Πόλεμος μέχρις εσχάτων....


       Αδέρφια βρισκόμαστε σε πόλεμο...Χθες έσκασε σαν βόμβα η είδηση που αφορά το ιστορικό μας σπίτι,ρο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Μάθαμε ότι η κυβέρνηση παραχώρησε τα προσφυγικά απέναντι από το γήπεδο στο ΤΑΙΠΕΔ στην προσπάθεια που κάνει να ξεπουλήσει τα πάντα όσο όσο μόνο και μόνο για να βρεθεί ρευστό.


      Αυτό είναι κάτι που επηρεάζει και το γηπεδικό θέμα του Παναθηναϊκού. Έχουν στα σχέδια τον αφανισμό του Απόστολος Νικολαΐδης μια και βγήκαν στην επιφάνεια σχέδια που έχουν στα χέρια τους σύμφωνα με τα οποία το γήπεδο δεν υπάρχει πουθενά.Το εξαφάνισαν ως δια μαγείας.Δεν ξέρουν όμως ότι ο πράσινος γίγαντας,ο λαός του Παναθηναϊκού θα τους εξαφανίσει εν μια νυκτί τους ίδιους.

     Αφού πρώτα όλα αυτά τα κοπρόσκυλα,οι πουλημένοι πολιτικάντηδες υπάλληλοι των ξένων συμφερόντων φρόντισαν να ξεπουλήσουν τις ζωές μας, τώρα ετοιμάζονται να γκρεμίσουν και τα όνειρα μας,να μας πάρουν και το τελευταίο ιδανικό μας,την ομάδα μας,το σπίτι μας. Εκεί που έχουν γαλουχηθεί γενεές Παναθηναϊκών. Εκεί που έχουν γραφτεί χρυσές σελίδες όχι μόνο της ιστορίας του Π.Α.Ο. αλλά και του Ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς εκεί η Εθνική ομάδα έχει πετύχει ιστορικές επιτυχίες,εκεί που μέχρι σήμερα μαθαίνουν οι νέες γενιές τι σημαίνει Παναθηναϊκός. Εκεί που κάθε φορά που αγωνίζεται το τριφύλλι δημιουργούνται εικόνες μαγικές από κόσμο και ομάδα.Αυτό το ζωντανό μνημείο θέλουν να το εξαφανίσουν.Και για οικονομικούς λόγους ,για να κονομήσουν πάλι τα λαμόγια,αλλά και για να καταστρέψουν τον Παναθηναϊκό,ο οποίος τείνει να γίνει πλέον κοινωνικό φαινόμενο που το φοβούνται όπως φοβούνται και τους οπαδούς του.

     Αυτό τον φόβο τους είναι στο χέρι μας να τον μετατρέψουμε σε πράσινο τσουνάμι που θα τους πνίξει όλους.Το 2008 βγήκαν 30.000 για να διώξουν τον σοφέρ. Τώρα άραγε πόσοι πρέπει να βγουν;
Εδώ δεν χωράνε εμπάθειες.Τη δύσκολη αυτή στιγμή δεν πρέπει να σε νοιάζει φίλε Παναθηναϊκέ αν πρόεδρος είναι ο Αλαφούζος,αν η ομάδα παίζει καλά,αν είναι σωστές οι επιλογές του Νταμπίζα,αν συμφωνείς με το πλάνο του Αναστασίου. Εδώ παίζεται η ύπαρξη του Παναθηναϊκού. Κρίνεται αν η ομάδα θα μείνει στο δρόμο και θα ψάχνει από εδώ και από εκεί για γήπεδο να παίξει.Τώρα που υπάρχει στα σκαριά από τη διοίκηση να ανακαινιστεί το σπίτι μας,φαντάσου ξαφνικά να το δεις γκρεμισμένο.Αυτή την εικόνα μόνο φέρτε στο μυαλό σας και αποφασίστε τι θα πράξετε....

     Εδώ και καιρό φωνάζουμε και λέμε πόσο σημαντικό είναι όσοι Παναθηναϊκοί ψηφίζουν στην Αθήνα να στηρίξουν στις δημοτικές εκλογές το ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΌ ΚΙΝΗΜΑ. Πολλοί γέλαγαν και το θεωρούσαν αστείο να το ψηφίσουν.Μάθετε τι είναι το ΠΑΝ.ΚΙ και πιο το έργο του.Δώστε του δύναμη για να μπορέσουμε να τους χαλάσουμε τα σχέδια.Αφήστε τα λαμόγια και τους φασίστες που εποφθαλμιούν να πάρουν τον δήμο.Να έχετε σαν κριτήριο μόνο το συμφέρον του Παναθηναϊκού. Τίποτε άλλο δεν μπορεί να αλλάξει έτσι και αλλιώς στην Αθήνα.Μην περιμένετε τίποτα από αυτούς.Μόνο κακό μπορούν να προκαλέσουν.Χαλάστε τους τα σχέδια μπορείτε....

     Βάλτε στο μυαλό σας ότι η ιστορία γράφεται στους δρόμους αδέρφια.Μόνο εκεί θα νιώσουν την δύναμη μας,τη δύναμη του πράσινου λαού που ξέρει να αντιστέκεται και να διεκδικεί το συμφέρον της ομάδας του.Για να συνεχίσει να υπάρχει ο Παναθηναϊκός και το ιστορικό μας σπίτι χρειάζεται μόνο εμάς.Μην τον αφήσετε μόνο του  απέναντι στα λαμόγια.....

                                                                                 Τάσος Γ.

Σχόλια

  1. Μπράβο Τάσο. Πάντως όσο είμαστε μια γροθιά δεν θα κάνουν τίποτα. Η ΠΑΕ μαζί με τον Ερασιτέχνη ας θωρακίσουν το γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ12/3/14 1:25 μ.μ.

    EIΣΑΙ ΩΡΑΙΟΣ ΜΑΓΚΑ.....ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΞΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ...ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τάσος Γ.12/3/14 1:48 μ.μ.

    Να σαι καλά αδερφέ.Όλοι μας πρέπει να αφυπνίσουμε τον διπλανό μας.Δεν περισσεύει κανείς σε αυτή τη μάχη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τάσος Γ.12/3/14 1:49 μ.μ.

    Έτσι ρε Γιώργαρε ακριβώς αυτό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τασο τα λάθη της προηγούμενης 15ετίας , δεν είναι εύκολο να διορθωθούν. Και δεν είναι μόνο λάθη εποχής Τζίγγερ αλλά και πολυμετοχικών. Άλλωστε όλοι (Τζίγγερ , πολυμετοχικοί) ήθελαν να πάμε ΟΑΚΑ.


    Κανείς δεν σκέφτηκε την Λεωφόρο. Πρέπει να σου πω ότι από το έτος 2008 έλεγα ότι ο Βοτανικός ήταν λάθος , ως επίσης και η επιλογή του ΟΑΚΑ. Μια πενταετία λαθών , στο γηπεδικό , _ δεν με ενδιαφέρει τι θα γράψουν άλλοι_ , δεν είναι εύκολο , να τα διορθώσεις και να τα φέρεις εκεί που όλοι θέλουμε ή τουλάχιστον οι περισσότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τάσος Γ.12/3/14 2:41 μ.μ.

    Από τη στιγμή που για πρώτη φορά στην ιστορία μας Ερασιτέχνης και ΠΑΕ είναι ενωμένοι και από την ώρα που ο Αλαφούζος έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλουμε Λεωφόρο τότε όλα γίνονται.Ο Βοτανικός έχει καταρρεύσει από καιρό και ΟΑΚΑ απλά δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο φίλε ! Πρώτα θα πειράξουν την Βουλή των βολεμένων και πολύ μετά την Λεωφόρο ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τάσο , υπάρχει Π.Δ. για την Διπλή Ανάπλαση. Ως ειδήμων , θεωρώ ότι θα έχουμε πρόβλημα. Το ότι Ερασιτέχνης και ΠΑΕ είναι μαζί , αυτό είναι πολύ θετικό.


    Πάντως , πες ότι στην περίπτωση του Βοτανικού κάνει πίσω η ΠΟλιτεία λόγω ρευστού και μεγάλου κόστους συντήρησης και λέει στα κομμάτια το όλο πρότζεκτ , με το ΟΑΚΑ τι γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εσύ που το ξέρεις ότι είναι ουτοπικό ; Εγώ είδα την πλήρη μελέτη , τις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για την χρηματοδότηση και την εύκολη αναπρασαρμογή του περίγυρου του γηπέδου από ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ και σοβαρούς ανθρώπους όπως ο Κίμωνας Βενέρης . Δεν ξέρουν αυτοί που τον έψαξαν τόσους μήνες και παρουσίασαν πλήρη μελέτη και ξέρετε όλοι οι άλλοι . Μάλιστα μάλιστα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνέντευξη (Sentra 103,3) του Γενικού γραμματέα του Παναθηναϊκού Κινήματος Νίκου Αβραμίδη.

    http://www.youtube.com/watch?v=2qP4hBaJE_g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τα άλλα που λες ότι δεν σχολίασα και υπονοείς την αδειοδότηση , αυτή θα γίνει περί το τέλος Μάρτη , ως τότε έχουμε χρόνο , δεν χρειάζεται να μιζεριάζουμε από τώρα μέχρι τις υπόλοπες 20 μέρες.

    Ως προς τον Βοτανικό , έχω κάνει ανάρτηση σε αυτό το μπλογκ , πριν 1 έτος , την
    ξέρεις γιατί είσαι παλιός. Σε εκείνη την ανάρτηση απέδειξα με στοιχεία και με βάση την γνώση μου , ως ειδήμων , ότι το κόστος κατασκευής ενός γηπέδου 40,000 θέσεων θα φθάσει κοντά στα 90 εκατομμύρια ευρώ.

    Αν εσύ ξέρεις κανέναν που να βάλει τόσα λεφτά να μας τον πεις. Γιατί εγώ δεν βλέπω κανέναν , μάλιστα αν πάρει και τον Παναθηναϊκό θα έχει στην πλάτη του και ένα φορτίο 25 εκατομμυρίων ευρώ , ως χρέος.

    Ως προς το ΟΑΚΑ που λες , καμία πολιτεία δεν θα αφήσει να γίνει δεύτερο δίδυμο γήπεδο δίπλα σε ένα άλλο. ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός , επιχειρηματίας , με στοιχειώδες μυαλό δεν θα το αφήσει να γίνει.

    Δεν θα αφήσει να κτισθεί δίπλα γήπεδο , ίσης ή έστω μικρότερης χωρητικότητας από το υφιστάμενο , γιατί το υφιστάμενο θα μείνει άδειο και δεν θα υπάρχει ρευστό να συντηρηθεί.

    Για να μην ξανακούσω τέτοια άποψη που την θεωρώ , επιεικώς βλακεία , αν η ΠΑΕ αποφασίσει να πάει στο ΟΑΚΑ , η πολιτεία θα της πει , ότι της το παραχωρεί _το ήδη υφιστάμενο_ με ευνοϊκούς όρους για μια 20ετία. Τίποτα άλλο δεν πρόκειται να δεχθεί , ούτε νέο γήπεδο , που δεν εξαρτάται μόνο από αυτή , αλλά και από τον Δήμο Αμαρουσίου και την Πολεοδομία.

    Η μόνη λύση είναι η Λεωφόρος , που θα ανακαινισθεί και θα επεκταθεί όπως οι περισσότεροι ελπίζουμε από το καλοκαίρι και μετά. Προσωπικά , είμαι του μέτρου και όχι της μεγαλομανίας , το γήπεδο ως έχει με μια μικρή επέκταση κερκίδων και τοποθέτηση στεγάστρων παντού , μου αρκεί.

    Μακάρι να ευοδωθούν τα σχέδια του Ερασιτέχνη με την αγορά δίπλα οικοπέδου από τη Λεωφόρου και την δημιουργία μικρού αθλητικού κέντρου. Τότε , σιγά-σιγά τα όνειρα του ΠΑΝΚΙ για ένα μεγάλο γήπεδο , θα πάρουν σάρκα και οστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεταφορα εκλογικων δικαιωματων στον δημο της Αθηνας οποιος δεν το εχει κανει ηδη . Και την ημερα των εκλογων θα δουν ολοι οι εμπλεκομενοι φορεις που υπηρετουν συμφεροντα τριτων την δυναμη του παναθηναικου λαου . Μελη στο παναθηναικο κινημα με το συμβολικο ποσο των 10 ευρω , τυπωμα αφισων , αυτοκολλητα και καθε λογης δραση . Μτεριομαστε ακομα μια φορα και μιζεροι και σκεπτικιστες δεν χωρανε σε αυτο το πρασινο ποταμι . Στηριξη στις καλπες στο παναθηναικο κινημα και παμε οπως το 2008 !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Γιαννακοπουλος γενικα σε οτι εχει να κανει με το ποδοσφαιρικο τμημα ειναι υποπτος...


    μπλεξαμε με υποπτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου