Οπαδοί των επιτυχιών και της λεζάντας


Για άλλη μια φορά ο πύρινος λαός του Ολυμπιακού έδειξε την δυναμική και την αφοσίωση του. Ούτε με εμάς καταφέρανε να μαζέψουν λίγο κόσμο στου Ρέντη. Αποτέλεσμα; Το ματς να γίνεται σε ένα άδειο κλειστό. Σίγουρα δεν θα έκανε στις παίκτριες του γαύρου καμία εντύπωση, αφού όλη την χρονιά με φαντάσματα στις κερκίδες παίζουν.

Αλλά είναι ντροπή όσοι δικοί μας μπαίνουν καν στην διαδικασία να συγκρίνουν την οπαδική μας κουλτούρα και δυναμική με αυτή των γαύρων. Γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει καμία σύγκριση.

Για να καταλάβετε για τι ρεζιλίκι μιλάμε:


1. Τα πανιά που υπήρχαν στο κλειστό πρέπει να αντιστοιχούσαν σε 3 γαύρους.

2. Ο προπονητής της τμήματος των αντρών τους, Δ.Καζάζης, σχολίαζε στο συνδρομητικό κανάλι πόσο άσχημο είναι να αγωνίζεται το τμήμα τους μπροστά σε κενές κερκίδες και πόσο θα ήθελε να δίνανε το παρών όπως στο σημερινό ματς με εμάς στις γυναίκες. Φανταστείτε πόσο απεγνωσμένος είναι ο άνθρωπος για να ζηλεύει παρουσία 100 ατόμων.

3. Στο πέταλο πρέπει να ήταν και 50 άτομα. Ε για να συντονιστούν όλοι αυτοί λογικό να χρειάζεται και ντουντούκα. Άσε που αν δε γινόταν και καμία λήψη στις κερκίδες θα νόμιζες ότι απλά προσπαθούσε ο οργανωτής να ξυπνήσει την λαοθάλασσα.

Και μετά θίγονται όταν τους αποκαλούν οπαδούς των επιτυχιών και της λεζάντας. Αν είναι να πάρουν καμιά κούπα, τότε ΜΠΟΡΕΙ και να γεμίσει το κλειστό τους. Και αυτό υπό συνθήκες. Ευτυχώς που υπάρχουμε κι εμείς για να τους δίνουμε έναν λόγο να θυμούνται πως είναι γαύροι..

ΥΣ: Στην μπάλα όλο και πιο άδειο το Καραϊσκάκη, στο μπάσκετ μόνο Ευρωλίγκα και αυτό από Top 16 και πέρα, στα ερασιτεχνικά 1-2 παρουσίες και αν... αυτό πως λέγεται; Οπαδοί ή φαντάσματα; Την ίδια στιγμή που οι Παναθηναϊκοί έχουν παρουσία σε κάθε άθλημα και γήπεδο ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

ΥΣ2: Η φωτογραφία είναι από το board των Greenwebfans.

Σχόλια

  1. "2. Ο προπονητής της τμήματος των αντρών τους, Δ.Καζάζης, σχολίαζε στο συνδρομητικό κανάλι πόσο άσχημο είναι να αγωνίζεται το τμήμα τους μπροστά σε κενές κερκίδες και πόσο θα ήθελε να δίνανε το παρών όπως στο σημερινό ματς με εμάς στις γυναίκες. Φανταστείτε πόσο απεγνωσμένος είναι ο άνθρωπος για να ζηλεύει παρουσία 100 ατόμων."



    ε??? έπαιξε όντως τέτοια δήλωση??
    με ένα καλό βιντεάκι πέφτει μεγάλο ξεβράκωμα και επικό δούλεμα για χρόνια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου