Λάθος στην άμυνα και ήττα στην Τρίπολη



Το πολύ καλό πρώτο ημίχρονο δυστυχώς δεν συνδιάστηκε με νίκη επί του Αστέρα. Αντιθέτως το λάθος της άμυνας μας στο 56', μας στέρησε 3 πόντους και έτσι πέσαμε στην πέμπτη θέση 2 πόντους πλέον πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης.

Το σημερινό ματς είναι σίγουρο πως προσφέρεται για πολλές ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν από το προπονητικό τιμ και τους παίκτες. Ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις φετινές μας εμφανίσεις και δεν αποτελούν κριτική προς την ομάδα.

Πάμε λοιπόν στα ερωτήματα..

Το σημερινό αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί άδικο; Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και με ένα λάθος, μας γύρισε τούμπα το ματς. Λάθος που δεν είναι το πρώτο παιδαριώδες στην άμυνα.

Έχει γίνει αναφορά στο ζήτημα της αμυντικής μας λειτουργίας στις προπονήσεις; Είχα γράψει στο προηγούμενο ματς για τον Καπίνο να μην παίζει τόσο πολύ την μπάλα με τα πόδια και να μην κάνει πάσες ριψοκίνδυνες γύρω από την μικρή περιοχή. Δυστυχώς σήμερα συνέβη κάτι παρόμοιο και η ομάδα το πλήρωσε με την ήττα. Και αυτό δεν το κάνει μόνο ο Καπίνο. Αντί να διώξουν την μπάλα, προσπαθούν με πάσες υπό πίεση να αναπτυχθούν από την άμυνα μας.

Συμβαίνει κάτι και συνήθως τα ξεκινήματα των δευτέρων ημιχρόνων είναι άσχημα με αποτέλεσμα να το πληρώνουμε; Πάλι σήμερα το λάθος έγινε στο πρώτο δεκάλεπτο του δεύτερου μισού.

Οι πολλές φάσεις που κάνουμε αλλά δε γίνονται γκολ σημαίνει ανικανότητα; Παίξαμε πολύ ωραίο πρώτο ημίχρονο, αλλά η ουσία είναι πως δεν..υπήρξε ουσία και δεν πετύχαμε κάποιο γκολ.

Η ομάδα σήμερα είχε σαφώς ανώτερη απόδοση από του Σαββάτου στην Κρήτη, αλλά για μένα δεν μπορεί να δικαιολογηθεί η θολούρα στο μυαλό της ομάδας μετά το γκολ που δεχτήκαμε. Οκ, μπορεί να στράβωσε εντελώς το ματς αλλά είχαμε κάτι παραπάνω από ένα μισάωρο για να πιέσουμε. Δεν πιέσαμε ουσιαστικά απλά είχαμε μια ανούσια κατοχή.

Τέλος πάντων.. δυστυχώς σήμερα η ήττα στοίχησε και βαθμολογικά. Επόμενο ματς με τον πάοκ την Κυριακή στον ναό. Γεμάτη Λεωφόρο με μυαλωμένους Παναθηναϊκούς! Οπαδούς και παίκτες.

Αν αύριο ξεκινούσαν τα playoff η βαθμολογία θα ήταν η εξής:

Πάοκ 2
Ατρόμητος 1
Αστέρας Τρίπολης 0
Παναθηναϊκός 0

Ούτε σήμερα έπαιξε μόνη της η ομάδα. Ο κόσμος έδωσε βρωντερό παρών.

Σχόλια

  1. skata@hotmail.com5/2/14 10:15 μ.μ.

    πεναλτυ? πειτε καμμια μαλακια παλι ντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν έχουμε χάσει μόνο από τις ομάδες της πρώτης 6άδας, αλλά της πρώτης 7άδας, ξέχασες να βάλεις και τον Παναιτωλικό μέσα...


    Πάντως επειδή οι οπαδοί του όφη έλεγαν ότι φωνάζαμε για τη διαιτησία για να δημιουργήσουμε κλίμα εν όψει των ημιτελικών γιατί και καλά έχουν καλύτερη ομάδα και θα μας αποκλείσουν, σήμερα κάνανε πρόβα Λεωφόρου... Μόνο 5-0 από τις μπουγάτσες... Με το 1,5 πόδι είναι στο τελικό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά ρε press είναι δυνατόν να δημοσιεύονται σε αυτό το blog απόψεις σαν αυτή της τελευταίας παραγράφου; Ενημέρωσέ μας αν είναι να μην κλικάρουμε και διαβάζουμε την ρητορική του τουλούμπα και των αυτών των θλιβερών που κράζουν τους παρόντες ενώ ΟΛΟΙ έχουν παρατήσει την ομάδα στις ορέξεις ενός μαριδάκι . Θα μας σώσει ο μεσίας στο άσπρο άλογο με τους κινέζους όμως ξέρω ξέρω ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιχνιδι που αφηνει πικρα. Παιξαμε καλα και δεν πηραμε τιποτα. Κριμα...

    Δεν θελω να ειμαι αδικος με τον παιχτη, αλλα ...

    Εχουμε χασει 2 παιχνιδια φετος από τον ζέκα. (θα μου πεις οτι εχουμε κερδισει άλλα. παω πασο.)

    Οπως και σήμερα ετσι και στο ματσ με τον Ατρομητο, στο 1-1, τον μαρκαρει το αμυντικο χαφ , χανει την μπαλα που βγαινει δεξια γινεται η σεντρα και το τρώμε. http://www.youtube.com/watch?v=u7N0WBjeVuk



    Και παλι λεω πως εκτιμω το φιλοτιμο που βγαζει αλλα ειναι "φτερό".Επιρρεπείς στο λαθος, αδυναμος χωρις προσφορα μεγαλη στην επίθεση.Δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι 3-4 χρονια στην ομαδα με 1-2 γκολ και χωρίς να μαθουμε ποτε οτι ενδιαφέρθηκε καμια ομάδα για την πάρτι του. Αυτο κατι λέει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για μένα δεν ευθύνεται αυτός στην φάση, αλλά οι προηγούμενοι που αντί να διώξουν την μπάλα του δίνουν πάσα εκεί πέρα.


    Όσον αφορά την συνεισφορά του στην ομάδα νομίζω πως φάνηκε η απουσία του το Σάββατο και το πως ήταν κομμένο το κέντρο. Ούτε εγώ τον θεωρώ κανέναν τρομερό παίκτη αλλά έχει κομβικό ρόλο στο φετινό ρόστερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φέτος χτίζουμε, θέλει υπομονή. Όσοι τα χώνουν στον Αλαφού μπορεί στο τέλος να εκτεθούν... Άλλωστε ποτέ δεν ήρθε σαν μεσσίας, ήρθε για να σουλουπώσει μια κατάσταση από το χείλος του γκρεμού και συνολικά εγώ βλέπω ότι τα καταφέρνει. Όποιος αυτή τη στιγμή μπορεί να βοηθήσει περισσότερο τον Παναθηναϊκό απ' ότι ο Αλαφούζος, ας χτυπήσει αύριο το πρωί τη πόρτα της Παναθηναϊκής Συμμαχίας και να πάει να πάρει ΟΛΕΣ τις μετοχές. Όλα τα άλλα είναι οδοντόπαστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως τα λες είναι τα πράγματα αδερφέ .
    Παρόλα αυτά μια αρνητική ψήφος κοσμεί το σχόλιό μου αλλά και το δικό σου σχόλιο .
    Ρε τι γίνεται που λέει και μια σοροπιαστή ψυχή ...
    Απορώ ποιος μπορεί να βάζει αρνητικές ψήφους στα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΜΟΥ ΜΗΤΣΑΡΑ5/2/14 11:43 μ.μ.

    ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ....ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΓΚΟΛ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ 90-10 ΚΑΤΑ....ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ ΟΦΣΑΙΤ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΣΑΝΚΑΡΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΗ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΤΑΚΛΙΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΤΖΑΓΚΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΑΥΡΟΥΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ.....ΧΩΡΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΥΣΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΑΝ ΚΑΤΩ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ.
    Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αρθρο δηλητήριο , όπου αυτός που το έγραψε περίμενε καιρό γιαυτό το αποτέλεσμα. Δυστυχώς έχει δίκιο , ο Παναθηναικός με τα χέρια του έβγαλε τα μάτια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έχω κουράγιο να γράψω τίποτε. Οι μεγάλες ομάδες παίρνουν το αποτέλεσμα που θέλουν και φεύγουν. Για μένα τα αίτια της κακής βαθμολογικής συγκομιδής σε Ηράκλειο και Τρίπολη είναι τα ακόλουθα:


    1. Απουσία βασικών παικτών που είναι ταρυματίες (Πράνιτς , Μέντες , Μπαιράμι ,Πέτριτς) που σηκώνουν μεγάλο βάρος στην ανάπτυξη του παιγνιδιού.


    2. Τα δύο πολύ κοντινά ματς , που ήταν εκτός , όπου με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας αν στράβωνε το ένα ματς ήταν δεδομένο ότι λόγω ψυχολογίας ότι θα στράβωνε και το άλλο.


    3. Η παραφιλολογία ότι ο Παναθηναικός έχει εξασφαλίσει θέση στα play offs και επομένως ασχολούμαστε με την αδειοδότηση. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου , μπορεί να χαθούν και η 3η και η 4η και η 5η θέση. Πρέπει να μαζευτούν οι παίκτες , να γίνονται καθημερινές προπονήσεις χωρίς ρεπό , γιατί η ομάδα πρέπει να δουλευτεί πολύ ακόμη.


    4. Μπορεί η αγοραστική αξία των παικτων του Παναθηναικού μπορεί να είναι κοντά στα 20 εκατομμύρια , αλλά αυτό θα γίνει όταν θα παίξουν όλοι. Όταν οι μισοί δεν παίζουν λόγω τραυματισμών , ή λόγω οτι δεν είναι έτοιμοι , τότε η αγοραστική αξία αυτών που παίζουν είναι χαμηλότερη ομάδων όπως ο Αστέρας Τρίπολης.


    Επομένως να μαζευτούν άπαντες. Την Κυριακή έχει ντέρμπι με ΠΑΟΚ και πρέπει να το κερδίσουμε. Δεν υπάρχουν δυνατότητες για απώλειες περισσότερων πόντων , αν θέλουμε να βγούμε Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φέτος χτίζουμε πέρυσι χτίζαμε τη μισή προπέρυσινη χρονιά χτίζαμε . Τι και αν έχουμε αλλάξει ένα σωρό προπονητές από Φαμπρί μέχρι τον μέντορα Φερέιρα τι και αν φέραμε Εσπάρθα Φορναρόλι Κάιπερ και το υπόλοιπο κακο συναπάντημα . 18 μεταγραφές είπαμε χτίζουμε με όραμα και ελπίδα . Άλλωστε σύμφωνα με τις δηλωσεις μέχρι το 2017 θα έχουμε πλέονασμα . Λάθος δικό μου παιδιά αλλά το τόνισα . Πλεόνασμα χτίσιμο και όραμα.
    Όσοι υπάρχουνε οι στηριχτάκηδες του Αλαφούζου που παρουσιάζονται στα κάτωθι σχόλια δεν έχετε να φοβάστε τίποτα από μερικούς περιέργους όπως εγώ που ξεφεύγουν από την ρητορική του Βασιλαρά .
    Όποιος έχει επιχειρήματα είναι Γκότζος . Τι και αν όποιος τα γράφει θεωρεί τον Γκότζο αντιπαναθηναικό και απλά Βαρδινογιαννικό . Τι και αν έχει κριτικάρει τους Κινέζους και ήταν από τους λίγους που έγραψε οτι μη πιστεύετε τίποτα μιλάμε για φούμαρα.
    Στο μυαλο.. ή μύλο των" υγείων "Παναθηναικών των υπερασπιστών της 4-5 ης θέσης απαγορεύονται να γράφουνε άτομα που απεχθάνονται να είναι 5οι και να λένε πάμε καλά. Απαγορεύεται οτιδηποτε αντιθετο στη ρητορική του Βασιλαρά και όσων παλιότερα σκίζαν τα ρούχα τους όταν η ομάδα πέρνουσε αρνητική φάση ως δεύτερη αλλά πάντα παρούσα στις Ευρωπαικές διοργανώσεις . Τότε ο γράφων έκανε πάντα κριτική γιατι δε γούσταρε καν να είναι δεύτερος ( παρότι μέσα στους 30 καλύτερους της Ευρώπης ) .
    Σήμερα δεν παίζουμε καν Ευρώπη οπότε υγεία και είμαστε κάπου στην 70η θέση και συνεχίζουμε προς τα κάτω!!
    Και από παράγκα άλλο τίποτα ! Ο Γιάννης ο Αλαφούζος προστατεύει την ομάδα άλλο τόσο όσο την προστάτεψε ο Γιάννης ο Βαρδινογιαννης . Μόνο που ο μεν Γιάννης ηταν καλός ο εταιρος κακός.
    Αυτή η ρητορική να περνάει .. Ανοίχτε επιτέλους ενα ακόμα μπλοκ .. ( λες και δεν έχουμε ήδη αρκετά που περνάνε τη γραμμη σας ) ..
    Λες και δεν έχουμε ήδη αρκετά που πασάρουνε το χαρτάκι Αλαφούζου.
    Θέλετε να κατεστρεψετε και αυτό που περνάνε όλες οι απόψεις . Κούνια που σας κούναγε.Συνεχίστε να είστε η ούρα μου. Συνεχίστε να μην έχετε καν την άποψη σας απλά να σας ενοχλεί η δική μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τεραστια απογοητευση αυτη η ηττα. Οχι τοσο για το λαθος (που ηταν μαλακια, αλλα λαθη γινονται) αλλα γιατι παρολο που ημασταν καλυτεροι εως το γκολ, μετα απο αυτο χαθηκαμε.... black out.


    Την Κυριακη θα μετρησουμε τις δυναμεις μας με τις μπουγατσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωραιο αρθρο απλα κυριε αρθρογραφε μια ερωτηση θελω να κανω....


    Ας διωξουμε τον Αλαφουζο, μαζι σου, μετα τι? Γ εθνικη?? Γιατι δε ξερω αν εχεις καταλαβει αλλα δεν υπαρχει κανεις να αναλαβει αυτη τη στιγμη... ΚΑΝΕΙΣ,,, αμα σκοπευε καποιος να αναλαβει θα εβγαινε θα ελεγε μπαινω, βαζω τοσα και τελος. Ολος ο κοσμος του Παναθηναικου θα ηταν μαζι του και κανενας Αλαφουζος δε θα ειχε τη δυναμη να τον σταματησει...... δυστυχως δεν υπαρχει.... και ο ΔΓ μας την εκανε.... αφου απο solo μεγαλομετοχος μεχρι το τελος του 13 πηγαμε στη.... βοηθεια το καλοκαιρι στον Αλαφουζο, αμα τη ζητησει κιολας.....


    Αρα ΝΑΙ? Γ εθνικη??????


    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ (εδω βαζει ο καθενας οποιον γουσταρει δεν εχει νοημα να το ξανα αναλυσουμε) ΠΑΙΞΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ 25+ ΕΚ.


    ΥΓ με κατι νεους νομους που θα περασουν, οι ομαδες που κατεβαινουν για να διαγραψουν τα χρεη τους θα μενουν στανταρακι 2-3 χρονακια... μηπως γουσταρεις και νεο ΑΦΜ, να το γαμησουμε τελειως??


    ΥΓ 2 επικίνδυνα τουλουμπιστικο αρθρο


    ΥΓ 3 Κουωστα εσύ?? Baggelis/φοιτητης απο ιταλια/κατια ξερω γω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. και μια χαρμοσυνη εικονα αφιερωμενοι σε ολα τα τουλουμπακια του κοσμου, Φιλιππιδης με βραχιολακια με φοντο το ναο... ολα εδω πληρώνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μου αρέσει που γράφουν κάποιο αστείοι "Παναθηναϊκοί"(;;;) και


    1) Λένε ψέματα του στυλ: Φέτος χτίζουμε πέρυσι χτίζαμε τη μισή προπέρυσινη χρονιά χτίζαμε


    Είχαμε και πέρυσι στην 11άδα Μαρινάκιδες, Λαγούς, Ρισβάνιδες, Κλωναρίδη, Καρέλη, Κοτρουμπή, Δώνη, Ντίνα, τους πιτσιρικάδες Ατζαγκούν - Αμπέντ και 40χρονο προπονητή;; Γιατί λες ψέματα;;;


    2) Κατηγορούν την διοίκηση που η ομάδα που δεν βγήκε Ευρώπη λόγω χρεών ξεχνώντας ποια διοίκηση δημιούργησε ΕΠΙΤΗΔΕΣ τα χρέη!!!


    3) Ξεπερνάνε τον πινόκιο λέγοντας ότι ο Αλαφούζος προστατεύει την ομάδα όσο τη προστάτευε ο σοφέρ, ξεχνώντας, ότι ο Αλαφού τη προστατεύει όσο μπορεί (με αποκαλύψεις για παράνομους ορισμούς διαιτητών και μηνύσεις που εκκρεμούν εις βάρος τους) την ώρα που ο Τζίγγερ ψήφιζε στις εκλογές Γκαγκάτση...


    και τέλος:


    4) Κατηγορούν όσους δεν κράζουμε τη διοίκηση της ομάδας, λέγοντας ότι τουλάχιστον πιο παλιά ήταν καλύτερα γιατί τουλάχιστον ήμασταν δεύτεροι (μεγάλη επιτυχία) και φωνάζαμε επειδή δεν είμαστε πρώτοι



    Εμένα σαν Παναθηναϊκός με νοιάζει να είμαι πρώτος. Από κει και πέρα είτε είμαι δεύτερος είτε είμαι τέταρτος μου είναι σχεδόν το ίδιο. Οπότε μην αφήνεις υπονοούμενα ότι με Τζίγγερ ήταν καλύτερα




    Δυστυχώς γι' αυτούς, θα παραμείνουν απομονωμένοι και δυστυχισμένοι. Φωνάζουν στο γάμο του καραγκιόζη χωρίς να μπορούν να δώσουν καμία λύση!!! Χωρίς να έχουν να προτείνουν τίποτα απολύτως!!! Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να σπείρουν διχόνοια, απαισιοδοξία ή μιζέρια. Δε θα σας περάσει. Οι εποχές αυτές τελείωσαν οριστικά. Έχετε τελειώσει και εσείς μαζί τους... Και αν δε το κατάλαβες εσύ γίνεσαι η ουρά μας. Εσύ ο κλάψας. Τσάμπα πουλάς μιζέρια δεν αγοράζει κανείς. Ούτε 200 φύλα δε πουλούσε το ντέρμπι καημένεεεεε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και κάτι τελευταίο για σένα καημένε... Ευρώπη που να τρώω 5άρες όπως έτρωγα από Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν με τον Εμπέντε σου για τερματοφύλακα (που λέγαμε εμ πέντε) ΔΕΝ ΘΕΛΩ.


    Εγώ όταν ξαναβγώ Ευρώπη θα βγω για να βουλώσω στόματα και να πάρω σώβρακα και θα το δεις... ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΩ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ όπως με έβγαζες εσύ στα τελευταία χρόνια του τζίγγερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπράβο να δουν όλοι τι κουμάσια υπήρχαν στον Παναθηναικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. δεν ξερω ποιο ειναι χειροτερο , να γραφονται τετοια εμετικα κειμενα εδω μεσα ή η σταση η δικια μας που δινουμε αξια σαν αναγνωστες και οπαδοι σε κατι σκουπιδια και πουθεναδες που το παιζουν εισαγγελεις της παναθηναικοφροσυνης και μας κανουν και μαθηματα απο πανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. νατα λεμε ολα , τουλαχιστον ο ζεκα βρηκε τα @@ να ζητησει συγγνωμη
    οχι σαν κατι αλλους που μετα απο τα γνωστα τους τσαφ ενεργοποιησουν το παρεακι για να τους ανεβασει επικοινωνιακα με πρωτοσελιδα και στημενες τηλεφωνικες παρεμβασεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ο νανο συνηθιζει να γυρναει την μπαλα στο καπινο σε ανυποπτες φασεις λες και φοβαται να την προωθησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Έχουν γενικότερα μια νοοτροπία να παίζουν με πάσες από την άμυνα και να αναπτύσοονται. Δεν λέω ότι είναι λάθος. Προφανώς είναι πιο ορθολογικό από το να πετάξεις μια βαθιά μπαλιά, να πάει για κεφαλιά ο επιθετικός σου και άμα κάτσει να κατεβάσεις την μπάλα και να επιτεθείς.


    Αλλά αυτό δεν το κάνεις πάντα και ειδικά όταν είσαι υπό πίεση και με το σκορ να μην σου επιτρέπει κάποιο λάθος. Και ο Καπίνο εκβιάζει πολλές φάσεις παίζοντας με την μπάλα στα πόδια, αντί να της στείλει μια στην σέντρα να ξεμπερδεύει.


    Και προφανώς τις πασούλες έξω από την περιοχή σου τις κάνεις μόνο αν η ποιότητα σου είναι τέτοια που ελαχιστοποιεί τις πιθανότητες για γκέλα. Ε εμείς δεν έχουμε τόση ποιότητα και εμπειρία στην άμυνα, οπότε είναι λάθος αυτό που κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μαγκες καντε αυτο που κανω και εγω! Τις αναρτησεις απο paras δεν τις διαβαζω! Γιατι να χαλιεμαι δηλ? Αφηστε τον να γραφει ο,τι θελει και να μην υπαρχει ουτε ενα σχολιο απο κατω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΟΕΟ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου