Σερέτης, η χαρτορίχτρα!

Γιάννης Σερέτης, Gazzetta

Eπίδειξη των ικανοτήτων του είπε να κάνει σήμερα ο Γιάννης Σερέτης και ανέβασε θέμα με τις ομάδες που θα πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει άδεια για την Ευρώπη του χρόνου.


Προαφνώς για να ανέβασε αυτό το άκαιρο άρθρο, κάτι πονηρό θα έκανε το προηγούμενο βράδυ ο ποδοσφαιρόφιλος Γ.Σερέτης. Έριξε χαρτιά; Χάϊδεψε την φωτεινή μπάλα; Έφαγε γιαούρτι; Κάπως πάντως είδε το μέλλον να εμφανίζεται μπροστά του...

Σε περίπτωση που θέλετε να σας λύσει προσωπικά σας προβλήματα και να σας δώσει το φως σχετικά με επιλογές που σας βασανίζουν, μην διστάσετε να του στείλετε.

Facebook: https://www.facebook.com/seretis.gian?fref=ts
Twitter: @Seretinio

Σχόλια

  1. στα σπορ στο facebook εχει κανει like μονο στην επισημη σελιδα του μπαοκ. Τυχαιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παναθηναϊκός είναι και μετά Ατρόμητος. Θα πάτησε like στου Πάοκ μετά απο καμία μεγάλη Ευρωπαϊκή βραδιά του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι πρώτα είναι βλάκας, μετά "Παναθηναϊκός και μετά Ατρόμητος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακριβώς το ίδιο άρθρο σήμερα και ο Ερπετόπουλος. Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σερέτης λέει ότι είναι Παναθηναικός. Αλλά , δυστυχώς , στον Παναθηναικό , έχουμε χωριστεί σε ομάδες. Πάντως το όλο θέμα με την αδειοδότηση του Παναθηναικού προέρχεται , μάλλον , από τον Μαρινάκη του ΟΣΦΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εννοείται ότι ο χοντρός έχει βάλει το χεράκι του για να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο αυστηροί με εμάς. Σιγά π.χ. μην έχει ο ΟΦΗ καλύτερο φάκελο από το δικό μας που κολυμπούσε μεσ' τα χρέη, μη τρελαθούμε.


    Αλλά ακόμα και ο ίδιος ο Μαρινάκης δε μπορεί (στο συγκεκριμένο θέμα) να σου κάνει τίποτα αν ο φάκελος σου δεν έχει πρόβλημα... Πρέπει να κλείσεις τρύπες άλλων.


    Πάντως θα επαναλάβω κάτι, εκτίμηση είναι, πως ειδικά αν ο Παναθηναϊκός στα paly off τερματίσει πρώτος, δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάρουμε την αδειοδότηση. Θα μπει το χέρι βαθιά στη τσέπη για μην υπάρξει πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου