπελο θα ερθει στην ΛΕΩΦΟΡΟ οπως αξιζει...... ο πρασινος λαος θα γραψει παλι ιστορια στις κερκιδες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. gruenerteufel17/4/14 8:40 π.μ.

    ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΑΝΑΜΙΚΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΑΝΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΟΚ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βαγγελης17/4/14 11:19 π.μ.

    «Η υποδοχή του Ολυμπιακου ήταν υποδειγματική. Διδάξαμε αρχές και ήθος. Δείξαμε ότι έχουμε κάνει μεγάλο αγώνα για τη βία μέσα στα γήπεδα. Έφτασε η αποστολή στην Τουμπα χωρίς κανένα πρόβλημα. Από αυτή την υποδοχή το ποδόσφαιρο κέρδισε. Μετά το τέλος του αγώνα, μου λένε, ότι υπήρξαν γεγονότα με παίκτες του Ολυμπιακου. Εγώ δεν τα είδα αλλά μετά που κατέβηκα στα αποδυτήρια, δεν είδα τον κ. Μιτσελ να υποφέρει αλλά να θέλει να φύγει από την Ελλάδα. Αν θέλει να φύγει, μπορεί να αποχωρήσει. Όλα τα άλλα είναι μικρότητες. Σήμερα ήταν μια πεντακάθαρη νίκη. Από όσα χρόνια παρακολουθώ την ομάδα αυτή τη νίκη την χάρηκα πιο πολύ γιατί κερδίσαμε στο 99 λεπτό, το χαρήκαμε ιδιαίτερα, το αξίζαμε και το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο για τον Paok. Όλα τα άλλα τα οποία συζητιούνται, είναι δικαιολογίες από μία ομάδα που δεν συγκρίνεται με τον Παοκ. Αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να την ακούσετε. Στον Παοκ από την ημέρα που ξεκινήσαμε έχουμε κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια για την βία στα γήπεδα. Θεωρώ ότι έχουμε προσφέρει πάρα πολλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και σήμερα αν οι Ολυμπιακοι έχουν να πουν ότι μπήκαν φίλαθλοι στο γήπεδο, νομίζω φυσιολογικό είναι, να μπουν και πέντε φίλαθλοι μέσα να πανηγυρίσουν. Εγώ δεν έχω δει φιλάθλους του Παοκ να επιτίθενται σε ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακου, αν τα δω αργότερα ή αύριο θα τα καταδικάσω, αλλά από εκεί πέρα πρέπει να μάθουμε σε αυτό τον τόπο, ότι όταν μια ομάδα αξίζει να κερδίζει, όλοι μας να έχουν να πούμε μια καλή κουβέντα και όχι να ψάχνουν δικαιολογίες?»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα ζώα μόνο ζώα μπορεί να τους αντιμετωπίσουν. Αυτοί ήταν ικανοί να διέκοπταν το ματς στο 90φεύγα.. ευτυχώς εμείς δεν είμαστε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και σε όλα τα παιδιά των συνδέσμων τα υπόλοιπα εισιτήρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Siga pou 8a lipi8oume kai tis bougatses, emas gia ta epeisodia sto OAKA stis eksedres pou den apili8ike oute trixa podosfairisti fagame to prostimo tou aiwna kai 3 h 5 agwnistikes kekleismenwn. To xarika auto pou ekanan alla prepei na timwri8oun analogws, alliws na kseroume na ta kanoume kai emeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΗΜΝΙΟΣ17/4/14 4:03 μ.μ.

    ΚΑΤΑΝΤΙΑ........ΛΕΒΕΝΤΙΑΣ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου