Mε την ιστορία μας δεν παίζουμε!

Δύο γκολ ο Μπεργκ και σήμερα..

Σε ένα ματς που, πολλοί μπαίνανε στα τριπάκια αν ο Παναθηναϊκός πρέπει ή όχι να μην χτυπήσει το ματς απέναντι στην προσπάθεια σωτηρίας της μόνη ομάδας που βρίσκεται τόσο απέναντι στο σύστημα που κάνει κουμάντο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, οι παίκτες μας έδωσαν την απάντηση από μόνοι τους και έδειξαν για ποιο λόγο τέτοια τριπάκια είναι ανούσια όταν εμπλέκουν μέσα τον Παναθηναϊκό.


Ειδικά όταν ισοφαριστήκαμε σε 1-1 από τον Απόλλωνα 10' πριν το τέλος, θα ήταν πολύ εύκολο η ομάδα να χαρίσει έναν υπεροπολύτιμο πόντο στην ομάδα της Ριζούπολης. Όμως αυτά τα κάνουν άλλοι και τα δέχονται άλλης πάστας οπαδοί. Ακόμη και ο Ολυμπιακός να εξαρτιώταν από νίκη μας για να μην πέσει στην δεύτερη κατηγορία, δεν θα διαπραγματεύαμε ούτε για αστείο την ιστορία και την Παναθηναϊκή τιμή μας.

Οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι έξω από αυτόν. Και το σημερινό ματς ήταν η αποθέωση αυτού που λέω. Δύο καθαρές ομάδες με τους οπαδούς τους παρόντες μέσα στο γήπεδο μπήκαν και έκαναν το παιχνίδι τους και ο καλύτερος κέρδισε. Μακάρι όλα τα ματς να ήταν έτσι και όχι με παράδοξες εφτάρες, πέναλτι-φαντάσματα στο 90' με αποβολές και μυθικές ανατροπές.

Μακάρι... αλλά για όλα αυτά υπάρχουν ο Ολυμπιακός και τα παραρτήματα τους για να μας επαναφέρουν στην σκληρή πραγματικότητα.

ΥΣ: Μακάρι ο Απόλλωνας να μείνει στην κατηγορία, αν και σχεδόν ανέφικτο..

Σχόλια