Κούρασαν τα ανθρώπινα λάθη. Κούρασαν τόσο που δεν έχουμε δύναμη να φωνάξουμε

Δεν χρειάζεται καν γραμμή για να δει και ο πιο άσχετος πως ο παίκτης του Όφη είναι πιο μπροστά..

Μια φορά ο Παναθηναϊκός να ευνοηθεί από σφύριγμα διαιτητή και να πάρει ένα ματς. Μία!
Προφανώς χθες στην ανάπαυλα του ημιχρόνου πρέπει να έγιναν πολλές μίνι συσκέψεις για το φάουλ που δεν έδωσε ο διαιτητής και προήλθε το γκολ μας και το 0-1.


Προφανώς... γιατί στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής σφύριξε τα υπερτετραπλάσια φάουλ υπέρ του Όφη (4-17), γιατί ο επόπτης δεν είδε το πεντακάθαρο οφσάιντ που προήλθε η αποβολή του Ρισβάνη και η ισοφάριση του ματς.

Κάποια πράγματα είναι πολύ εύκολο να εξηγηθούν αλλά καθόλυ εύκολο να επιλυθούν.

Απολαμβάνουμε ένα ποδόσφαιρο που πρέπει ο Ολυμπιακός κατά πρώτο λόγο να ευνοείται και κατά δεύτερο να κάνει επίδειξη δύναμης σε άσχετα με αυτόν ματς (είτε μέσω των παραρτημάτων του, είτε μέσω δικών μας σφαγών).

Έχω κουραστεί εδώ και χρόνια να φωνάζω. Και μαζί με εμένα τόσοι άλλοι που απλά δεν ασχολούνται καν πλέον. Γιατί είναι ανούσιο όσο δεν υπάρχει ένας με στοιχεία να τους σύρει στα δικαστήρια. Ο Αλαφούζος καλά το πάει, αλλά δεν έχει όλο τον εξοπλισμό όπως φαίνεται.

Το είχα ξαναγράψει. Αν θέλουν μας καίνε την προσπάθεια την φετινή μέσα σε 3 εβδομάδες. Μέσα σε 3 αγωνιστικές μπορούν να καταστρέψουν την φετινή προσπάθεια. Δεν έχουμε ομάδα που να νικάει και την διαιτησία. Και δεν μπορεί καμία ομάδα στον πλανήτη να νικάει κάθε φορά τα 3 στα 5 ματς που θα παίζει με κόντρα διαιτησία. Με ένα σφύριγμα 4' πριν το τέλος σε στέλνουν σπίτι σου. Τόσο απλά.

Την Τετάρτη δεν τους έκατσε και πήραμε την πρόκριση γιατί παίξαμε μπαλάρα. Χθες τους έκατσε γιατί παίξαμε χάλια. Απλά πράγματα. Στόχος τους είναι να μην πάμε στον τελικό του Κυπέλλου. Στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουμε λογικά τον Όφη. Ας προετοιμάζεται και η διοίκηση και η ομάδα και ο κόσμος. Μόνο με μπαλάρα και σκυλίσιο πάθος θα περάσουμε. Αλλιώς με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα μας κόψουν.


ΥΣ: Διάβασα τα σχόλια που δεν συμφωνούσαν με την άποψη μου να υπερτονίσω την χάλια μας χθεσινή εμφάνιση και όχι τα ...ανθρώπινα λάθη. Έχετε δίκιο για 2 λόγους. Πρώτον επειδή πλέον το blog δεν...διαβάζεται μεταξύ μας και δεύτερον γιατί πριν μια δεκαετία κάπως έτσι καιγόταν από λίγο και άλλη μια νεανική ομάδα και τους στήναμε στον τοίχο επειδή δεν κέρδιζαν και τα κοράκια.

Όμως αυτό ένιωθα πως έπρεπε να γράψω εκείνη την στιγμή. Αν νιώθετε πως μπορείτε να εκφράζετε καλύτερα αυτά που πρέπει την στιγμή που πρέπει με στοχευμένες αναρτήσεις, ξέρετε ότι μπορείτε να το κάνετε. Στείλτε mail και το προχωράμε.

Σχόλια

  1. Το θυμάμαι σαν χθες το συμβάν. Ήμουν στην θύρα 9 της Λεωφόρου. Δεν έγινε κανένα επεισόδιο σε όλο το ματς , ζήτημα να πέσανε 2 καπνογόνα στη θύρα 13 και τίποτε άλλο. Μέσα στο γήπεδο ήταν πάνω από 10,000 κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΡΘΕΙΣ ΞΑΝΑ ΛΕΩΦΟΡΟ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΨΙΜΟ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ. ΘΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΛΑΓΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου