Κάτι πολύ παραπάνω από ένα διπλό στο Καραϊσκάκη



88ο λεπτό και ο Αμπέιντ με φάουλ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα και διαμορφώνει το τελικό 0-3 μέσα στο πληγωμένο Καραϊσκάκη. Οι παίκτες μας ένα κουβάρι, να πανηγυρίζουν σαν τρελοί. Την ίδια στιγμή, Παναθηναϊκοί σε όλο τον κόσμο βρίσκονται σε έκσταση, παρακολουθώντας το πιο επιβλητικό διπλό στην ιστορία των ντέρμπι. Οι πανηγυρισμοί της Κυριακής, γίνονται πράσινα χαμόγελα υπερηφάνειας το πρωί της Δευτέρας. Τα συναισθήματα ,από την στιγμή που ο Πράνιτς σημείωνε το πρώτο γκολ, ήταν μοιραία στα ύψη.


Παίρνοντας τον δρόμο προς την Λεωφόρο όπου εκεί θα συνεχιζόταν το γλέντι της μεγάλης νίκης, πιάνω τον εαυτό μου να κάνει σκόρπιες σκέψεις με βασική, για ποιο λόγο πανηγυρίζω σαν να πήρα το Champions League μια νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό. Μήπως μίκρυνε ο Σύλλογος κι εγώ μαζί του; Αυτό ήταν και το "πείραγμα" των γαύρων. Ότι μας κερδίσατε μια φορά και βγάλατε ρα εσώψυχα σας. Πριν προλάβω να στρίψω στην Τσόχα, παίρνω την απάντηση μου από έναν μεγαλύτερο μου που μονολογούσε. Όχι πως δεν την ήξερα, απλά ήταν η ατάκα που μου έλειπε για να συνοψίσω αυτά που ένιωθα.

"Τόσα χρόνια το περιμέναμε να γαμήσουμε όλο το γαύρικο παρακράτος. Μας το χρωστούσε ο Θεός!"

Αυτός είναι και ο λόγος που πανηγύρισαν τόσο έντονα όλοι οι Παναθηναϊκοί αυτήν την νίκη και για αυτό δεν πρέπει να θεωρείται ως ένα απλό διπλό αλλά να τυγχάνει συμβολισμού πολλών πραγμάτων. Την Κυριακή το βράδυ νικήσαμε πάρα πολλά πράγματα. Όλα αυτά που τόσα χρόνια μας πετούσαν την ψυχολογία και την αξιοπρέπεια στα σκουπίδια. Υποτάξαμε με τον πιο εμφατικό τρόπο ένα ολόκληρο σύστημα. Και το κάναμε την κατάλληλη στιγμή. Όταν μας είχαν όλοι ξεγραμμένους. Όσο ποτέ άλλοτε. Πως λοιπόν να μην συμβολίσουμε αυτήν την νίκη με 1.908 πράγματα;

Οι 3 φορές που στείλαμε την μπάλα στα δίχτυα τους ήταν νίκη απέναντι στην αρχή του εφιάλτη το 1996 όταν στο ίδιο γήπεδο ένας Παπουτσέλης σφύριζε την έναρξη της πιο σκοτεινής περιόδου του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ήταν νίκη απέναντι σε κάθε ΔΣ της ΕΠΟ, της ΕΠΑΕ, της Σούπερ Λίγκας που διαχρονικά εξυπηρετούσαν τα συμφέροντα του Ολυμπιακού εις βάρος των υπολοίπων ομάδων. Ήταν επικράτηση απέναντι στους νόμους ζούγκλας που και χθες δώσανε ακόμη μια παράσταση. Ήταν ένα ΟΧΙ στα διαιτητικά στησίματα από τον... Θεό, όταν το άδικο πέναλτι που υπέδειξε ο Σιδηρόπουλος για να ξαναβάλει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι, πήγε άουτ. Ήταν ένα μάθημα απέναντι στον αλαζόνα Μαρινάκη που θεωρεί πως οι πάντες και τα πάντα είναι υποχείρια του, στον αλαζόνα κόσμο του που δεν έχει μάθει να χάνει και στους αλαζόνες παίκτες του Ολυμπιακού που διέδιδαν όλες αυτές τις μέρες σε φίλους και γνωστούς πως θα μας ρίξουν 3 και 4. Ήταν μια καθαρή νίκη απέναντι σε όλες τις βρωμιές που έχουν προηγηθεί.

Αυτή την νίκη μας την χρωστούσε ο Θεός. Ήταν τόσο δύσκολο να νικήσεις τον Ολυμπιακό κι ας έπαιζες καλύτερα. Το είχαμε μάθει με τον Καλόπουλο. Ήταν τόσο δύσκολο να χεις την τύχη με το μέρος σου και να αποδώσεις το καλό σου παιχνίδι. Το είχαμε μάθει το 2008. Την Κυριακή παίξαμε καλύτερα, νικήσαμε και τους διαιτητές και δεν είχαμε και γκίνια.

Αυτή η νίκη ήταν ένα ξέσπασμα συναισθημάτων στα οποία μας είχαν εγκλωβίσει τόσα χρόνια Κόκκαλης και Μαρινάκης. Τόσα χρόνια που απαγορευόταν να χάσει ο Ολυμπιακός. Πόσο μάλλον να ξεφτιλιστεί μέσα στην έδρα του.

Θαυμάσαμε μια ομάδα αποτελούμενη από πιτσιρικάδες και από παιδιά της ακαδημίας μας να παίζουν με τόσο πάθος όσο δεν έχουμε δει ποτέ ξανά και να νιώθουμε ότι χαίρονται για τον Σύλλογο, όσο χαιρόμαστε κι εμείς.

Την είχε ανάγκη αυτήν την νίκη ο κόσμος και ο Σύλλογος. Είναι έμφυτη η ανάγκη που δημιουργείται, ώστε αυτή η νίκη να γίνει σύμβολο και απαρχή της επιστροφής και παράλληλα της παρακμής του κόκκινου συστήματος που έχει διαλύσει τα πάντα. 

Την Κυριακή κερδίσαμε μια μάχη. Μπορεί σε 2 μήνες να παίξουμε τελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και εκεί ο Β.Μαρινάκης να κάνει επίδειξη ισχύος. Ξέρω πολύ καλά πως μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Όμως το μήνυμα της Κυριακής ήταν άκρως κατανοητό σε όλους και είμαι αισιόδοξος πως θα αξιοποιηθεί σωστά στο άμεσο μέλλον.


ΥΣ: Οι εικόνες στο Ιπποκράτειο, ήταν αντίστοιχες με εκείνες στο Κάραβελ πέρυσι. Τέτοιες έχει ανάγκη ο κόσμος του Συλλόγου.

Σχόλια

  1. Όχι ρε Press έχουν δίκιο τα παιδιά. Εγώ τις προάλλες ήμουν Λεωφόρο με μπουφάν του Παναθηναϊκού, φοβόμουν να πάω Πανόρμου, καλά για Κηφισίας, ούτε για αστείο. Λέω τι να πάω να κάνω


    Όσο για τις περιοχές; Γκύζη; κατακόκκινη; Ζωγράφου - Ιλίσια; Αν δεν έχεις διαρκείας του ολυμπιακού δεν περπατάς εκεί. Χολαργό - Παπάγου; ο 1 στους 2 φοράει μπλούζα γαύρου. Στα 3 "Π" Πατήσια, Πετράλωνα, Περιστέρι βγαίνεις άνετα με μπλούζα του γαύρου, οπότε;


    Αν σκεφτείς και αυτό που λένε οι αεκτζήδες, ότι η Λεωφόρος είναι κατεχόμενη, δεν έχουμε ούτε τη Λεωφόρο!! Δηλαδή ούτε το δρόμο που μας δίνουν οι γαύροι...


    Τελικά που είμαστε τόσοι Παναθηναϊκοί, που χωράμε;; Στο κώλο τους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε βαζει πεντε κανονες που τους 2-3 απο αυτους τους καταπατησε την περασμενη τριτη ο ιδιος.... τι να λεμε τωρα...


    Καλα για τους τιτλους, πραγματικα τι εχει να ζηλεψει ο Παναθηναικος απο το γαυρο σε τιτλους?????
    Περισσοτερους εχουμε απλα η γαμημενη η φαρα του τους εχει καπιλευτει


    Ρομπερτο, σε πονεσε που εφαγες ΤΡΙΑ(3) απο τα 19χρονα


    ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχουν την πουστια και το ψεμα στο αιμα τους τα παιδια. για αυτο ολη η Ελλαδα πανηγύρισε την Κυριακή. Δε νικησαμε μια ομαδα, νικησαμε ενα βρωμικο συστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ παραπανω απο διπλο ηταν. νικη σε ενα ολοκληρο συστημα ηταν που το ξεβρακωσαμε,ολης της βρωμιας και της πουστιας της τρουμπας,της κοκκινης δημοσιογραφικης προπαγανδας.
    διπλο απεναντο στους ζουλου ηταν. το επιπεδο φαινεται στην φαση του ολαιταν που τρεχουν πρωτα οι δικοι μας και μετα στο δευτερο ημιχρονο που δεν αντεχουν την πουτσα και χτυπανε τον αναστασιου.
    για να ειναι καποιος γαυρος πρεπει να συμφιλιωνεται με την κλεψια και την πουστια για αυτο χυσαμε ολοι οι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ με αυτη την τριαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.olympiacos24.gr/content/columns/alekos-adamantopoylos/35336-exase-o-olympiakos-kai-bghkan-bolta-ola-ta-saligkaria και ομως τα πιστεύουν..!!καλά αυτό το site έχει αρθρα γενικά που πραγματικά ειναι χρυσάφι και σε κάνει να αναρωτιέσαι αν υπάρχουν πραγματικά τέτοιοι ανθρώποι οι οποίοι όχι μονο εχουν το δικαίωμα να ψηφιζουν,αλλα και να επηρεάζουν συνειδήσεις..panathinaikospress αν μπορείς γραψε κανένα αρθρο για αυτο το site της παραπληροφόρησης και πουστιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο Τάσο για το κείμενό σου. Αφιερωμένο στους δήθεν ανεξάρτητους Νόβα Σπορτ Φμ , Σέντραγκολ Γκαζέττα , Σπορτ24 και Πάμεσπορτς που χρόνια τώρα διακυρήσουν το μεγαλείο του ΟΣΦΠ.


    Ραδιοσταθμούς και ιστοσελίδες , που ακόμη και τώρα αποκαλούν τον ΟΣΦΠ μόνιμο Πρωταθλητή. Μα πιό πολύ σε κάτι δημοσιογραφίσκους , τύπου Καίσαρη που μια ολόκληρη χρονιά λοιδωρούσαν και συκοφαντούσαν την ηγεσία του Παναθηναικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Πρες , αν στηρίζαμε την Συμμαχία , θα είχαμε τουλάχιστον 20,000 μέλη. Εμείς οι Παναθηναικοί , γινόμαστε πολλές φορές ελιτιστές , αγνοώντας απλά πραγματάκια , όπως ότι , μια απλή συνδρομή των 20 ευρώ , θα μπορούσε οικονομικά να ανασάνει το σύλλογο. (χρέη σε παίκτες , ανακαίνιση Λεωφόρου).


    Πάντως η νίκη στο Καραισκάκη απέναντι στο Θρήνο έδειξε 2 πράγματα:


    1. Το χρήμα δεν είναι το παν.


    2. Με σωστή οργάνωση και ΕΥΦΥΙΑ , μπορεί να κερδίσεις αντιπάλους , που στα χαρτιά , φαίνονται ανώτεροι της δικής σου ομάδας.


    Στην διοίκηση ήξεραν για την αξία του δυναμικού της ομάδας. Άλλωστε ο Αλαφούζος στην κοπή της πίττας , πριν το ντέρμπι , είπε μεταξύ άλλων ότι , ο Παναθηναικός έχει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βάλε και τη συνέχεια ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για στείλε.
    Έτσι το διάβασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπουαχαχαχαχα! Έχω λιώσει. ατσάλινο κοκαλοκαύλι χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τάσος Γ.4/3/14 2:26 μ.μ.

    Γιώργο αυτό είναι το σύστημα που ταΐζουν όλα αυτά τα χρόνια οι γαύροι.Τη δουλειά τους κάνουν αφού τα παίρνουν.Εμείς θα είμαστε πάντα εδώ να τους τα χώνουμε έτσι για να μην νομίζουν ότι παίζουν μόνοι τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τα credits στον ενα και μοναδικο DonQuixote απο το GWF


    --------------------------------------------------------------------------------------
    (του αναφερουν οτι δε ειπε τιποτα για Νανο, Αναστασιου και συνεχιζει)

    Δεν τους ξέχασα ρε μλκς! απλά τρέμουν τα δάχτυλά μου, δεν είμαι καλά λέμε, δεν μπορώ εύκολα να γράψω. Εχω δει το 3-4 στο καραισκάκη, το διπλό με Καπουράνη, την πρόκριση στο κύπελλο εκεί μέσα, το σημερινό τα ξεπερνάει όλα για πολλούς λόγους! Δεν με βλέπω να κοιμάμαι σήμερα... έχει και υγρασία στο υπόγειο :)

    ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΚΑΤΕΧΩΝ IQ 74120, ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΥΣΜΟΡΦΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΈΦΑΛΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΣΩΜΑΤΟΜΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΑΚΙΑ ΠΥΡΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ Γ Α Μ Η Σ Ε Σ!!! ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΡΕ!!! ΤΟΛΜΗΣΕ Ο ΜΙΤΣΕΛ, ΜΕ ΤΗ ΜΑΠΑ ΜΠΟΥΚΑΔΟΡΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΟΚΙΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΡΟΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΦΙΛΟΣΟΦΩΝ ΣΤΟ 4-4-2, ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΟΥ ΦΕΡΜΑ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ Ο ΦΕΡΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝ ΣΚΟΥΠΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙ, ΤΟ ΠΑΝΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΜΑΖΙ!!! ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΔ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΦΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ. ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ ΠΑΝΤΟΥ!!!

    ΝΑΝΟ!!!ΝΑΝΟ!!!ΝΑΝΟ!!! ΔΙΑΠΥΡΗ ΑΙΘΕΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΝΕΦΕΛΗΓΕΡΕΤΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΕΠΙΚΕ ΕΛ-ΣΙΝΤ, ΚΑΒΑΛΑΡΗ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ!!! ΕΙΣΑΙ Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ, ΜΙΑ ΞΥΡΙΣΜΕΝΗ ΝΕΜΕΣΙΣ, ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ!!! ΑΡΚΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΤΕΙ ΚΑΦΕΤΙ ΚΟΛΟΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ!!! ΣΕ ΑΓΑΠΩ. ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ. ΣΕ ΑΓΑΠΩ.

    ΠΑΡΑΝΟΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε εδω ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ να μας πασαρουν ως αντικειμενικο την τασο μαγουλα. Αυτον που εκανε περιγραφη στο gay-ros webradio και ελεγε "δε μας νοιαζει για τον αναστασιου, πηραμε πεναλτυ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άντε να γνωρίσουν τον ντάντι μέσα σε αυτό τον χαμό.. 7000 ψωλέ... εε νοματαίοι θα χάσουν τις ζαρτιέρες εκεί μέσα.
    Ο άλλος που φωταγώγησε την τρούμπα μετά τη μάντσεστερ γιατί δεν ανάβει τα λαμπάκια και τώρα που ήρθε ο στόλος. Ρατσισμό διακρίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΜΕ ΟΜΑΔΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ 50-50 ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΟΥ ΓΑΜΙΑ ΚΑΙ ΓΥΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΡΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μπραβο ρε press, απο τα καλυτερα κομματια σου, βγαλμενο μεσα απο την παναθηναικη ψυχη σου για τις παναθηναικες ψυχες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 0-3 με διαιτητη komanto,αλλα δεν τους εκατσε στους ξεφτιλισμενους να πανυγηρισουν την .Ως ποτε ρε παιδια θα μας προκαλουν ολοι μαζι (διαιτησια,μμε,αθλ.δικαιοσυνη),Εγω σιχαθηκα και δεν αντεχω να βλεπω και να ακουω να κανουν το ασπρο μαυρο,βαρεθηκα ,και κανω μια ευχη καποια διοικηση της παε να παρει την αποφαση να παρει την ομαδα απο αυτο το μπουρδελο οσο ειναι νωρις,και ας παιζουν μονοι τους προσπαθουν να ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΟ,και δεν τους σταματα τιποτα ουτε ο κουγιας,δεν μπορω να βλεπω αλλους σιδηροπουλους τρελαινομαι,μας δερνουν μες στα ματια μας και τιμωρουν τον δαρμενο.Παρτε την ομαδα να ΗΡΕΜΙΣΟΥΜΕ,και ας παιζουμε στην κυπρο,εκει τουλαχιστον θα μπορουν τα παιδια και ο αναστασιου να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ με ανθρωπους και οχι με ΚΑΡΙΟΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. που και να μην το εληγε αρον αρον ο σιδηροπουλος , ετσι οπως ειχανε χασει τα αυγα κ τα πασχαλια οι μουλοι το σκορ θα ξεφευγε



    μπραβο σε ολη την ομαδα που εγραψε ιστορια μεσα στο τηγανι



    υγ. ακου ρε πουστη που θα επαιρναν και αηττητο οι απογονοι σε ενα πρωταθλημα του κωλου με παραρτηματα και φουλ συστημικες αβαντες , ετρεμαν τα κοκκαλα του μπομπεκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. δεν ηταν ο Μαγουλας αυτος ρε φιλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. το σπορεφεμ και σπορτντει δεν ειναι ανεξαρτητο και το ξερουν μεχρι και οι πετρες ρε φιλε,τα υπολοιπα δεν τα ξερω διοτι δεν ακουω ραδιο.Το γκαζετα μια χαρα ειναι παντως,το μονο αθλητικο σαιτ που μπαινω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φίλε Σασούκε , έγραψα για δήθεν ανεξάρτητα σάιτ. Προφανώς , δεν είναι ανεξάρτητα. Το γκαζέτα κατά την γώμη μου , ίσως είναι και το πλεον χειρότερο σάιτ, αν σκεφτείς ότι εκεί αρθρογραφεί ο Νικολακόπουλος και λέει την άποψή του ο Αλέφαντος.


    Όλα περίπου τα ίδια υποστηρίζουν και σαφώς είναι περισσότερο φιλοολυμπιακά παρά φιλοπαναθηναικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τάσος Γ.4/3/14 9:22 μ.μ.

    Φίλε Γιάννη σε καταλαβαίνω γιατί εχω φτάσει κι εγώ πολλές φορές σε αυτό το σημείο να τα παρατήσω γιατί δεν αντέχω να βλέπω τη βρωμια τους πάντα όμως υπερισχύει η αρρώστια μου για τον Παναθηναϊκό.Και να σου πω και κάτι όχι ρε μάγκες δεν θα τους αφήσουμε να παίζουν μόνοι τους θα είμαστε εδώ να τους μπαίνουμε στο μάτι και να είστε σίγουροι οτι δεν θα κρατήσει για πολυ ακόμα η βρωμια τους,θα το δείτε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να παραδεχτούμε ότι καλύτερή ομάδα στο Facebook είναι ο ολυμπιακός. Εμείς είμαστε καλοί μόνο για το γήπεδο, για να ρίχνουμε καμιά τριάρα, ως εκεί. Στο Facebook όμως??? Πως να τους φτάσουμε??


    Φήμες λένε ότι μια ακόμα τέτοια δήλωση να κάνει ο Τριμπέρτο μετά τα νέα τεμάχια που θα μαζέψει σε Τούμπα, Ολντ Τράφορντ και Κύπελλο, θα αναλάβει με συνοπτικές διαδικασίες τη θέση του Καραπαπά...


    Μη σας φανεί παράξενο αν το καλοκαίρι ο θρύλως των τριάρων ψάχνει για τερματοφύλακα... Μια νέα θέση γενιέται για τον Τριμπέρτο ως υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Gayρος. Είναι από τους παίκτες που αντί να μιλάνε στο χορτάρι, μιλάνε στο Keyboard... Goodnight Καράπαπα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για το Γκαζετα δεν ισχυει αυτο επειδη μπαινω καθε μερα.Επισης αρθογραφει ο Νικολογιαννης(παλιοτερα ο Βασιλαρας),ο Αθανασιου,ο Κολκας και ατομα απ ολες τις ομαδες οπως ειναι λογικο.Ο Αλεφας σπορτντογκ γραφει απλα σου βγαζει και λινκ να μπεις απο το γκαζετα γιατι προφανως ανηκουν στον ιδιο ομιλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εμένα δεν μου αρέσει. Εμένα μου αρέσουν τα καθαρά σάιτ. Όχι το έτσι και αλλιώς. Γράφει ο Νικολακόπουλος , ο Αλέφαντος τα οποία σχόλια του τα δείχνουν _αρκετά μεγάλο κομμάτι_ και μετά βάζουν το λινκ.


    Καθαρά σάιτ : Παναθηναικός Πρες , Πράσινα νεα , Λεωφόρος , Αιώνια Πιστός και Παναθηναικός Κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου