Έχει πάρει φόρα! Ούτε ο Πάοκ μας σταμάτησε!


Το νικηφόρο σερί χρειάστηκε και το καλό πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα το 2014 γίνεται όλο και καλύτερο. Νίκη και με τον Πάοκ και η ομάδα δείχνει πως έχει τα φόντα να παραμείνει στην Α1. Το συμπέρασμα που έχει βγει από αυτά τα ματς είναι πως κρίμα που δεν αλλάξαμε προπονητή νωρίτερα αφού οι διαφορές στο παιχνίδι και στην ψυχολογία των παικτών είναι εμφανέστατες.


Μεγάλος στόχος είναι η παραμονή και μακάρι να αποφευχθούν και τα play out. Δύσκολο αλλά όχι απίθανο με τις 7 αγωνιστικές που υπολείπονται να είναι ικανές να μας δώσουν πόντους κι άλλους.

Το κατόρθωμα της ομάδας είναι πως και στο ματς με την Άεκ αλλά και στο ματς με τον Πάοκ φτάσαμε να λέμε κρίμα που δεν τα πήραμε με καθαρό σκορ, αφού μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι τέτοιο.

Επόμενο ματς -και πιο δύσσκολο από την συνέχεια του πρωταθλήματος- στην Αλεξανδρούπολη με την ομώνυμη ομάδα. Εκεί και ο 1 πόντος θα είναι πολύ σημαντικός, αν και έτσι όπως παίζει πλέον η ομάδα όλα είναι πιθανά.

Μπράβο στον κόσμο που έδωσε το παρών και έχει πάρει από το χέρι την ομάδα..

Σχόλια

  1. Συγνώμη που είμαι άσχετος. Πόσοι βαθμοί δίνονται στη νίκη α) 3-0 β) 3-1 και γ) 3-2 Πόσοι βαθμοί στον νικητή και πόσοι στον ηττημένο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις νίκες με 3-0 και 3-1 ο νικητής παίρνει τρείς βαθμούς και ο ηττημένος κανέναν. Στην νίκη με 3-2 σετ ο νικητής 2 βαθμούς και ο ηττημένος 1 βαθμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΨΥΧΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.....ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαφώς και είμαστε το αουτσάιντερ όμως εάν υπάρχει μία πιθανότητα να πάρουμε κάποιον βαθμό στην Αλεξανδρούπολη, τώρα είναι η ευκαιρία. Προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες από την ΑΕΚ σε Λιγκ Καπ και Πρωτάθλημα και ο ίδιος ο προπονητής τους σε δηλώσεις του ανέφερε ότι δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα έχει βρει ρυθμό και ψυχολογία και βρίσκεται σε καλό δρόμο μακάρι να συνεχίσει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου