Ζοτς: "Δεν εγκαταλείπω την Αθήνα, τον Παναθηναϊκό και τους φίλους μου για τίποτα φίλε!"


2009... και ο αντπρόεδρος των Ράπτορς, Μαουρίτσιο Τζεραρντίνι, και φίλος του Ζοτς έρχεται στην Αθήν για να πείσει τον κόουτς να πάει στην Αμερική και να αναλάβει τους Τορόντο Ράπτορς. Κατά την διάρκεια της συζήτησης που είχαν, του έριξε στο τραπέζι ένα απίστευτο και μυθικό συμβόλαιο που δεν θα μπορούσε ο κόουτς να βρει σε καμία Ευρωπαϊκή ομάδα.

Τότε ο Ζοτς πήρε τον λόγο και του είπε:


"Άκουσε με καλά. Ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά που μου προσφέρεις, αλλά πρέπει να γνωρίζεις ότι εγώ δεν φεύγω από την Αθήνα. Δεν έχουν σημασία τα χρήματα, ούτε οι πολυτέλειες. Εδώ είμαι στην δεύτερη πατρίδα μου, στον Παναθηναϊκό, είμαι άναμεσα στους φίλους μου και περνάω σπουδαία. Όλα αυτά δεν θα τα εγκατέλειπα για τίποτα φίλε!"

Και στην συνέχεια απεύθυνε τον λόγο και σε έναν φίλο του:

"Έλα ρε Δημήτρη... πες στον Μαουρίτσιο πως περνάμε εδω. Πες του ότι αποκλείεται να τα αφήσω πίσω μου όλα αυτά για να πάω στο NBA."

ΥΣ: Από το χθεσινό ένθετο-αφιέρωμα του Goal.

Σχόλια

  1. Πρέπει να κάνει τα πάντα ο Γιαννακο να τον πείσει να γυρίσει σύντομα. Βαρέθηκα να διαβάζω αφιερώματα και να αναπολώ τί είχαμε. Φτάνει πια αυτό το αστείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ManoloSISMANIDIS19/3/14 1:10 μ.μ.

    Zotttttttssssssss ela spiti sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από επικοινωνιακα τρικ του ΔΓ χορτάσαμε. Από εδώ και πέρα μόνο με πράξεις μπορεί να με πείσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πίεση του ασκεί ενώ ξέρει ότι ο Ομπραντοβιτς έχει διετές συμβόλαιο . Μετά αν πει ότι θα το τιμήσει σαν κύριος με Κ κεφαλαίο που είναι , θα βγει και από πάνω ο ιππότης . Τα λεφτά να τον φέρει πίσω αυτός τα έχει οπότε αν ψήνεται να τον φέρει πίσω να τα σαρώσουμε όλα τα κύπελλα ας το κάνει χωρίς πολλά λόγια . Την αξιοπιστία του την έχει χάσει προ πολλού με άραβες , κινέζους και λεφτά στην μπάλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ομπραντοβιτς δεν είναι πρόσωπο είναι Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ προσωποποιημένος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. gruenerteufel19/3/14 5:36 μ.μ.

    ΟΣΟ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΖΟΤΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΦΥΓΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ Ο ΖΟΤΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΝΑΦΕΡΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ
    ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ!!! ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΕΚΤΟΞΕΥΣΕΙΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ!!!! ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΠΕΡΙΣΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΖΟΤΣ??? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟΤΕ??? ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ??? ΕΔΩ ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ 5ΑΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΣΗ ΠΑΡΩΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Giorgos Martinis20/3/14 4:27 μ.μ.

    γυρνά πίσω ΜΕΓΑΛΕ δεν υπάρχει ένας που να είναι αντίθετος σε αυτό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου