Όταν η αγάπη κερδίζει τα χρήματα


Δεν θα το κουράσω. Δείτε τι έγινε χθες και θυμηθείτε τι έγινε την χρονιά που ο Παναθηναϊκός γινόταν 100 χρονών. Τρανή απόδειξη πως όταν υπάρχει πραγματική αγάπη γίνονται και πιο όμορφα και πιο οργανωμένα και πιο Παναθηναϊκά πράγματα..

ΥΣ: Κρίμα που σαν Παναθηναϊκοί δεν ήμασταν έτοιμοι να πάρουμε τον Παναθηναϊκό στα χέρια μας και σνομπάραμε την ευκαιρία αυτή. Η ιστορία γράφει για όλους, γράφει και για εμάς...

Σχόλια

  1. Ένα όνειρο πολλών και χρόνων είδαμε χθες στον Τάφο του Ινδού .
    Ποδόσφαιρο , μπασκετ , βόλει , πόλο , ράγκμπι και όλα τα άλλα αθλήματα του σύλλογου ενωμένα κάτω από την βάση της Παναθηναϊκής ιστορίας και ιδέας , την ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ .
    Βλέποντας τον Αλαφούζο μαζί με τους Γιαννακόπουλους και την ηγεσία του Ερασιτέχνη στην ίδια γραμμή πλεύσης για το καλό του συλλόγου , πώς να μην γεμίζεις αισιοδοξία ;
    Φυσικό επακόλουθο όταν ΟΛΑ τα τμήματα διοικούται από Παναθηναϊκές διοικήσεις .
    Ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ .
    Παντού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι για το υστερόγραφο. Αν κατάλαβα καλά λες ότι σνομπάραμε την ευκαιρία να πάρουμε σαν οπαδοί και την ΠΑΕ και ότι γράφει η ιστορία.


    Πιστεύεις (είτε εσύ είτε οι φίλοι του blog) ότι μέσα σε περίοδο κρίσης, θα μπορούσε ο κόσμος του Παναθηναϊκού να σηκώσει το βάρος ολόκληρου ερασιτέχνη και ολόκληρης ΠΑΕ και δεν το κάναμε;


    Τη ΠΑΕ την έχεις για πρωταθλητισμό, όχι για καλές πορείες στο Ελληνικό πρωτάθλημα και για πρωταθλητισμό υπάρχουν κάποιες απαιτήσεις οι οποίες σε μια καπιταλιστική κοινωνία μπορούν να πραγματοποιηθούν πολύ καλύτερα από ένα μεγάλο σίγουρο πορτοφόλι, παρά από πολλά μικρά και αβέβαια...


    Δε χάσαμε καμία ευκαιρία με τη ΠΑΕ. Αντίθετα φερθήκαμε μυαλομένα και απλώσαμε το χέρι μας μέχρι εκεί που φτάνουν αυτή τη στιγμή οι δυνάμεις μας και ίσως ακόμα παραπάνω γιατί είμαστε και τρελοί για το τριφύλλι. Θεωρώ ότι από μόνη της η ανάληψη του ερασιτέχνη αποτελεί μια υπέρβαση την οποία την τολμήσαμε... Ένα, ένα τα βήματα. Δεν υπάρχει ταβάνι στις φιλοδοξίες και μέχρι το που μπορεί να φτάσει η 13 αν είναι όλοι κοντά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε μου, αν θέλουμε να βρούμε δικαιολογίες γιατί δηλώσαμε απών από μια τέτοια ιστορική ευκαιρία, τότε μπορώ να σου βρω πολλές. Η αλήθεια όμως είναι ότι υπάρχουν εκατομμύρια Παναθηναϊκοί. Μόλις 9 χιλιάρικα είχαν τουλάχιστον ένα 20ρικο να διαθέσουν για την ομάδα τους για ένα χρόνο; Μην κοροϊδευόμαστε..


    Αν εμένα μου έμαθε η πολυμετοχικότητα και η μεταπολυυμετοχικότητα κάτι, είναι πως δεν πρέπει να περιμένω τον κάθε λεφτά να πάρει την ομάδα μου. Γιατί η ομάδα θα πηγαίνει καλά ή όχι ανάλογα με τις καύλες του και αν είμαστε καλά πιονάκια του.


    Το σχέδιο του Αλαφούζου ήταν το ιδανικό και απλά έτυχε να το εφαρμόσει ο Αλαφούζος. Και δεν φταίει αυτός για την αποτυχία του. Και ο Γιαννακόπουλος να ήταν στην θέση του, ζήτημα να μάζευε 3-4 χιλιάδες κόσμος παραπάνω. Και δυστυχώς το ήξερα ότι δεν θα πετύχαινε, γιατί δεν ζω σε γυάλα. Απλά είχα κρυφές να διαψευστώ.


    Δες την Μπαρτσελόνα που αποτελεί την αποθέωση της λαϊκής βάσης. Δεν σου λέω να συγκριθείς προφανώς, γιατί έχει άλλη αναγνωρησιμότητα και απευθύνεται στον δεκαπλάσιο και βάλε κόσμο από ότι εμείς. Όμως αναλογικά θα μπορούσαμε να κινηθούμε στα μονοπάτια της. Και τότε δεν θα περιμέναμε τον κάθε νονό να μας κάνει δώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Press ο κόσμος σιχαίνεται να βάζει το 20αρικό του και να βλέπει να ισοφαρίζεται από πέναλτι οφ σαιντ. Να βλέπει πέναλτι μαρς να μη σου δίνονται, να σε αδικούν ακόμα και με τη Βέροια (μέσα - έξω) και να σε ξεσκίζουν στα φάουλ και στις κίτρινες. Υπό αυτή τη κατάσταση μήπως να λέμε πάλι καλά που 9 χιλιάδες έδωσαν αυτό το 20άρικο;;;


    Αλλά όπως είπα και σε άλλο post η ευκαιρία να πάρει η Θύρα 13 τη ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δε χάθηκε, υπάρχει ακόμα. Αλλά δεν είναι μόνο ο ερασιτέχνης που έχει αναλάβει, ακόμα και η ίδια η Θύρα 13 που μετράει μόλις λίγα χρόνια που επανενώθηκε είναι ένα σχετικά νέο εγχείρημα και θέλει ακόμα χρόνο για να δυναμώσει... Όλα θέλουν το χρόνο τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ο κόσμος στηρίζει τον Σύλλογο ανάλογα με τα αγωνιστικά αποτελέσματα, τότε πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε πολλά πράγματα όπως τελικά πόσοι Παναθηναϊκοί είμαστε.


    Όσον αφορά την πίστωση χρόνου που πρέπει να δώσουμε στην λαϊκή βάση, είμαι σχεδόν σίγουρος πως αυτή η ευκαιρία χάθηκε. Την ΠΑΕ θα την πάρει κάποιος λεφτάς αργά ή γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου