Χαμηλοτάβανος ενθουσιώδης και αφελής ..

Η στιγμή του λάθους του Ζέκα..

  Αυτή είναι η ομάδα μας, χαμηλοτάβανη αφελής και με κάποιες επιθετικές περιορισμένες εξάρσεις. Το πινακάκι των αποτελεσμάτων λέει οτι από ομάδες της πρώτης 6 άδας έχουμε χάσει και από τον Ολυμπιακό ( εντός ) και από τον Πάοκ και από τον Ατρόμητο ( εντός ) και από τον Πανθρακικό ( εντός ) και τώρα συμπληρώσαμε ακόμα μια ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης.


Θα παίξουμε 30 - 40 λεπτά καλά αν σκοράρουμε έχει καλώς . Αν πάλι φάμε γκολ αυτό ήταν και το τέλος το παιχνιδιού είτε το φάμε στο 45 ' είτε στο 85 '. Κάτι που πρέπει να κοιτάξει να διορθωθεί στο μέτρο του δυνατού.

   Από ποδοσφαιρική αφέλεια άλλο τίποτα .. ειδικότερα όσον αφορά τις καταστάσεις άμυνας . Θα αρχίσουνε τις πασούλες στη περιοχή μας ..τσουπ θα τους φύγει μια πάσα..προς τα πίσω θα κάνει ο αντίπαλος το κλέψιμο τετέλεσται. Έτσι έγινε και σήμερα δύο τρεις φορές ,τη μια τη πληρώσαμε.
Ο Αναστασίου για μια ακόμα φορά είδε λάθος τον αγώνα, πρώτη αλλαγή στο 75 τον καλύτερο του
παίχτη τον Κλωναρίδη ..Ενώ επιμένει να βάζει τον Τριαντάφυλλοπουλο δεξί μπακ χωρίς το παιδί να ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ...

  Όσο για την επίθεση τι να πει κανείς.. με τον καημένο τον Μπεργκ ανάμεσα σε δύο θεριά ( Σανκαρέ και Γκοιάν) να παλεύει να πάρει κεφαλιές μόνος του επειδή πρέπει να παίζουμε με έναν επιθετικό, Ολλανδικό στυλ και άλλα ωραία .. Ο δεύτερος επιθετικός που πήραμε τον πήραμε τραυματία και ίσως να είναι έτοιμος να παίξει με τον Παοκ.

Τον Αλαφούζο και τα μάτια μας......πφ προσοχή να μη χάσουμε την 4-5η θέση. Άλλωστε ενώ όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν εμάς οι ευχάριστες ειδήσεις αναφέρουν τους διακανονισμούς έως το 2020 και πλεόνασμα το 2017.Τι και αν στο κέντρο είμαστε γυμνοί ειδικότερα οργανωτικά τι και αν στην άμυνα έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε παιδικά λάθη. Είπαμε υπάρχει πλάνο και όραμα .. πάνω από όλα.

Σχόλια