Τι κάνεις ρε Πανάθα!!!


Πριν από 1,5 μήνα ψάχναμε να βρούμε τρόπους πως θα σώσουμε την παρτίδα και θα παραμείνουμε στην Α1, αφού δεν είχαμε σταυρώσει νίκη στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και με τον 1 πόντο οι πιθανότητες ήταν εναντίον μας.

Σήμερα η ομάδα δεν σταματιόταν και νίκησε μέσα στην Αλεξανδρούπολη τον Εθνικό με 0-3!! Δεν ξέρω αν νιώθετε, αλλά μιλάμε για τρομερά πράγματα και come back που αν συνεχιστεί με τους ίδιους ρυθμούς θα είναι ιστορικά ανεπανάληπτο.

Πλέον βρισκόμαστε στους 14 πόντους και στόχος -εφικτός πλέον- η 8η θέση ώστε να γλιτώσουμε και τα play out. Επόμενο ματς με την Λαμία στην Κυψέλη την άλλη Κυριακή. Την Λαμία που είναι 8η...

ΥΣ: Δικαιώνονται όσοι ήταν υπέρ της απομάκρυνσης του Λάϊου. Δικαιώνονται διπλά όσοι λέγανε πως είχαμε καλύτερο ρόστερ από πέρυσι...

ΥΣ2: Η μόνη μαλακία είναι ότι σήμερα κέρδισαν Παμβοχαϊκός, Παναχαϊκή και Λαμία.

Σχόλια

  1. Με την 8η θεση παμε σε πλευ οφ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 5 έως 8 στην κανονική περίοδο θα συμμετάσχουν στα Play off για τις θέσεις 5−8. Στους ημιτελικούς ο 5ος θα αντιμετωπίσει τον 8ο και ο 6ος τον 7ο και θα γίνουν μονοί αγώνες στις έδρες του 5ου και του 6ου. Στον τελικό για τις θέσεις 5-6, η 5η θέση θα κριθεί στις δύο νίκες. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην έδρα της ομάδας με τη χαμηλότερη θέση στην κανονική περίοδο, και οι δύο επόμενοι (αν χρειαστεί και τρίτος) στην έδρα της ομάδας με την καλύτερη θέση. Οι ηττημένες των ημιτελικών θα καταταχθούν στην 7η και 8η θέση ανάλογα με τη θέση τους στην κανονική περίοδο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστω για τη διευκρινιση. Παντως ειναι μαλακιες αυτες οι αποφασεις της διοργανωτριας αρχης, λες τον νοιαζει κανενα να βγει 5ος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαν την άλλη την πατάτα που κάνανε στο γυναικείο βόλεϊ και είχαν σταματήσει για 2-3 χρόνια τα play off και χανόταν όλη η ομορφιά του απρόοπτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω οτι η αλλαγή προπονητή όπως και ο ερχόμος του παίχτη που εφερε ο Γιαννακόπουλος ήταν καθοριστικοί . Όπως και να έχει ειναι πολύ ευχαριστο που τελικά η ομάδα θα μείνει στη κατηγορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι απίστευτη χαρά αυτή η νίκη, αλλά για να μη νομίζουμε ότι κερδίσαμε τη μεικτή κόσμου, πρέπει να αναφερθεί ότι αυτή τη περίοδο ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του πρώτου γύρου. Έγινε ολόκληρο Final Four στο σπίτι του και ξεφτιλίστηκε, πήγε στην έδρα της (αε)Κούλας και ξανάχασε αέρα. Μια (αε)Κούλα της πλάκας που ούτε σετ από τη Λαμία δε μπόρεσε να πάρει. Με αυτή την ομάδα παίζαμε σήμερα. Το 0-3 δεν είναι παράλογο... Ίσως το επόμενο παιχνίδι εντός με τη Λαμία να είναι και πιο δύσκολο από το σημερινό...


    Υ.Γ. Γιατί είναι μαλακία που κέρδισε η Παναχαϊκή? Έπαιζε Νίκη Αιγινίου - Παναχαϊκή και οι 2 είναι κοντά μας, ρε Press δε γινόταν να χάσουν και οι 2!!! Και στη τελική χίλιες φορές καλύτερα που κέρδισε η Παναχαϊκή γιατί αν κέρδιζε η Νίκη Αιγινίου ακόμα στη προτελευταία θέση θα ήμασταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελείωσε το πρωτάθλημα δηλαδή μείναμε οριστικά κατηγορία; να ξανασχοληθούμε από το χρόνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί σε περίπτωση που θέλουμε να αποφύγουμε τα play out και δεν το καταφέρουμε μέσω της 8ης θέσης, είναι καλό να μην παίρνει ο ουραγός βαθμός μπας και αυξηθεί η διαφορά στους 8 και δεν χρειαστεί να παίξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΘΥΡΑ 13 θα ξανακάνει το ιστορικότερο τμήμα του ερασιτέχνη μας ΜΕΓΑΛΟ και ΤΡΑΝΟ .

    Stay tuned ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πόσο ανόητος και πιτσιρικάς είσαι ? Ειλικρινά απάντησε μου να ξέρω. Για όσους δεν ειναι περιορισμένης.. ευθύνης νομίζω είναι φανερό οτι υπονοείται το" κατα τα φαινόμενα " . Δε βαρέθηκες ακόμα να εισαι η ούρα μου . Αντε τυχερούλη σήμερα σου απάντησα πήρες κοκκαλάκι. Σε κανα μήνα τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απίθανο να μην πάμε σε διαδικασία play αουτ. Το αποτέλεσμα στο Νίκη - Παναχαϊκή είναι πολύ καλό το βλέπω πανδύσκολο να μην πέσει στην Α2 η ομαδούλα των Ρουμελιώτηδων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχει λογική αν και οπτικά μου αρέσει που ξεκολλήσαμε και από τη προτελευταία θέση... Αν τελικά παίξουμε paly out τι γίνεται με τη μεταφορά βαθμών; τα ξέχασα από πέρυσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν έχουμε σωθεί παιδιά έχει δρόμο πολύ πολύ δρόμο να διανήσουμε ακόμα . Αλλά θα τα καταφέρουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι ομάδες που θα καταλάβουν τις θέσεις 9 έως 12 στην κανονική περίοδο θα συμμετάσχουν στα Play out για την αποφυγή του υποβιβασμού αν η διαφορά μεταξύ της 9ης με τη 10η, της 10ης με την 11η και της 11ης με 12η ομάδα είναι μικρότερη από 7 βαθμούς. Οι τέσσερις ομάδες θα μεταφέρουν ολόκληρη τη βαθμολογία της κανονικής περιόδου και θα αγωνιστούν σε μίνι πρωτάθλημα δύο γύρων, με την κάθε ομάδα να δίνει από έξι αγώνες. Οι δύο τελευταίες του γκρουπ μετά το τέλος των αγώνων θα καταλάβουν την 11η και τη 12η θέση στην τελική κατάταξη και θα υποβιβαστούν στην Α2.

    Περιορισμοί:

    Ο 9ος εξαιρείται από τα play out στις εξής περιπτώσεις:

    α) Αν η διαφορά 9ου−10ου είναι 7 και άνω βαθμοί, β) αν η διαφορά 9ου−11ου είναι 10 και άνω βαθμοί, γ) αν η διαφορά 9ου−12ου είναι 12 και άνω βαθμοί.

    O 10ος εξαιρείται από τα play out στις εξής περιπτώσεις:

    α) Αν η διαφορά 10ου−11ου είναι 7 και άνω βαθμοί, β) Αν η διαφορά 10ου−12ου είναι 10 και άνω βαθμοί.

    Αποτέλεσμα:

    Αν ο 9ος εξαιρεθεί, τότε το μίνι πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με τρεις ομάδες (10η, 11η, 12η).

    Αν ο 10ος εξαιρεθεί, τότε οι δύο τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται απευθείας (11η, 12η).

    Αν εξαιρεθούν ο 9ος και ο 12ος, ο 9ος παραμένει στη Βόλεϊ Λιγκ, ο 12ος υποβιβάζεται απευθείας, ενώ οι ομάδες των θέσεων 10 και 11
    θα αγωνιστούν μεταξύ τους στις 3 νίκες με πλεονέκτημα έδρας για το 10ο. Ο ηττημένος της σειράς θα υποβιβαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχει και αρνητική ψήφο αυτό το σχόλιο;;; χαχαχαχαχα


    Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μπραβο στον προπονητη, την ομαδα, τη θυρα 13, τον Γιαννακοπουλο για τον παιχτη και φυσικα τον κοσμο. Αυτο που εχει καταφερει το τμημα στο δευτερο γυρο ειναι ιστορικο!!!!


    Ολα στον ερασιτεχνη εχουν μπει στη σειρα χαρης τη θυρα 13. Ολοι οι τσατσοι εχουν μπει στα λαγουμια τους και εχουν φαει τη γλωσσα τους!! Σας ποναει ρε γαυρακια που ο Παναθηναϊκός αναγεννιέται...


    Καλμα μεινε 10 χρονια


    Για το ΥΣ 2, ναι οκ αρνητικο press αλλα σκεψου οτι πριν το ματς θεωρητικα πηγαινες για max ενα ποντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Την ίδια ώρα που θα παίζουμε με την Λαμία η Παναχαική θα υποδέχεται την Κηφισιά, ενω μία ημέρα πριν ο Παμβοχαικός θα υποδεχτεί την Νίκη Αιγινίου. Επίσης σημαντικό ρόλο θα παίξει το κατά πόσο γρήγορα θα "κλειδώσει" η υπόθεση τετράδα, οπότε θα δούμε και πως θα αντιδράσουν οι ομάδες που δεν θα μπουν π.χ. ΑΕΚ.
    Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα έχει τεράστια ψυχολογία και η έλευση Καλμαζίδη ήταν η καλύτερη λύση που θα μπορούσε να σκεφτεί η διοίκηση. Μπράβο της που παρά τον άσχημο πρώτο γύρο δεν το άφησε στην τύχη της και με τις κινήσεις που μπορούσε να κάνει προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα.
    Υ.Γ. Μπας και πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Ντονά για την απαγόρευση μετεγγραφών, αφού από τότε τόσο ο Μούρ όσο και ο Αμορόζο γίνονται όλο και καλύτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε φλούφλη απαντάς όποτε σε δουλεύω και δε σε ρουμπώνω όπως με τους Βαρδινογιάννηδες.


    Όσο για αυτό που είπες αν και δεν είμαι τίποτα από τα 2, χίλιες φορές ανόητος και πιτσιρικάς παρά ΤΣΑΤΣΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν γίνονται την ίδια ώρα οι 2 αγώνες, εμείς παίζουμε 2 ώρες αργότερα. Παναχαϊκή - Κηφισιά στις 4 μ.μ. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Λαμία 6 μ.μ.


    Υ.Γ. Πάντως το θέμα με το ξεφτίλα το Ντονά το φραγκοφονιά πρέπει να λυθεί. Το καλοκαίρι χρειαζόμαστε σοβαρές μεταγραφές. Κάνουμε πρωταθλητισμό ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ... και ο press του δίνει την δυνατότητα να κάνει και "αναρτήσεις" περί "καταστροφέα Αλαφούζου" και τα σχετικά αστεία αυτουνού που βάζεις αρνητικές ψήφους σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ παιδιά πυ γράφουν στο blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και κατι αλλο που θυμηθηκα μετα τη νικη και τη συνεντευξη του προεδρου την παρασκευη. Ρε ντονα εισαι ντροπη του αντρα.... 50.000 ακατεβατα χωρις διακανονισμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μάλιστα οπότε θα ξέρουμε τι θα έχει κάνει η Παναχαική με την Κηφισιά. Όσον αφορά τον Ντονά δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτός το πρόβλημα γιατί υπάρχουν και άλλες τέτοιες υποθέσεις οι οποίες δεν έχουν τελεσιδικήσει. Είναι μεγάλο το πρόβλημα είναι πολλά τα λεφτά που απαιτούνται για τους διακανονισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τα πράγματα παραμένουν δύσκολα ευελπιστώ ότι όταν με το καλό σωθεί η ομάδα θα δούνε τα παιδιά και αυτό το ζήτημα που είμαι σίγουρος ότι το σκέφτονται μέρα-νύχτα.
    Έχεις δίκιο η Κηφισιά είναι κλάσεις ανώτερη από την Παναχαική όμως ποτέ δεν ξέρεις, θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. E ναι ρε συ ντάξει.. απλά αφού σκας το ωραίο διπλό, είναι μαλακία όπως και να το κάνεις οι νίκες των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κοίτα, έτσι όπως παίζεις δεν θα χεις κανένα θέμα να τους πάρεις στα play out. Αλλά επειδή αθλητισμός είναι και έχει μέσα και δόση τύχης, καλό θα είναι να τα γλιτώσουμε. Δύσκολο όντως, αλλά όχι ανέφικτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να μας πει ο press τι ακριβώς επιδιώκει με αυτό..


    Θέλει αναρτήσεις ότι να ναι, αρκεί να έχει περισσότερα άρθρα το blog?


    Αφήνει να γράφει έναν τύπο ο οποίος κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΟΛΕΜΟ στη διοίκηση γράφοντας αποδεδειγμένα ψευδή γεγονότα, μόνο και μόνο για να τσιτώνει εμάς και να μας έχει στη πρίζα?


    Από τη στιγμή που ο press έχει ξεκαθαρίσει ότι διαφωνεί με τη λογική εμφυλίου του συγκεκριμένου, δεν μπορώ να βρω άλλη εξήγηση πέρα από αυτές τις 2. Απλά να προσέξει γιατί μπορεί μια μέρα να έχει γίνει τουλουμποblog χωρίς να το καταλάβει και τότε θα είναι αργά...


    Εγώ πάντως ξεκίνησα εδώ και κάποια χρόνια να διαβάζω καθημερινά το blog επειδή προωθούσε την ενότητα και το Παναθηναϊκό καλό.


    Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με το να αφήνει άνευ όρων εχθρούς της ενότητας να γράφουν ότι θέλουν, όπως ότι ο Αλαφούζος πήρε ΔΩΡΕΑΝ(!!!) τη ΠΑΕ Παναθηναϊκός (γιατί η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από ένα ψέμα...) και να γελάει ή να κλαίει ο κόσμος, δε ξέρω κατά πόσο θα συνεχίσει να με εκφράζει το συγκεκριμένο blog...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σίγουρα δεν ανέφικτο αλλά δυσκόλεψε πολύ από την στιγμή που η Λαμία πήρε καθαρό τρίποντο με την ΑΕΚ , αν την είχαμε σε πιο κοντινή απόσταση θα μπορούσαμε να έχουμε αρκετές ελπίδες . Έτσι όπως παίζουμε είναι εξαιρετικά πιθανά 2Χ3πόντα στην έδρα μας και από κει και πέρα με gay εντός και άρη εκτός μπορούσε να τσιμπήσουμε βαθμό ή βαθμούς . Η ομάδα θα σωθεί μέσω των play oyt αν πάρουμε αυτούς τους πόντους που έγραψα γιατί θα έχουμε καλές διαφορές από τους παρακάτω μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου