Είμαστε ακόμα ζωντανοί!


Έστω και στην παράταση πήραμε το διπλό στην Πόλη και επιβληθήκαμε με 60-65 και συνεχίζουμε το κυνήγι της πρόκρισης για τα προημιτελικά της Euroleague. Πλεόν είμαστε ισόβαθμοι με Μάλαγα και Φενέρ. Επόμενο ματς...η συνάντηση του αιώνα! Τρίποντο-Αλβέρτη αυτό του Ματσιούλις που μας πήγε στην παράταση.

Η ομάδα σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ματς δεν άφησε τους Τούρκους να χτίσουν διαφορές. Αντιθέτως το ματς δεν πήγαινε πάνω από 5 πόντους διαφορά. Αποτέλεσμα αυτού να μας κάτσει το τρίποντο του Ματσιούλις 13'' πριν το τέλος σε ένα ρεσιτάλ χαμένων τριπόντων στο τελευταίο 1:30.

Σημασία έχει η νίκη και το πετυχημένο ντεμπούτο του Αλβέρτη που από σήμερα πρέπει να προγραμματίζει την αποστολή με την ομάδα του Ζοτς στο ΟΑΚΑ.


ΥΣ: Προφανώς η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση της ομάδας δεν πρέπει να βρίσκεται στα ύψη. Αυτό κάνει ακόμη πιο σημαντική την σημερινή νίκη.

ΥΣ2: Ο Ματσιούλις πάλι χωρίς λόγο και αιτία, 30'' πριν το τέλος της παράτασης αντί να χαλάσει χρόνο πήγε κι έκανε αποτυχημένη επίθεση στα 5''. Αυτά δεν είναι νορμάλ.

YΣ3: Του Μητσάρα φέτος δεν του βγαίνουν οι τελευταίες επιθέσεις..

Σχόλια

  1. Και τώρα όλοι ΟΑΚΑ! Δεν χάνετε αυτό το ματς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο επόμενο ματς πρέπει να κλείσει μια παρένθεση που λανθασμένα άνοιξε πριν ένα χρόνο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου