Δεν βλεπόμασταν...και φρόντισε να μην δει



Αν και βρισκόμασταν μπροστά στο σκορ μέχρι το 86' τελικά γκελάραμε και ήρθαμε ισόπαλοι με τους κομπλεξικούς της Κρήτης. Η ομάδα έκανε ένα πάρα πολύ άσχημο παιχνίδι, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο...παίζαμε άμυνα. Αγνώριστη η ομάδα σε σχέση με πριν 3 μέρες. Μια φορά μας ευνόησε και εμάς σφύριγμα της διαιτησίας (στο ξεκίνημα της φάσης του γκολ μας) και φρόντισε στο τέλος να μας γαμήσει με πέναλτι-οφσάϊντ.


Από το ματς με τον Παναιτωλικό η ομάδα περνάει ντεφορμάρισμα, αφού μόλις σε 2 παιχνίδια έχουμε παίξει καλά. Σήμερα, για μένα κάναμε το χειρότερο παιχνίδι της σαιζόν (χειρότερο και από αυτά με Πανιώνιο και Πλατανιά στον πρώτο γύρο). Η ομάδα δεν υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο παρά μόνο σε 2-3 φάσεις και παρουσίασε το απόλυτο μηδέν. Ειδικά το δεύτερο 45λεπτο ήταν σκέτη απογοήτευση, αφού μας είχε ο Όφη στο μισό γήπεδο με τους δικούς μας να παίζουν παθητικά και να μην μπορούν να βγουν μπροστά. Χαρακτηριστικό είναι πως ο Μπεργκ ήταν χαμένος και δεν παίζει να ακούμπησε την μπάλα πάνω από 5 φορές.

Η ομάδα ήταν κομμένη σε όλη την διάρκεια του ματς με το κέντρο να μην υπάρχει και με τον κύριο κανένα να κρατάει λίγο την μπάλα ώστε να μπορέσει λίγο η ομάδα κατά πρώτον να κερδίσει χρόνο (αφού είχε σκοπό να αμύνεται ) και κατά δεύτερον να υπάρξει μια στοιχειώδης ανάπτυξη. Αυτό δεν μπόρεσε να το κάνει κάποιος από αυτούς που παίζανε στο κέντρο και έτσι έκανε μπαμ με αυτόν τον τρόπο και η απουσία του Ζέκα.

Αυτό που με ενόχλησε στην εμφάνιση μας είναι πως η ομάδα κατέβηκε σαν να θέλει να "κλέψει" το ματς και όχι να επιβάλει τον ρυθμό της και να το πάρει. Λες και παίζαμε με κάποιον ποιοτικότερο αντίπαλο. Γιατί ακόμη και στο πρώτο ημίχρονο ψαχνόμασταν με αντεπιθέσεις. Αν και δεν έχω δει τα στατιστικά λογικά πρέπει απόψε να ήταν και ένα από τα λίγα ματς που δεν είχαμε την κατοχή, στοιχείο που μας χαρακτηρίζει την φετινή σαιζόν.

Η ομάδα παραμένει στην τέταρτη θέση και την Τετάρτη παίζει με τον πέμπτο Αστέρα Τρίπολης στην Τρίπολη. Εκεί το ματς θα έχει και άμεση βαθμολογική σημασία οπότε. 

Σχόλια

  1. Ακριβώς όπως το γράφεις . ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ..Και θα το εγραφα και αν τελικά μας καθόταν να κερδίσουμε . Ειδικά από το 50 και έπειτα η ομάδα έπαιζε όλη πίσω από τη μπάλα. Εντελώς λάθος διαχείριση του αγώνα από τον προπονητή που φάνηκε οτι φοβήθηκε το παίχνιδι τρομερά. Κατέβασα ενδεκάδα με 4 Σέντερ μπακ !
    Ωραία είχαμε απουσίες αλλά κάλλιστα θα μπορούσε να βάλει τον Ατζαγκούν στο κέντρο από τον Κουτρουμπη και να έχουμε καλύτερη αναπτυξη . Καλλιστα θα μπορούσε να βάλει τον Σπυρόπουλο δεξιά από τον Τριανταφυλλόπουλο π ειναι κεντρικός αμυντικός.
    Θλιβερή η εικόνα στα τελευταία 30 λεπτά να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε τον όφη λες και ειναι η Μπάρτσα είτε με φάουλ είτε διώχνοντας τη μπάλα στα περιστέρια.
    Τέλος τραγική διαιτησία μέ λάθη και για τις δύο ομάδες.
    Με τον τρόπο που παίξαμε να είμαστε ευχαριστημένοι για το Χ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε press πλακα κανεις
    Οτι εχουμε κανει κακες εμφανισεις και πολλες απο τις γκελες μας ηταν δικαιες το πιστευω. Αλλα σε ενα ματς που καθε 40-50 δευτερολεπτα εκοβε τη φαση για ανυπαρκτο φαουλ και τους εδινε τη μπαλα με το ετσι θελω πως ειναι δυνατον να παιξουμε ποδοσφαιρο. Συγγνωμη αλλα μετα απο τετοια σφαγη δε μπορω να μιλαω για μπαλα. Ειναι σα να λες σε εναν που δεν εχει ποδι γιατι δε τρεχει ποιο γρηγορα....


    Οι καρκινοι αφησαν τον πρακτωρα να στησει ολο το συστημα και τωρα το παρεδωσε στο χοντρο και μας γαμαει τον εγκεφαλο καθε κυριακη. και ο αλαφουζος δυστηχως δε μπορει να κανει τιποτα!!! Με παραγκες και οραματα δε γαμιεται η παραγκα...


    Ομαδα που νικαει και τις διαιτησιες δεν εχει υπαρξει ΠΟΤΕ. Εδω η ΟΜΑΔΑΡΑ του Κυραστα και του Μαρκαριαν δε τα καταφερε τι περιμενετε απο τα παιδια που εχουμε τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ατυχές , το να χάνεις την νίκη στο 86 λεπτό. Η διαχείριση του αγώνα , δεν βγήκε στον Παναθηναϊκό.

    Προσωπικά είμαι σχετικά ευχαριστημένος , με την έννοια ότι είχαμε πολλούς τραυματίες ποδοσφαιριστές, όπως και τιμωρημένους με κίτρινες κάρτες , που δεν έπαιξαν. Επίσης , η ομάδα έκανε την Τετάρτη ένα καλό ματς , δεν είναι εύκολο να το επαναλάβει και σε μια σκληρή ξένη έδρα.

    Οι ποδοσφαιριστές μας , είναι νέα παιδιά , πολλά από τις Ακαδημίες , δεν έχουν την πείρα που απαιτείται ώστε να διαχειριστούν τέτοια ματς και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

    Πρέπει όλοι να τους βοηθήσουμε χωρίς γκρίνιες και διάφορα άλλα παρατράγουδα, γιατί έρχεται το πολύ κρίσιμο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη και καπάκι το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ας ελπίσουμε ότι ο Πέτριτς που αγοράστηκε ώστε να προσφέρει στην ομάδα , στο ματς με τον ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι αναλυεις ρε αδερφε; Μας ΚΛΕΨΑΝΕ αλλους 2 βαθμους και αναφερεσαι στο κομμενο κεντρο και τον μπεργκ που δεν επαιρνε μπαλα; Με το που κλεβαμε τη μπαλα φαουλ λες και ηταν αγωνας μπασκετ. Γνησιο παραγκισιο κορακι το σημερινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλα ενταξει ειμαστε ανυπαρκτοι παρασκηνιακα , και δεν ειναι μονο το οφσαιντ στο πεναλντι
    ειναι οι ανυπαρκτες καρτες ειναι τα ανυπαρκτα φαουλ που μας κλεινουν στην περιοχη μας
    δεν μας σεβονται και δεν μας φοβουνται
    δεν ειναι πυρhνικη φυσικη το ελληνικο ποδοσφαιρο , ακομα ο αλαφουζος να το παρει αποφαση τι πρεπει αν γινει ;;;;;


    καθιστε τωρα με τα χιλια οικονομικα προβληματα που εχουμε να αναρωτιεστε γιατι παιξαμε ετσι και γιατι δεν μπηκε ο ταδε μεσα να παιξουμε καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επτάστερε, δεν διαφωνώ πολύ σ αυτά που λες, αλλά θα σου πω ένα πράγμα ρε φίλε..Τα συνθήματα που δεν προκαλούν τον "πανικό" που λες χρειάζονται και με το παραπάνω..1ον επειδή θα τα τραγουδήσει ΟΛΟ το γήπεδο (βλέπε ΠΑΟ με χέρια, ΠΑΟ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΝΙΑΜΟΥ κλπ). 2ον όλοι αυτοί που ξελαρρυγιαζόμαστε και δημιουργούμε τον πανικό το χρειαζόμαστε το "διάλειμμα". Θα φωνάξεις το σύνθημα, θα κάνεις παλαμάκια αλλά θα είναι πιο χαλαρά και θα μπορέσεις να πιάσεις και μια ανάσα..Άμα λέμε όλη την ώρα συνθήματα "πανικού" (που, μαζί σου φίλε, τα πάω τέρμα) κάποια στιγμή δεν έχεις ανάσα να φωνάξεις άλλο..Οπότε καλά κι αυτά τα συνθηματάκια για να συνερχόμαστε και λίγο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι ξεκαθαρο η ομαδα χρειαζεται προπονητη.Το ποδοσφαιρο που παιζει ειναι πολυ μετριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγά το απίστευτο
    Οταν εμεις οι ιδιοι μετα το ματς ασχολουμαστε με τα αγωνιστηκα μετα απο τετοια σφαγη που ΔΕ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ να παιξεις μπαλα, αυτοι οι εγκληματιες τι περιμενες να κανουν.


    Αμα ο κοσμος του παναθηναικου δε μπορει να ειναι συσπειρωμενος και στα βασικα.... θα μας γαμανε με καθε μεσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρες από φίλο μου στο ΦΒ έμαθα ότι ,ο διατητής ΔΕΝ έγραψε τίποτα για τον τραυματισμό του Καπίνο , αλλά έγραψε ότι έπεσαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο. Η ΠΑΕ πρέπει να αντιδράσει γιατί αν στη Λεωφόρο για 1-2 καπνογόνα , τρώμε πρόστιμα από 3,500 ευρώ και άνω , τότε για τον τραυματισμό παίκτη λόγω αντικειμένου από την κερκίδα , ποιά θα πρέπει να είναι η τιμωρία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΡΟΤΩΝΙΑΤΗΣ1/2/14 11:54 μ.μ.

    ΕΙΤΕ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ. ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΦΑΟΥΛ. ΕΝΤΑΞΕΙ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΟΜΩΣ. ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΦΑΣΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ Β ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ. ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ ΟΜΩΣ. ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ 5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΟΦΗ.ΤΩΡΑ, ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΟΦΣΑΙΝΤ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΟΦΗ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ. ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ Η ΘΑ ΒΑΛΕΙ.
    H OMAΔΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΩΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι ειπες τι μαλακια γαυρακο τραβα στο λιμανι τωρα και πεσε μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. γιωργος κορωπι2/2/14 8:22 π.μ.

    Γιατι δεν λες αν γινοταν στην Λεωφορο σε ματς με τους γαυρους....εκκενωση του γηπεδου θα ειχαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ2/2/14 12:15 μ.μ.

    ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με 30 φάουλ εναντίων σου και 10 υπέρ σου, ούτε η Μπαρτσελόνα δε θα έπαιζε μπάλα χθες...


    Φάουλ κάθε 3 λεπτά και κάρτα κάθε 15.... Μα γιατί δεν παίξαμε καλά;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νίκο , έκανα μια καλόπιστη κριτική στην ομάδα με αρκετή συμπάθεια στους παίκτες. Εννοείται ότι είμαστε συσπειρωμένοι σταβασικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου